Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

[/cserf][/fülünyúl]
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ezt az oldalt csak így bírtam bemásólni de ha valakinek van türelme meg esze hozzá akkor ezen mindíg megvannak az ujj cuccok !
Csak kéne már valami kis kombájn, mert a sok régi gép között bután néz ki a lexion😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Arattam 2 földet a telep mellett hogy tudjak vele szántani..
És ezt a kis szart nem bírta még ki -.-
tolólapos pót😊
Szántok
szántás után leálltam picit pihenni mert már felmelegedett a traki 😄
khm...khm...
aux créateurs:
Pouvez vous écrive les lignes dans le dossier i3d du JD avec les files:
Chez moi c'est comme ça
Code:
Files>
< File name="file19" filename="JD8530_1.png" relativePath="true"/
</Files
De ez az új kamion meg unimog is hülyén néz ki a traktorkerekekkel. Nem hiszem el, hogy nem tudnák megoldani, hogy más kerékmodellt használjanak.
[/cserf][/fülünyúl]
A telepítési segítségben megadott pozíciókat csak találomra adtam meg, nem tudom hova kerülne a gép!
Példának vegyül a Claas Lexion 600 módot. (Mert ez mindenkinek kötelezõ.😄)
Letöltöd, kicsomagolod valahova. Megnézed, mit tartalmaz. Ez esetben 3 mappát. Most nem a legegyszerûbb módját vezetem le a mód installálásnak, de ez a legbiztosabb.
Kezdjük a vágóasztallal. Keresd meg a cutters mappát, azon belül a claas mappát és nyisd meg valami szövegszerkesztõvel (jegyzettömb, Wordpad) a claasCutter1050.xml fájlt. Az elsõ sorok közt mindig van egy olyan, ami így kezdõdik „<filename>”. Ez esetben ezt kell keresni:
<filename>data/vehicles/cutters/claas/claasCutter1050.i3d</filename>
Ebbõl könnyen megtudod hova kell másolni az adott módot. Tehát ennek itt kell lenni: data/vehicles/cutters/claas/…Hozz létre egy „claas” mappát, és másold bele a fájlokat.( claasCutter1050.ma, claasCutter1050.i3d, claasCutter1050.xml, claasCutter1050.xml). Ezzel bent van a mód, de még nincs pozíciója.
Pozíciót a Careervehicles.xml fájlba kell megadni. Azt is nyisd meg valami szövegszerkesztõvel. Legtöbb esetben a mód mellett találsz egy szöveges dokumentumot is, amiben leírják a mód telepítését és a pozíciót is, de nem minden esetben! Ezért tegyük fel nincs pozíció a vágóasztalhoz. A careervehicles.xml valahogy így néz ki:
<careerVehicles>
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/fendt/fendtCutter6000.xml" xPosition="135" yOffset="0.5" zPosition="170" yRotation="140"/>
………
……..
<vehicle filename="data/vehicles/tools/plow01.xml" xPosition="211" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0"/>
</careerVehicles>
A lényeg, hogy az elsõ („<careerVehicles>”😉 és az utolsó sor („</careerVehicles>”😉 közé írj mindig új pozíciót!!!
Fogsz egy már bentlévõ pozíciót és egyszerûen átmásolod egy új sorba. tegyük fel ezt:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/plow01.xml" xPosition="211" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0"/>
Annyi a dolgod, hogy az elérési útvonalat kicseréled az éppen berakod modhoz tartozóval, amit feljebb már megtudtál és megváltoztatod az xPozitoin, zPozition értékeket. Ez azért fontos, mert két gép ugyan azon a pozíción nem lehet, mert annak könnyen az a vége, hogy nem indul a játék.Erre pontos számot nem tudok mondani, mindenkinek kikell tapasztalni melyik gépet hova akarja tenni és melyik érték változtatásával kerül oda. Ha x értéken nem változtatt, csak z-n, akkor kb. 4-5-öt kell hozzáadni vagy kivonni ahhoz, hogy szépen egymás mellett legyenek a gépek.Tehát valahogy így kell kinéznie:
<vehicle filename=" cutters/claas/claasCutter1050.xml" xPosition="215" yOffset="0.5" zPosition="180" yRotation="0"/>
yRotation érték változtatásával lehet forgatni a gépet. 0-360 fokig értelemszerûen. Amire még figyelni kell, hogy a pozíciónál ne az i3d fájl legyen az elérési útvonalnál, hanem az xml!
Ugyen ezt végigcsinálod a steerable/claas mappában lévõ fájlokkal is plussz bemásolod a „particleSystems” mappában lévõ fájlt is a megegyezõ nevû mappába.
Elvileg bekerült a mód, mehetsz kipróbálni.😊
Kb. 1 hete feltettem a Vehicles mappámat és a careervehicles.xml-t data.hu-ra. Elvileg azt csak bemásolod és felülíratod. Egybe van csomagolva a kettõ! A careervehicles.xml-t kikell másolni a helyére!
Saját felelõsségre töltsd le.😄
khm...khm...
http://data.hu/get/291216/Tir_by_pwco3018.html
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/TIR/tir.xml" xPosition="160" yOffset="0.5" zPosition="145" yRotation="90"/>
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/150tir.xml" xPosition="150" yOffset="1.5" zPosition="140" yRotation="90" />
A hátsó tengely úgy néz ki, hogy bogis, mert nem forog és a talaj felett van.😄
itt találtam rá!
http://www.speedyshare.com/159721925.html
de innen töltöttem le
itt van 2 kép róla
Basszus gyerekek ezt vártam és most itt megtaláltam de nem jó. ezt egy kamion, letöltöttem beraktam és a betöltésnél beakad a játék meg szól a kurva kürt!!! Pedig fasza!!! Valaki töltse le lécci és nézze meg hogy nála jó e!!!
[/cserf][/fülünyúl]