57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#11476 Már bocsáss meg de szerintem nem a topik színvonala miatt nem kéne csinálni!
Ha egyszer mi is várjuk nemcsak a bunkók akik olvasás nélk. felteszik a hülye kérdésüket akkor ennek a leállásnak nincs értelme!
Sztem az lenne a legegyszerűbb ha valaki megkérdezi annak törölni kéne a hozzászólását kivéve akkor ha már átolvasta a fórumot és pont nem találta meg vagy nem figyelt!
De a te döntésed max akkor mégtöbben fognak kérdezősködni hogy miért nem folytatod! -
#11475 pedig jó lenne ha lenne ifa vagy wh 6milan6
-
#11473 Nem véletlenül nem csinálom. Többek közt nem látom értelmét, a topik színvonalam miatt. -
#11472 kár hogy erre a döntésre jutottál!! -
#11468 Akit érdekel a játék, folyamatosan olvassa a fórumot, hogy képben legyen. Nem csak feltesz egy kérdést és már a rá érkező váálaszokat sem olvassa el. Múltkor leírtam mi a helyzet az általam berakott IFA, HW, és még jópár modellel. -
#11464 Haggyátok már abba ezt a dedós viselkedést
Hülye vagy ? IGEN
-
nemobf2 #11454 csak azért. hogy lássa mindenki hogy milyen állapotban van a model és nehogy rákérdezzen valaki hogy mikor lessz kész :P:D bár nem tudom hogy mennyien várják :D de attol fel kellene ide rakni -
nemobf2 #11453 nyugodjatok már eg... nem értem miért kell idegesnek lenni!! szépen meg lehet kérdezni mindent, és szépen lehet válaszolni... de azért ide csak a jétékkal kapcsolatos dolgokat, hibákat és bajotokat kell irni...
hova lett nekem mindenki msnröl???:S tök jo h senki nicns fent hihi
a Fortschritt E512-es kombájn naggyábol 45-50%-os készültségi állapotban van, ami a modelt illeti... vkinek átküldeném rola a képet és felteszitek ide?? -
#11452 Hesston át tudod konvertálni nekem ezt :: ha elküldöm????
-
#11451 nah bazze kész a potom 4 tengelyes és 1 rossz hir tönkre kurta az egészet kezdhetem elörröl mert ha átt konvertálom maya val ésa pontkocsinak vannak olyan részei amiket nem vastagitotam meg akor dobhatom a kukába szóval igy bontom le az alapokik és hibákat javitok ::@ :S:S de jó lesz :D -
tapper #11447 valaki betenné ezeket a cuccokat a játékba ? -
#11446 hát halod nem edig jutotam el még csinálgatom am azon a képen 3 tengelyes amit most fejlesztettem azon már 4 tengelye van xD már csak a platot kel alacsonyabra venni :S :D -
szabi2008 #11444 Ki is probáltam és myenen kösze még egyszer -
szabi2008 #11443 ok kösz meg probálom
-
Donor17 #11442 Meg nyitod a careerVehicles fájlt és meg keresed azt a sort, amelyik ahhoz a géphez való, amiből kettőt vagy többet akarsz és abból a sorból csinálsz még egyet. -
szabi2008 #11440 Hello mindenkinek valaki tudnae segiteni hogy lehet két egyforma gépet bele teni a Landwirtschafts simulator 2008 asba adtak egy pll hogy kell de nem sikerül. -
JD4650 #11439 ac3d, hányszor kell még beírjam? -
nemobf2 #11438 JD4650 mivel modellezel?? -
tapper #11432 Csináltam 1-2 cuccot......................
-
nemobf2 #11431 sziasztok.. ezt a terepet honnan lehet letölteni?? mert nekem csak az alap van ... meg nekem a több tengelyes, forgo..... pótokat nem raja be,, xd :(( mind1 mmajd meglessz valahogy benne a pót :D -
valaki9191 #11428 rosszul gondolod, itt a nagyrésze láma és bunkó
egy kiebb része segítő kész
vannak akik csak olvasgatnak
és vannak a moddelezők és akik bebakolják a cuccokat a játékban, ők az ügyesek -
a plató alváza (félkész!) -
Danyi000 #11423 jól van bocsi!de köszi azért -
valaki9191 #11422 le lett írva hogy ha készlessz beteszik a linket
azért nem kell egy új felhasználót létrehozni hogy csak megkérdezd, mivel úgyis törölve lesz.
chrysler300c: a megkérdezésnek vannak normális módja is
-ha új akkor elsőnek olvason vissza
-ne szász kérdő jelle kérdezen(az jelzi hogy ideges és értelmetlen)
- -
laci2580 #11421 Olvasgatlak benneteket,de látom helyesen írni azt nem tudtok!Egyébként hajrá Lack és JD és akiket nem említettem,nagyon tudtok valamit!Őszinte elismerésem. -
#11413 hello
a mindenit.segítsetek minden frankó volt most nem tudom mit rontottam el de egyik traktor sem tudom csatlakoztatni semmihez.mit törölhettem le?kérlek valami ötletet -
JD4650 #11412 www.kepfeltolto.hu ... -
nemobf2 #11411 felraktam a Fortschrrit E-512-re a csigát ami a magtárbol kiüriti a tartalmat.. :D ma nem sokra haladtam.. de legalább ennyit megcsináltam :)))
nem tom sajnos a képet feltölteni mert nincs vip jogom és a kép megközeliti a 200 kb-ot -
Donor17 #11409 ja -
szabi2008 #11408 menyen ki is probáltam még anyit, hogy ha el mented akkor a gépeket visza teszi az egészet a helyire ? Kösz még egyszer. -
Donor17 #11399 Hát mikor elállítottad akkor csinálhattál volna egy rendszer visszaállítást.
Töröld le a játékot és az utána maradt napákat is töröld ki vagy töröld ki azt a mapát ahova a grafikai és hasonló be állításokat menti el.
-
#11398 Van egy olyan gondom hogy a játékban a felbontást anyira levetem hogy nincs kép újra raktam a játékot akkor is ugyan olyan mitcsináljak? -
buta csuma #11396 csoki all nem tuda nekem meg mindenkinek Unimog U1500 ra olyan platót csinálni h lehessen rá üritenni a cuccost !? -
adam0713 #11392 Hy! Én tegnap töltöttem le a Autodesk maya8.0 -át csak a crack-kel van egy kis problémám. HA érdekel a program privátba megírom hogy honnan töltöttem. -
#11391 höhö a krumpli vagy cukorépa?? ésa legyeéek csinálják szentem jó lesz :D -
#11389 Ez a mód már több mint egy hónapja 40%. Szerintem nem lesz belőle semmi. -
#11388 Hello.Megpróbálok linkelni egy új módot, ha még nem volt.Persze még csak készül.
http://landwirtschaftssimulator-mods.de/ruebenmod-t3343.html -
#11387 pls vki betudná nekem linkelni a rába 180 at ha van ilyen, pár száz hsz el arréb láttam róla képeket de linket nem talaltam. kösz! -
#11386 Nekem ahham értem! Jólvan, akkora nincs! :S x) -
mifku #11384 Látom nagyon benne vagytok a modellezésben csak az a kérdés hogy mayában megbírja-e nyitni a sketchup-os filét mert szerintem jobb lenne ha AC3D-vel csinálnátok a modelleket.Ja és he pl kombájnt akartok berakatni akkor külön kell venni minden mozgó tárgyat pl:csiga,ferdefelhordó,kerekek.És a modellen csak 3d-elemeknek szabad lennie mert a 2d-set nemjeleníti meg a Maya . Én jártam már így :(