57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    A lambo nagyon jó lesz. sok dolgot lehet róla "kölcsön" venni:P
    nyitható hátsó ablak, cserélhető gumik, villogó, autómata vonófej...
  • JD4650
    sztem csak a 'beszállós' ajtót lehessen ki nyitni, és akkor lehet a máskkal nyitni a hátsó ablakot.
  • ttlala
    hát! Nem tom mi lehet a baj:( ha úgy csináltad ahogy leírtam akkor mennie kell!!
    Hesston-nak és MTZ1025-nek ahogy a hozzászólásokat olvasom azt vonom le, hogy működik. Szerintem töröld az mtz könyvtárat meg azokat a sorokat amelyeket beraktál az XML fájlokba és kezd újra. Ennek jónak kell lennie!
  • ttlala
    akkor nyobd hosszan a Numpadon a 4-e,7-es,5-ös,8-as gombot,
  • krisz267
    igen garss mondon a traki megjelenik
  • ttlala
    ezen most dolgozom,meg a két oldalsó ablakon is:)))
  • MTZ1025
    azt nem lehetne megoldani hogy a hácssó ablak is kinyíljon
  • ttlala
    a játékban megjelenik a belarus?
  • ttlala
    grass mod-od van? mert lehet hogy csak annál műkszik
  • ttlala
  • wazul
    jó ahogy villog
  • NH G240
    A két videó a lap alján. Azok kerültek volna az előző hsz-be de inkább linkelem.
    (Lack az előzőt légyszives töröld.)
    Acid mods
  • ttlala
    a belarust sajna nem én csak módosítottam rajta.
    Frontlader.lua scriptet meg felhasználva átparamétereztem a belarus XML fájl-ját.
  • ttlala
    ja és a játékba se felejtsd a "Járművek visszaállítása" gombot!
  • ttlala
    Telepítés:

1. belarusa.zip kicsomagolása ide: ...\data\vehicles\steerable könyvtárba.
    Így kapsz egy "mtz" könyvtárat és egy "Frontlader.lua" nevű fájlt.
    2. A "Frontlader.lua" fájlt helyezd át ide: ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba
    - ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj!
    3. Nyisd meg a "careerVehicles.xml" fájlt a ...\data könyvtárból valamilyen szövegszerkesztővel(Nodepad++)
    Ír be a következő sort:

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/belarus.xml" xPosition="139" yOffset="0.5" zPosition="249" yRotation="0"/>
    xPosition;zPosition;yRotation módosításával tudod elhelyezni oda ahová akarod tenni.
    Ez után mentsésl!!
    4. Nyisd meg a "vehicleTypes.xml" fájlt a ...\data könyvtárból valamilyen szövegszerkesztővel(Nodepad++)
    Írd be a következő sort a <steerables> </steerables> közé (ha lehet ez legyen az utolsó sor a kettő között) :

<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>

Ez után mentsésl!!
  • krisz267
    tttala nekem nem muködk vaklamiér pedig mnident ugy csináltam
  • Hesston
    igen király a belarus te csináltad ??? marhára teccik grat!!!!
  • pickány

Xerion Black német forum
    Xerion black
    NÉMET FORUM
  • ttlala
    "vehicleTypes.xml"-be kell berakni ezt a sort:
    <type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>

a <steerables> </steerables> közé az utolsó sorba
  • ttlala
    hali!
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/belarus.xml" xPosition="139" yOffset="0.5" zPosition="249" yRotation="0"/>

ezt kell berakni "careerVehicles.xml"-be a koordinátákat lehet változtatni, hogy jó helyre rakd.
  • rambo12
    Léccives huzzál már el innen míg nem voltál itt úgy ahogy elvoltunk ugyhogy húzd meg magad és csak értelmes kérdéseket tegyél fel
  • ttlala
    hali! A baloldali ajtó egy kicsit lóg (amúgy egy agyon használt MTZ-nél amúgy is lóg,mert állandóan ott mászkálunk :) ) majd javítom.
  • ttlala
    ha rámész a "fórum" linkre akkor a baloldalon ott lesz!
  • MTZ1025
    köszönnyük szépen ttlala
  • ttlala
    hali! csináltam egy Belarust amelynek az ajtói gombnyomásra nyílnak!
    A frontlader.lua-ra épül!
    Telepítés:
    1. A balarus_auto.zip fájlt rakd a ...\data\vehicles\steerable könyvtárba.
    2.Ha van Frontloder.lua fájlod ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba akkor nincs más dolgod.
    3. Ha nincs akkor másold be a ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba
    a Frontlader.lua fájlt.
    Müködés: NUM-4 nyitja a baloldalit
    NUM-7 csukja a baloldalit
    NUM-8 nyitja a jobboldalit
    NUM-5 csukja a jobboldalit
    Használd egészséggel!!
    Belarus! Töltsd le!
  • spawnmadrid
    Szevasztok. Lack, Milán és a többi modellező! Gratulálok az eddigi gépekhez! Amit ti csináltok az egyszerűen király. Tudom, pontosabban nem tudom, de selytem mekkora meló lehet egy modell elkészítése majd a játékba helyezése. Ezért is értek veletek egyet a linkeléssel kapcsolatban, de szeretnék kérni valamit. Tudom hogy sok az értetlen balfasz, sok a "Miért nem jó ez, miért nem jó az". De miért nem tudtok egyszerűen átsiklani ezeken a hsz-eken? Nagyon bosszantó a sok Láma, ezt nagyon jól tudom. És engem is kibaszottul idegesítenek, De ha belegondoltok, azzal hogy nem teszitek be többé a cuccokat, azokat is büntetitek akik normálisak és türelmesek veletek szemben. Tudom azt nagyon jól, hogyha felteszitek a gépeket akkor jön majd a sok kérdés hogy: "Miért nem billent az ifa?" "Miért tünik el a hw pót?", meg az ehhez hasonlók. De az értelmesek nem fognak kérdezni, mert pontosan tudják hogy ezekre a kérdésekre mi a válasz. A többiek, akik balfaszok és ezeket a kérdéseket azokután is felteszik, azokat meg le kell szarni, nem kell foglalkozni az ő hsz-eikkel. Szívetek joga eldönteni, hogy megosztjátok-e velünk a modelljeiteket, de komolyan kérlek titeket, hogy gondoljátok át lécci.
  • patyesz18 #11504
    Nyugi van máá csak laaa---zzááááán! x)
    Ezt a végtelenségig lehetne ragozni,h ki mit csinál a fórumon! :S Eredménye meg sztem nem nagyon lesz!
  • pickány

halad a német forum os jcb de már jo lenne abba hagyni egymás baszogatását
  • Nandoo27
    Akkor meg ne nagyképüsködj!!! Azt hiszed te vagy itt a (valaki) mert"nem olvasok el mindent" ez senkit nem érdekel... ha nem olvasol vissza akkor ne hangoztasd különben is nem nekünk olvasol hanem magadnak :D (egy jó páran tudunk türelmesen várni amig kész nem lessz ez nem egy könnyü feladat "lemodellezni valamit") de ha te erre nem vagy képes akkor = Gumiszoba... vagy játszál mással...
  • 6milan6
    20 hsz-el a kérdésed előtt linkeltem be , amit már egyszer leírtam ezzel kapcsolatban. Szóval vagy felületesen olvasol, vagy gyenge a szövegértésed, vagy tényleg hazudsz. Válaszd ki, melyik a számodra kevésbé kellemetlen.
  • JD4650
    Lacktól nehezen, mert egyik se az övé:D
  • MDmot 3034
    Sziasztok!

Csináltam Repaintot a Lexion 600-ra, Mega 218-ra és a Dominator 108-ra.
    Sajnos még nem tudtam tesztelni őket, mert még nincs meg a játék, de a jövő héten valószinű, hogy meglesz.
    Ha megkapom az átfestési-kiadási engedélyt Lack-tól, akkor megosztom veletek, ha lenne rá igény...

Üdv: 3034
  • cipónewgear
    ksz kaszát kéne csinálni 28-as mtz mellé
  • Donor17
    egyet értek
  • valaki9191
    teljesen igazatok van
  • Lack
    Szerinted nem törlöm a sok sz*rt? Másnapra mindig van kétszer annyi. Élen ezzel a krisz267 nevű hülyegyerekkel aki (követeli az ifát) nem ért semmilyen szóból sem és nem fogja vissza magát. Ki vagytok akadva az ifával meg a hw póttal, mintha ezek nélkül nem lehetne élni. Komolyan mondom szánalom. Nemhogy szép csendben kivártatok volna, lehet hogy már rég ezekkel játszanátok. Meló után délutánonként úgy jövök a topikba, hogy nem azt tippelgetem van-e törölnivaló, hanem hogy mennyi.

Én is így éreznék Milán helyében.
  • 6milan6
    Sok minden jó lenne....
  • 6milan6
    Szerinted hol érdekel, hogy kinek mi a véleménye? A játékkal kapcsolatban felmerülő probmlémák nagy részét egyedül megoldottam, szóval nem vagyok rászorulva senkire. Különben leírtam milyen okból nem került fel az ifa és a hw-sem. Ha lesz működő, nem beta script, akkor lenne értelme. Így viszont csak a állandó kérdések száma növekedne, ami már így sem kevés.
  • Peugeot08
    az #5079-es hsz-ben lévő claas tucano-val mi újság????
  • MTZ1025
    haggyátok ez az ő döntése és igaza is van
    malyd ha látni fogja hogy már a sok faszkalap nem baszkódik akkor malyd fojtatja