57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
passat14 #11608 akkor ha csinálok egy manitout és azt akarom a rába steiger helyére berakni akkor jó lessz?ha igen akkor ugy fog fordulni a kereke? -
#11607 Van egy pár formátum, majd ezeknek utánanézek, köszi! :) -
#11606 Nem azt nem tudok a modellezést is nem rég kezdtem, de majdcsak összehozok valamit. -
#11605 Milyen formátumba tudsz vele menteni/exportálni? Mayához van i3d exporter script, az jónéhány formátumot támogat és még ott a 3ds max, AC3d-is. Szóval ha tudsz olyanba menteni, amit ezek közül valamelyik támogat, lehet i3d-t konvertálni.
Script nem kell, fellehet használni a játékban lévő gépekét, feltéve ha nem új funkciókat is igénylő gépről van szó. -
passat14 #11604 lehet konvertálni,de ahhoz hogy be lehessen rakni irni kell hozzá scriptet?azt tudsz? -
#11603 Hát ott még nem tartok hogy képeket tegyek fel, majd később lehet... :)
Wings 3D-vel kezdtem el csinálni, de mint írtam ezzel nem tudok olyan formátumú modelleket csinálni mint ami a játékban van. -
bohus16 #11602 JCB FASTRAC 2150 -
#11600 Milyen programmal csinálod a modelleket?
Esetleg fel tudnál tenni egy-két képet hogy megnézhessük? -
adam0713 #11599 Hy lehet már tudni hogy a kukorica mod mikor készül el? Vagy még mindig 75%-nál van. -
#11598 Nos lenne egy kis problémám. Elkezdtem saját modelleket csinálni a játékhoz, de sehogy nem tudom átkonvertálni a játék formátumába. Nem tud valaki vmi modeler programot ami ismeri ezt a kiterjesztést? -
#11597 Sehonnan. Azt vagy támogatja a kártyád vagy nem. Ha valami gond van VGA drivert tölts le. -
krisz267 #11596 http://de.youtube.com/watch?v=aM90GYy9iyc&feature=related kukorica mod -
Willymi #11593 épp ezt akarom megcsinálni mert forogni nálam sem forog világít meg midnen csak nem forog ezért kéne script mert szerintem abban lehet megszerkezteni hogy működjön mert be bekpcsol de nem forog és csak a lámpákkal együt kapcsol be -
huhugány #11592 hol élsz te?
nem is mükszika villogo!!!!!!!!!!!! -
Willymi #11591 villogo... vagy máshogy is meglehet oldani hogy forogjon meg más bilenytyűvel kaspcsoljon be? -
LSFarmer #11588 http://de.youtube.com/watch?v=FqGmL16Nj3s -
ttlala #11582 HALI! Ha megkérhetlek akkor rakd fel azt a CAT-ot és a scriptjét is légyszi.
pl.:ide feltudod tölteni: Ide töltsd fel légyszi! -
topszi #11581 honnan tudnám letölteni ezt az autopilot modot????
Köszönöm ha valaki elmondaná -
#11577 Ne írj be semmit csak lépj továb nekem is szokta eszt csinálni -
Darius89 #11576 helló.letöltöttem 1 lamborghini traktort de nem tudom kicsomagolni mert valami titkosított fájl és kér vmi kódot.ha valaki tud segítsen légyszíves
-
bush #11574 Én írtam le !! Ha az alapján nem tudod belerakni, most hogy magyarázzam el ??
-
JD4650 #11573 csak mondtam hogy mi a jó benne... -
#11572 hallod dush hogy raktad bele az autopilotot?
mert én megcsináltam ahogy itt leírták de nem sikerűlt
magyarázd el lécci!!!!!!!
-
bush #11571 A villogó mért nagy kaland???Nekem már régóta van a Cat-on.
Nem nagy kaland -
#11570 Amugy írtam privátba olasd ell -
#11569 Te is bele tudod rakni szerintem elég a jó mapp. -
#11567 szívesen -
#11566 énis tölötm a mapot esetleg nem tudnál nekem koordinátákat adni azt nagyon meg köszönném!!!! (jah még mindig moderátor emberké keresünk szal aki akar jelentkezni az irjon privi üzit!!!!!!!) -
totya4 #11565 lol és tényleg, kösz. Hát ha már az összes billentyűt felsorolták a tutorial előtt akkor miért pont a legfontosabbat hagyták ki... -
#11564 Én is letöltöm eszt a mappot megnézem milyen. -
#11563 még nem tom csak most tettem fel meg nézegetem de probált ki hogy megy e bennne a kasza vagya rendfelszedö de szerintem benne kéne hogy legyen -
#11562 ebben a grass is benne van? -
#11561 thx -
#11560 az a map
asszem ez az -
#11559 picány be tod linkelni ezt a mappot?
léccives!!! -
#11558 nem rossz kis mapp csak ne szaggatna tole a játék:S -
#11557 nem mert megnyomod a felső számsorból az 1-est és akk eggyesben lessz elvileg -
totya4 #11556 Kösz, erre gondoltam, de akkor másodpercenként kell nyomogatni az előre gombot hogy tartsam a sebességet? -
#11554 az a gond totya4, hogy túl gyorsan mész
csak egy megengedett sebességgel lehet szántani
-
totya4 #11552 Bár magyarítva van, ez ugrál fel mikor próbálnék szántani a tutorial leckében.
"fahren sie nicht zu schnell Tempomat Stufe1 Taste1"
nem igazán értem :) Aztán néha elhagyja az ekét is. Mi a gond?