Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BMW320i
BMW320i
Nem olyan régen linkeltem be a V mOD-ot , de közkívánatra ismét linkelem.Egy kis türelmet!!!

Vanyola ugyen ez nekem is a problémám
engem is zavar és nekem is ati radeon 128Mb os videokarim van
kérlek segitsetek nekünk!!

lenne 1 kérdésem. a játék nekem tökéletesen megy, kivéve akkor amikor a farm fele fordulok a kombájnal vagy akármivel. Akkor elkezed akadni nem olyan nagyon de azért zavar. ez a gyenge videókártya miatt lehet? mert nekem 128 as ati radeon van. ha frissitem akkor nem fog akadni?
Nem, mert bele megyek a játékba és amikor elindítanám ugye a "mappot" akkor nem töltbe de mutatja pl a Class meg az új gépeket
oda tettem

a trailerbe tedd a nagy tárcsát
fel tettem a v6 modot de a játék nem indul az mitõl van?
BMW320i
Így ne várj segítséget , ha nem írod le normálisan , hogy mi a baj.Leírtad , hogy tárcsa , de nem csak egy van belõle.Nem írtad le , hogy melyik file a hibás.

mert??leírtam mit ír ki.erre voltatok kiváncsi

feherkiraly
Sajna gyerekek nekem nem megy a gépemen ez a játék.Pedig nagyon állat egy game.Szívesen kipróbálnám,de hát ez van,de mindenkinek jó játszást kivánok.Játszatok helyettem is😄:😄:S

BMW320i
Akkor mégegyszer.Amúgy mi a hibás benne???

még mindig hibás csomagolás

BMW320i
85%-os és kb 2-3 hétmúlva lesz kész.

hellotok
Nem tudjátok hogy áll a rét mod? vagy másnéven lucerna mod?
amikor utoljára olvastam 80% körül volt

BMW320i
Fõ az õszinteség!!!Aki kamuzik , az ne is jöjjön ide!!!

itt fent van.keresd vissza

BMW320i
Akkor minden ok

v6 mod? honnét lehet leszedni? 😄
BMW320i
Szerinetm te valamit elb...tál , nekem is a V6 mod-om van és majdenm minden földet learattam már.Sok föld van benne és még az árokba meg az úton is búza van és aratható.Igaz nekem már beszart a gém , mert nemtok aratni.

thomme
Nem csinál semmelyik eszköz semmit

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

thomme
Megcsináltam a mod pack v6-ot !
De nincs egy föld se benn.Neki akartam állni szántani de nem engedi.
Mit csináljak???

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

16gaborm
Nem raknád fel a komplett Vehiclesmappát és a Carrervehicles.xml-t?

NAGYON ÖRÜLNÉK NEKI KÖSZI

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Hello kitt! az új mappot amit ki tettél azt hol tudom leszedni és ha le is szedem akkor hova kell bemásolni? jah és a gépek már alabbol bent vannak?
thomme
Megcsináltam köszi a segítséget!
De nem látok egy földet sem.Gondoltam neki állok szántani de az ekét csak tolja aföldön nem szánt miért van ez?

spawnmadrid
tárcsa

http://data.hu/get/299147/Catros_by_pawcio3018.rar.html

spawnmadrid
Na én lépek srácok, de az ötleteket várom a megoldásra. Lécci ha írtok akkor privibe írjatok, hogy holnap ne keljen keresgélnem. ( a #2219-es hsz problem-ra ). remélem sikerül megcsinálnom.

nem tudom de nekem is kéne nagy tárcsa

Nem tudja valaki honnan lehet leszedni tárcsát?
mazsola89
nincs

BMW320i
Bocsi mindenkitõl , ha hülyeséget kérdezek.Valaki nem tud forgózsámolyos pótot csinálni?

spawnmadrid
figyelem mindenki!!! Ötleteket szeretnék tõletek kérni!!! Meg csináltam a játékot úgy, hogy az utak és a földek úgy vannak elosztva, mint a littlerock mod-ban, de a farm és a környezet(fák) az eredeti maradt. Faszán lehet vele játszani, de a mentésnél befagy. Na erre a problémára adjatok nekem lécci valami megoldás félét. Minden ötlet érdekel.

Daneszka
Mapmodon?

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

spawnmadrid
mielõtt valaki megkérdezné hogy mirõl beszélek akkor elmondom hogy egy saját MOD-on dolgozom kisebb-nagyobb sikerrel.

spawnmadrid
bocs hogy ilyen sokáig tartott, de nem jó valami. a mentésnél befagyott és újra kellett indítanom a gépet, most meg a betöltés után csak egy fekete képernyõ jelenik meg. pedig tudtam játszani csak a mentés után szart be. de dolgozom az ügyön és amint helyrehoztam a hibám akkor aki kérte annak azonnal szólok ha kész vagyok vele.

data mappába simán másolás és felûlír

BMW320i
Köszi , de megvolt és már ki is töröltem , mert nagyot csalódtam benne , mármint a kamionban.

mazsola89
nekem is kellene

sziasztok most már sikerült mindent berakni csak egy gonbdom van az egyik színbe 2 traktort és az uginomot tette be az még nem gond hogy be tette de egymás hegyére hátára mit csináljak? valami olyan megoldást kérnék amit meg tudok csinálni és nem törlödnek a járgányok az is jó lenne ha nem a színbe tenné hanem a füre tené ki a járgányokat egymás mellé kérlek beneteket segitsetek! köszönöm hogy elmondtátok hogy tegyem be a kiegészitöket.
ÜDV remot
Tinman
Ha ezt apám látná... ··
Évekbe telt mire leszoktattam róla, hogy a fél dombnyi földjén + 1 egy fél máshol dolgoznom kelljen. Erre ti itt VR toljátok.
Élõben esetleg? Van meló bõven :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

a kép érdekelne???inkáb töltsed le a v6modot

v6 modban jobb a pálya ha nincsen meg neked

spawnmadrid
Sikerült megcsinálnom a játékot úgy, hogy a littlerock map szerint vannak felosztva a földek de nincs annyi fa. a farm pedig az eredeti egyes verzió. Mit ne mondjak nekem így kurvára bejön. Ha esetleg valaki meg szeretné nézni akkor szóljon és feldobom data.hu-ra.

én egyszer végeznék az aratással.naponta fél órám van csak.hétvégén meg vár a munka otthon.

Egy napom.Bocs a sok képért de igy teljes.
1-3-ig a gép elhelyezés

A mai munka napom.

spawnmadrid
BMW320i csak most olvastam az üzeneted és ha kell még akkor tessék itt van a kamion.
http://data.hu/get/291216/Tir_by_pwco3018.html

Megnéztem én is ezt a mapot, hát remélem mihamarabb tölthetõ lesz... :-)
Talán idáiga az egyik legjobbnak kinézõ.
6milan6
Talajmunkánál sokat számít, meg pótkocsinál is nagyon jó lenne,, csak olyankor sajnos nem lehet felvenni. (remélem kijavítják 1x)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

BMW320i
Majd elküldöm az enyémet , úgyis jó helyre tette (lásd 2095-õs HSZ a háttérben a sárga vágóasztal mögé)