57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • 6milan6
    A scriptet nem a "new_scripts" mappába kell másolni, hanem a sima "scripts"-be...
  • Sanya595
    Német forum:

http://www.ls2008-mods.de.tt/
  • Hassan B
    Megnéztem és valami tényleg nem jó benne. Lehet csak el lett írva vagy ilyesmi.
  • Kisvigyori
    nekem is ez a bajom pedig mindent ugy csinálok ahogy le van irva
  • szabi2008
    hello mindfenkinek valaki tude segiteni nem tudok a kröger 3 tengelyes utanfutodt bele teni a játékba. Valaki tudnae segiteni? Kösz elöre is.
  • Hassan B
    Az se rossz ötlet, én majd mostanában egy MTZ 50-est próbálok összehozni...
  • cipónewgear
    üzenem a modellezőknek ötlet: lehetnem csinálni CAT chalengert v. JD 9400-AS dupla kerékkel
  • TIBÓÓÓ
    Ha valakit érdekel pár kép a kühne 7esröl az katt a galériára.kösz hogy megnézzted.
  • TIBÓÓÓ
    hallod"tutusly":nekem van 1 elképzelésem mi a gond""512 MB szabad terület""1GB-Ram"":szerintem ez a gond,de nem tudom bizztosra.
  • TIBÓÓÓ
    Ám csak kíváncsiságból kérdezem meg:Ki készítette el a rába 7fejes szimpla ekét?Mert szeretném megköszönni hogy megcsinálta,mert nagyon jó vele szántani és örülök annak hogy valaki csinált 1 normális ekét.(mostmár csak váltvaforgósat kéne csinálni)
  • TIBÓÓÓ
    csöö "tutusly":megnyugtatlak igaz ez semmit nem jelent számodra,de nállam is ez a probléma,csak nem a rábával.Hanem pár gép betétele után meghall a játék.Ám én is örülnék annak ha valaki választ adna erre az apróságra.
    kösz:cső
  • tutusly
    HAli. Feltettem a Rábámhoz a tárcsát, de nem tölti be a terepet. Mindent jól csináltam, többször is ellenőriztem. Valaki segítsen, mert már megőrülök. Köszi.
  • claaslexion
    köszönjük a F.A.Q. bővülését!
  • MTZ1025
    hello
    meg tudja mondani valaki hogy a bal alsó sarokban lévő kis párbeszédpanel miért nem jelenik meg a játékban?mert így nem tom hogy hogyan éll éppen az autopilot!!
    meg a felakasztásnál is egy kicsit nyűgösebb
    aki tud segítsen léccives!!!!!!!!!!
  • Lack
    Néhány plusz gép. (Letöltés: FAQ)

Claas Disco 8550

Deutz-Fahr DX 6.05

JCB 2150 Fastrac

• topszi
    Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!
  • pickány
    aki nem látja itt a link
  • pickány
    kész van a JCB :Dlink
  • szabi2008
    hello mindfenkinek valaki tude segiteni nem tudok a kröger 3 tengelyes utanfutodt bele teni a játékba. Valaki tudnae segiteni?
  • diggitydave
    Jóci gyere fel msn-re,átkonvertatom nekedd!!
  • joci14
    ha már a konvertálásnál tartunk. az mtzmnek kivállalja a betevését ?
  • lippet
    Szerintem erre gondol:

• 6milan6
    Azért ez nem egészen úgy működik, hogy átkonvertálom és kész. Első szempont, hogy ki teszi be a játékba? Nem mindegy, mert én amit csak lehet összegroupozok, és így importálom be a főbb részeket giants editorba. Viszont vannak modok, ahol a modellen szinte minden rész külön van. A többi dologba meg ne is merüljünk bele, pl. nulláról építed a modot, vagy kicserélgeted a dolgokat egy meglévőn.
  • Lack
    Én nem tudok, de képeket tehetsz fel róluk.
  • rambo12
    Lack vagy milán tudnátok nekem konvertálni?
    Két kombájnt,
  • Lack
    Nem tudom miért írogatjátok be az msn-címeteket, úgyis törlöm az ilyen hozzászólásokat, ha valakivel kapcsolatba akarsz lépni (msn címcsere és hasonlók) akkor azt intézd privát üzenetekkel. Azért írtam ki, hogy nem veszek fel senkit, mert egy ideje fáradt vagyok ahhoz, hogy sok embernek a szájába rágjam a dolgokat.
  • 6milan6
    Aminek nem látom értelmét, nem érdekel. Ami nem érdekel, nem töltöm le. Szóval még annyit sem tudok róla mint te.

Kereső minden oldalon van, nem értem miért nem lehet használni.autopilot
  • topszi
    PSYCHO és LACK ti mindig irogattok a fórumba és látom nagyon kenitek vágjátok ezt a játékot !!
    Mindent megtudtok csinálni de kérlek segítsetek már mert ugy látom más nem nagyon segítőkész!!
    Én is megtudom csinálni amit akarok de ha nincsen meg a mod akor nem tudom!!
    Nagyon szépen kérlek titeket hogy adjátok meg az autopilota modot !
    Előre is nagyon de nagyon szépen köszönöm!!!
  • 6milan6
    Lack aláírása: "Nem veszek fel MSN-re senkit :) " Nem tudom te hogy vagy vele, szerintem elég egyértelmű.
  • marcodeere
    CSősztök, Lack feltudnál engem venni msn-re? a cimem: [email protected]
  • topszi
    Segíteni valaki 1 linkel hogy honnan lehet letölteni az autopilota modot és azt a vilogót??
    köszönöm
  • Lack
    Szerintem így nem sokan fognak neked írogatni. Az a legjobb, ha magadtól jössz rá.
  • Hassan B
    Szerintem a FAQ-ban minden le van írva, de ha nem akkor írd ide, hogy mit nem értesz...
  • cselendzser
    hali segítséget kérnék hogy lehett modokat és skinek beraknia játékba itt az msnen címen arra írjatok [email protected] kösz
  • Willymi
    de azért a turbo hiányzik beőle nem?:P na jó csak kötekedni akarok:P
  • Hassan B
    Hát nem egészen... :D
    De a hangja jól megy a Rábához is... :)
  • Willymi
    tudom olvasram de azért nem egy "súlycsoport" a kettő nnem?:P
  • Hassan B
    Ez nem eredeti, ez Big Bud-é... :D
    Azt is bele kéne tenni majd egyszer, ha még nincsen...
  • Willymi
    régebben csináltam már a rábának eredeti motorhangot:P
  • Hassan B
    Ebből jut eszembe, itt van nektek dupla kerekes Rába Steiger Big Bud motorhanggal: rabasteiger_new_enginesound.rar