57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • patyesz18 #11688
    MOndjátok már meg, h ajátékba amik benn vannak piros konténerek azok mire jók?
  • 6milan6
    X vagy Z tengelyen változtass 4-5-öt valamelyik irányba. meglátod merre kerül odébb a gép és onnét már hamar rájössz mikor lesz jó.
  • ximix #11686
    A kép beszúrás asszem nem kóser.
    Híd1
    Híd2
    rét
    Bagger
  • cipónewgear
    eddig ez volt a legjobb ötlet amit itt hallottam
  • balazs2008
    careerVehicles.xml-fájlba hogyan kell a
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/claas -at a poticiók elött honnan kell beírni??
  • cselendzser
    miért nem jó a játél nekem nem engedi hogy valamelyik pályara menjek le van tiltva ez miért van segítsen már valaki mert nagyon jáccanék a játékkal üdv .
  • passat14
    jó ötlet sztem meglehet csak mi az a gasbotle?a 3. képen az a fű helyett?
  • ximix #11681
    Üdv mindenki!
    Ezúton gratulálok minden modernek akik ingyen idejüket feláldozva segítenek nekünk.
    Az SG fórumon csak olvasni szoktam mivel a legtöbb kérdésre már megvan a válasz, de pár ötlet eszembe jutott.
    Van a "pályán"egy csonka híd amit ha megduplázol pont jó a világító tornyos szigetre.

A vágható fű helyére bemásoltam a "gasbotle"nevű képet ami működött

ebböl ki indulva a kukorica képét bemásolva lehetne kukoricát termelni és kombájnra silozó modot rakva esetleg silózni az ürítő csövön kifolyó gabonát bezöldíteni ,hátra felé fújná a saját utánfutójába ???(ez csak elmélet)
    A Bagger szimulátor hasonló tele lánctalpas dolgokkal abból esetleg nem lehet felhasználni valamit a lánctalpas trakikhoz???

Az utolsó ötlet kiközelítő pótkocsi modot esetleg a kamionhoz, olyan széttolhatókerekűt.
  • passat14
    nem,viszont nálam volt olyan hogy egy gép miatt kifagyott a játék(exe hibával kilépett)
  • balazs2008
    az lehetséges hogy a játékba nem lehet a gépeket belerakni??
  • Sanya595
    Ezt tudom és a kröger-t nem használom.
    Elkezdtem már át állni a gépekkel,csak a vizböl nem tudok kijönni a velük.
    Ahozz meg szerintem új pozicio kénne,csak Én akármit változtatok meg a kordináták közt,vagy még mindig ott van,vagy megsem találom az adott gépett.
  • Panoz
    köszi Passat
  • bohus16
    SZeretném megkérdezni h vkinek működik-e a műtrágyaszóró???mert nekem vagy nem működik és csak húzni lehet vagy működik de felemeli a traktort és nem fordul.......ha vkinek van vmi ötlete az irjon......köszönöm
  • passat14
    Gyenge a géped ,ha sok cucc van benne szedd ki a fölöslegeseket,és kevésbé fog szaggatni
  • 6milan6
    Akkor miért nem tudsz rendet rakni? Beállsz a gépekkel ahova akarsz, elmented és legközelebbi betöltéskot ott lesznek. Feltéve, ha a Kröger pótot, vagy a scriptjét is használod és mindíg visszaállítod az eredeti careervehicles-es pozíciókat. (erre is van, megoldás, hogy ne a "rossz" pozíciókat állítsa vissza)
  • Sanya595
    Szia Milán.
    Fent van a grassland mod.
  • Panoz
    Helló!Tudnátok nekem segíteni?Akármilyen modot beteszek a játékba működik de az az egy gond van vele h elkezd szaggatni a gép!!aki tud légyszi segítsen!!
  • 6milan6
    Grassland mod-ot, ha feltelepíted, akkor a gépeid pozícióit is elmenti a játék.
  • cselendzser
    semmilyen hajó kürt nincs
  • Sanya595
    Sziasztok.
    Csináltam pár képett,csak ide nem tom bettenni,mert túl nagy.
    Akitt érdekel,a galériám allatt meg tudja nézni.
    Csak az a baj,hogy túl nagy a rendetlenség a telepen és Nekem sajnos nem nagyon megy a rend rakás.
    Ha esetleg valaki tud és akar,az segithet.
    Bocs,ha esetleg valakit zavartam ezzel.
  • Hassan B
    [cselendzser*] to [hungarian] Translation:
    Sziasztok! Nem tudjátok miért van, hogy a játék letiltotta a pályákat?
    Valaki segítsen! Köszi! Sziasztok!

Komolyra fordítva a szót, nem tudom mitől lehet. Meg hogyhogy letiltotta? Nem hajókürtöt hallasz véletlenül betöltés közben?
  • 6milan6
    Szerinted? Kereső, F.A.Q., stb.....
  • passat14
    itt van a felső link a letöltési
  • tutusly
    És merre találom meg?
  • passat14
    valaki tudna segíteni az ac3d-be hogy elmentse amunkám,kódodt beirtam de ugyse akarja esetleg rossz kódom van?
  • 6milan6
    Ezt fordítsd le magyarra is.
  • 6milan6
    Grassland modot feltelepítetted? Ez a jelenség szerintem annak hiánya miatt van.
  • patyesz18 #11661
    Vkinek nincs IH vetőgépe??
  • cselendzser
    csá nekem miért nem jó a játék mert a pályakat letoltotta nekm ez miért van segítséget kérek valaki adjon kösz na csá mindenkinek
  • tutusly
    Hali. Köszi a segítséget, már elindult, de még mindig problémim vannak. Nem tudom sem az ekét felemelni, sem a tárcsát. Vmi a hidraulikával van. Légyszi segítsetek. Mindent jól csináltam elvileg. többször ellenőriztem. Köszi.
  • Sanya595
    Nem a faq-n siklottam át,hanem a faq utolso során.
  • totya4
    Az összes 3d-s játékból fel lehet venni fraps-al, persze erős gép kell hozzá, és lehetőleg külön vinyó amire rögzítessz, amin van bőven hely és nem töredékezett. Ne tőlem kérj elnézést csak akkorák a piros betűk mintha azt mondanák "te itt most meghalsz" szóval elég feltűnő :)
  • Sanya595
    Bocsi.
    Átsiklottam rajt.Mégegyszer elnézést kérek érte.
    Amúgy Nekem külön el van mentve a faq.
  • totya4
    Na, tutorialok megvoltak. A legutolsó feladattal kicsit gondban voltam mert az utolsó szerszámot az istennek nem találtam meg. Aztán kiderült valami fekete izé amiről meg nem mondom micsoda.

Szóval most jöhetne a szabad játék. Arra rájöttem hogy van pda, viszont minden szép német minden rajta. Tualjdonképpen most akkor mit is lehetne itt csinálni?
  • totya4
    Ott a FAQ jó nagy betűkkel.
  • Sanya595
    Képeket és videót mivel lehet késziteni játék közben?
    Mútatnék pár képett a telepemröl.Nálam kész a hid a villágitó toronyhoz.
    Válaszokat elöre is köszi.
    Mindenkinek aki részt vett és vesz a modellek készitésében,játékba rakásába,további sok sikert kivánok!
    Nagyon ügyesek vagytok!
  • rambo12
    A mediont szeretném átkonvertáltatni meg a Claas Dominator 105-est és mondjuk jo lenne a játékba is látni őket
  • 6milan6
    Mert még csak BETA script van a pótkocsihoz. Mielőtt megkérdeznéd, mentés után meg sem fog jelenni a játékban.
  • passat14
    mert beta szal használj tandem pótot
  • Kisvigyori
    Forgózsámolyos pótkocsit tőltötem le be is rktam de amikor bilentek vele nem irja fel meg nem ad pénzt ha elaom és ahogy irná hogy hány % ott egy nacsomó szám van -előjelel