57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hassan B
    Attól még, hogy nálad eltűnt, máshol nem fog. Am, ha minden jól megy a kombájnodat is én konvertáltam, és ott sem tűnt el.
  • rambo12
    mert nálam is eltünt a kék rész konvertálás után
  • Hassan B
    Már miért ne látszana? Azért mert 2D-s?
  • rambo12
    ennek a tárcsának konvertálás után csak eaz egyik része fog látszan ahol kék színű az nem fog látzsani ugyhogy kár bajlódnod vele
  • passat14
    de azzal sztem kevesebbet lehet aratni mint ha rendesen mennél
  • Kisvigyori
    elég nagy hülyeség de ha sietni akarsz jó
  • Hesston
    de mi az a mod utility ?
  • roznor
    köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!!
  • atesz25
    Hello. itt a link a mod telepítőhöz:http://www.ls2008-mods.de.tt/ bal oldalon a mod utility-ben van.
  • roznor
    nekem az a prigi kellene amivel az ilyen (*.lsmi) kiterjesztésű cuccot tudnám betenni a játékba!!!
  • Hesston
    ez a trakesz meg van már nekem :D
  • lippet
    NH T7040
    Letöltés a német fórumon!
  • Hassan B
    Maximum a mod utility-t tudod letölteni, azt meg innen.
  • Hesston
    nah ja ugy csinálom de érdekes a xerion helyén nincs semmi :S:S meg ujj mapot raktam be és elég sok gépem nincs benne pls ih tárcsa ih eke kröger pot hw80/180 annaburger trágya szoro meg még pár dolgot :S pedig minden meg van a carrer vehicles be :S
  • roznor
    hello! tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudom letölteni a "mod untility" nevű progit?
  • 6milan6
    Inkább töltsd le: LS2008
  • Tamás540
    hát azért gyors
  • ximix #12336
    Kedves Hesston.
    Már párszor kifejtették, hogy a xerion 3800 mappában lévő xerion zip fájlal nem kel csinálni semmit csak ahogy van át kell másolni a leírásban is szereplő /data/vehicles/steerable/mappába .......
    A jelszavas védelem nem a játékosok ellen van benne hanem a moderek miatt .
  • Hesston
    am a xerionhoz nem tugyátok már a kod ot ?
  • Hesston
    nem tom probálok xml-t irni a potkocsimhoz 1 már meg lévő potkocsi xml-jéböl rem siker lesz nem csalódás :D
  • JD4650
    jó hogy eddig nem ennél a gépnél voltam és nem tudtam feltölteni, de ha nem kell, akkor ez van. Tudlak sajnálni
  • Hassan B
    "ha lenne kedvem" De nincsen!
    Ha az olvasással is problémáid vannak, ismerek jó gyógypedagógusokat...

És ITT lehet befejezni, innentől számomra nem létezel. :)
  • nandorb
    ok kezdjel hozza ne csak a szad jartasd
  • Hesston
    bazze :S aki tud konvertáli 1 mapotpls irjon nekem privátot pls
  • 6milan6
    Valószínűleg aki "tesztelte" és véleményezte a munkásságát.
  • 6milan6
    A tandem elnevezés a kerékelrendezésre vonatkozik, nem a pótkocsi kialakítására. Szóval ha tandem, akkor nem lehet 4 tengelyes.
  • MTZ1025
    bush a vallomásodban mék MTZ-re gondolsz?
  • Hesston
    hát mert 4 tengelyes tandem nem??? mind1 ha jobban tod mitn én ako halyrá xD
  • Hassan B
    Hogy lehetne már warez oldalakkal? Gondolkozz már mielőtt írsz valamit, ezt a készítők csinálták...
  • ximix #12319
    Üdv
    Sajnálattal olvasom a hsz-ed ,épp a körszántást gyakorolom KATT a fehér sárvédőt én a védjegyednek tekintem.
    A kukorica tuning hsz.-kat figyelembe véve én megint variálok a kapott dds képeket átneveztem weath-ről meadow-ra és a map01.i3d-n csak a meadow és
    cuttedmeadow sorokba írtam át ennyit (width="1.5" height="3" heightVariance="0.2)( width="1.5" height="0.5" heightVariance="0.04")
    width=szélesség, height=magasság, heightVariance=magasság váltakozása
    Az eredmény KATT elég magas de csak kaszálni lehet és a rét helyén nő. KATT
    Kombájnozás megoldható-e szerintetek ?
  • nandorb
    nemhinnem, de tudod a warez oldalaknal vannaka weboldal cimek azokkal lehetne probalgatni,esetleg van ra mas modszer is
  • bush
    Mondom nem jön össze Magyarország
  • 6milan6
    Nekem a config megvan, de nem látom értelmét. Mi van, ha 15-20 karakter a jelszó?
  • nandorb
    nekem van ingyenesen letoltheto csak van vele gond ajanlatos hozza egy quad core
    PicoZip ez felbirja torni csak amikor en neki alltam 110evet mutatott
  • bush
    Így irom mert ma semmi nem jön össze http://es.youtube.com/watch?v=yzJxNOlErHM
  • bush
    Utolsó bejegyzés:
    Gondoltam nézek videókat:
    Ezek szerint a németek tényleg figyelik az oldalt:

Bocsi, hogy zavartam, elnézést kérek mindenkitől akit átvágtam a multival(De akkora baromságokat írtam azért, hogy vegyétek észre hogy csak marhaság az egész, csak felkaptam a vizet, hogy ennyire értékelitek a munkámat).
    A lengyelek és a németek ezek szerint többre értékelik !!Én csak örúltem neki, hogy sikerült megoldanom és gondoltam megosztom veletek, szerintem nem kértem érte semmit.És senkit nem köpködtem le szerintem.
    Kölön köszönet Lack - nak, Gibic -nek ,Hesston -nak, na és persze Mtz - nek.
    Egyépként nem vagytok elég figyelmesek, mert a Cat Lexi tartályát nem figyeltétek szerintem nézzétek meg jól ezen a videón,+ az utolsón ahol ürít.
    Be akartam linkelni a lua- t de már nem fogom .
    (Igen ilyen az igazi magyarország is, mint ez a topik)
    Ja JD4650 majdnem megkaptam amit ígértél, már ne küld el mert akkor belinkelem.
    Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől, sok sikert jó játékot.Viszlát ennyi voltam, egy szer ember ezen a topikon többet nem cseszem szét a topikot!
  • adam0713
    Hy! Én márpróbáltam de ahogy elnéztem a progir csak 5 karakterig ellenőriz ez + hosszabb mint 5 karakter.
    Kellene vmi komolyabb progi ami nem csak 5 karakter hosszúságik ellenőriz
  • 6milan6
    Ja, ha 4 tengelyes, akkor miért tandem?
  • 6milan6
    Egy pótkocsit (függőleges vonórúd terhelésűt) berakni, megfelelően (elő)készített modellből legrosszabb esetben fél óra.
  • Donor17
    Tudom, hogy napokig tart. De gép kérdése.
    Amúgy meg csak nektek írtam én leszarom magas ívben.