57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#12356 Attól még, hogy nálad eltűnt, máshol nem fog. Am, ha minden jól megy a kombájnodat is én konvertáltam, és ott sem tűnt el. -
#12355 mert nálam is eltünt a kék rész konvertálás után
-
#12354 Már miért ne látszana? Azért mert 2D-s? -
#12353 ennek a tárcsának konvertálás után csak eaz egyik része fog látszan ahol kék színű az nem fog látzsani ugyhogy kár bajlódnod vele
-
passat14 #12352 de azzal sztem kevesebbet lehet aratni mint ha rendesen mennél -
#12351 elég nagy hülyeség de ha sietni akarsz jó -
#12350 de mi az a mod utility ? -
roznor #12349 köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!! -
#12348 Hello. itt a link a mod telepítőhöz:http://www.ls2008-mods.de.tt/ bal oldalon a mod utility-ben van. -
roznor #12347 nekem az a prigi kellene amivel az ilyen (*.lsmi) kiterjesztésű cuccot tudnám betenni a játékba!!! -
#12346 ez a trakesz meg van már nekem :D -
#12342 NH T7040
Letöltés a német fórumon!
-
#12341 Maximum a mod utility-t tudod letölteni, azt meg innen. -
#12340 nah ja ugy csinálom de érdekes a xerion helyén nincs semmi :S:S meg ujj mapot raktam be és elég sok gépem nincs benne pls ih tárcsa ih eke kröger pot hw80/180 annaburger trágya szoro meg még pár dolgot :S pedig minden meg van a carrer vehicles be :S -
roznor #12339 hello! tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudom letölteni a "mod untility" nevű progit? -
#12338 Inkább töltsd le: LS2008 -
Tamás540 #12337 hát azért gyors -
#12336 Kedves Hesston.
Már párszor kifejtették, hogy a xerion 3800 mappában lévő xerion zip fájlal nem kel csinálni semmit csak ahogy van át kell másolni a leírásban is szereplő /data/vehicles/steerable/mappába .......
A jelszavas védelem nem a játékosok ellen van benne hanem a moderek miatt . -
#12335 am a xerionhoz nem tugyátok már a kod ot ? -
#12334 nem tom probálok xml-t irni a potkocsimhoz 1 már meg lévő potkocsi xml-jéböl rem siker lesz nem csalódás :D -
JD4650 #12333 jó hogy eddig nem ennél a gépnél voltam és nem tudtam feltölteni, de ha nem kell, akkor ez van. Tudlak sajnálni -
#12332 "ha lenne kedvem" De nincsen!
Ha az olvasással is problémáid vannak, ismerek jó gyógypedagógusokat...
És ITT lehet befejezni, innentől számomra nem létezel. :) -
#12331 ok kezdjel hozza ne csak a szad jartasd -
#12330 bazze :S aki tud konvertáli 1 mapotpls irjon nekem privátot pls -
#12325 Valószínűleg aki "tesztelte" és véleményezte a munkásságát. -
#12324 A tandem elnevezés a kerékelrendezésre vonatkozik, nem a pótkocsi kialakítására. Szóval ha tandem, akkor nem lehet 4 tengelyes. -
#12322 bush a vallomásodban mék MTZ-re gondolsz? -
#12321 hát mert 4 tengelyes tandem nem??? mind1 ha jobban tod mitn én ako halyrá xD -
#12320 Hogy lehetne már warez oldalakkal? Gondolkozz már mielőtt írsz valamit, ezt a készítők csinálták... -
#12319 Üdv
Sajnálattal olvasom a hsz-ed ,épp a körszántást gyakorolom KATT a fehér sárvédőt én a védjegyednek tekintem.
A kukorica tuning hsz.-kat figyelembe véve én megint variálok a kapott dds képeket átneveztem weath-ről meadow-ra és a map01.i3d-n csak a meadow és
cuttedmeadow sorokba írtam át ennyit (width="1.5" height="3" heightVariance="0.2)( width="1.5" height="0.5" heightVariance="0.04")
width=szélesség, height=magasság, heightVariance=magasság váltakozása
Az eredmény KATT elég magas de csak kaszálni lehet és a rét helyén nő. KATT
Kombájnozás megoldható-e szerintetek ? -
#12318 nemhinnem, de tudod a warez oldalaknal vannaka weboldal cimek azokkal lehetne probalgatni,esetleg van ra mas modszer is -
bush #12317 Mondom nem jön össze Magyarország -
#12316 Nekem a config megvan, de nem látom értelmét. Mi van, ha 15-20 karakter a jelszó? -
#12315 nekem van ingyenesen letoltheto csak van vele gond ajanlatos hozza egy quad core
PicoZip ez felbirja torni csak amikor en neki alltam 110evet mutatott -
bush #12314 Így irom mert ma semmi nem jön össze http://es.youtube.com/watch?v=yzJxNOlErHM -
bush #12313 Utolsó bejegyzés:
Gondoltam nézek videókat:
Ezek szerint a németek tényleg figyelik az oldalt:
Bocsi, hogy zavartam, elnézést kérek mindenkitől akit átvágtam a multival(De akkora baromságokat írtam azért, hogy vegyétek észre hogy csak marhaság az egész, csak felkaptam a vizet, hogy ennyire értékelitek a munkámat).
A lengyelek és a németek ezek szerint többre értékelik !!Én csak örúltem neki, hogy sikerült megoldanom és gondoltam megosztom veletek, szerintem nem kértem érte semmit.És senkit nem köpködtem le szerintem.
Kölön köszönet Lack - nak, Gibic -nek ,Hesston -nak, na és persze Mtz - nek.
Egyépként nem vagytok elég figyelmesek, mert a Cat Lexi tartályát nem figyeltétek szerintem nézzétek meg jól ezen a videón,+ az utolsón ahol ürít.
Be akartam linkelni a lua- t de már nem fogom .
(Igen ilyen az igazi magyarország is, mint ez a topik)
Ja JD4650 majdnem megkaptam amit ígértél, már ne küld el mert akkor belinkelem.
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől, sok sikert jó játékot.Viszlát ennyi voltam, egy szer ember ezen a topikon többet nem cseszem szét a topikot! -
adam0713 #12312 Hy! Én márpróbáltam de ahogy elnéztem a progir csak 5 karakterig ellenőriz ez + hosszabb mint 5 karakter.
Kellene vmi komolyabb progi ami nem csak 5 karakter hosszúságik ellenőriz
-
#12311 Ja, ha 4 tengelyes, akkor miért tandem? -
#12310 Egy pótkocsit (függőleges vonórúd terhelésűt) berakni, megfelelően (elő)készített modellből legrosszabb esetben fél óra. -
Donor17 #12309 Tudom, hogy napokig tart. De gép kérdése.
Amúgy meg csak nektek írtam én leszarom magas ívben.