57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    várj egy kicsit és majd kikel:D Vagyis kéne lennie:S
  • ls2008 Dani
    Nah szóval a procim 2.00-s a videó kártyám NVIDIA GEFORC 6200 ne tom h mond-e valamit!de ez...a ramom meg 512 de írtam az elöbbh veszek bele a jövőhéten...
  • ls2008 Dani
    Kösz:D
  • passat14
    vga= videokártya cpu= processzor
  • ls2008 Dani
    VGA meg a CPU számomra olyan mintha kínaiul lenne leírva...de a ram azt toom h 512-es de veszek bele memo-t úgy is...még a jövőhéten...
  • atesz25
    hűha 2 hét után végre összeállt minden ahoz hogy játszam, meg is történt minden olyan amilyet szerettem volna és most kiderül hogy nem veti el a búzát egyik vetőgép sem csak a füvet hiába kapcsolom ide oda fű van buza nincs.Valami ötlet?
  • 6milan6
    Ez sok mindentől függ. Először is milyen gép? (CPU, VGA) Mennyi RAM van benn? Lehet nem is érdemes fejleszteni. Meg ugye az anyagi körülmények...
  • ls2008 Dani
    És még egy kérdés!Mivel nem értek a gépekhez annyira...xD Most ebbe a gépbe mit kell venni vagy mit kell beállitani h ne legyen gyenge a configom??:D:S Bocs a lámaságért!:S Ez van!
  • Hesston
    végre végre jó a xerion 3800 köszi milán h le irtad hogy csináljam (csak van 1 kis gond :S 256 vga+2gb ram és akad :S:S )
  • Peugeot08
    innen letöltöttem egy AP-s lexion-t és az van írva adatnak h van benne laserpilot és autopilot de nem tudok 2 lexionnal menni. szóval ha valaki letöltötte ugyan ezt és tud két lexionnal aratni szoljon hogy mit kell csinálnom.
  • Hassan B
    Aki próbálkozik a scripts.zip feltörésével, annak üzenem, hogy minimum 6 karakter, az alatt már próbáltam... :)
  • 6milan6
    Én maradok a realitásoknál, szóval nem használom az AP-ot.
  • atesz25
    közben olvastam tehát ez nem két külön gépre vonatkozna?csak annyi hogy megy magától?
  • atesz25
    psycho.bocs hogy ennyit zargatlak,de sikertül beraknom az ap kombájnhoz,működik is ahogy azt visszakerestem (p, l, r,) el is indul magátol, de ha átszálok a másik gépbe leáll.Remélem jól értem az ap modot hogy egyszerre két gép mehet.Kérlek adj ötletet.
  • Hassan B
    Nem bizalomról van szó, hanem tudjuk, hogy nem ő csinálja... :)
  • 6milan6
    A hozzád hasonlók a legszánalmasabbak. Eltervezitek, hogy modot raktok a játékba. (modell készítéstől a berakásig). Nem jön össze elsőre, ezért bebeszélitek magatoknak, hogy azok a szemét, bunkó, hülye emberek, akiknek ez sikerült.
  • atesz25
    figyelj csak psycho, a laser pilot az csak kieg vagy működik is?ez lehet hogy hülye kérdés de még nem próbáltam, azért kérlek válaszolj
  • atesz25
    oké úgy néz ki működik kösz
  • 6milan6
    Gondolom bent volt/van valamelyik korábbi verzió. Csak felülírod mindenhol a dolgokat és kész. Semmi extra.
  • krisz267
  • atesz25
    Psycho.Tőled szeretném megkérdezni csak mert látom a képen hogy az új lexion van bent neked v1.3.valamiért nem bírom berakni, van valami különleges dolog amit meg kell csinálni +még?
  • 6milan6
    Sajnos még van pár ember, aki számomra felfoghatatlan módon tud értelmetlen dolgokat kérdezni, kérni és kijelenteni.
  • Palotai Betyár
    szal az a lényeg hogy most olyan az ifa mint az unimog végülis csak bele van "rajzolva" a buza... jo hát ha majd vki belinkeli akkor download ha nem nem :(... ( de az a lényeg hogy akkor terveztek olyant hogy az ifa maga is billencseljen. az koser!! hát akkor hajrá! u.i: köszönöm az infot!
  • Lack
    Nem tudom, honnan szalasztották krisz267-et, vagy hogy lehet ilyen értetlen valaki, de már 1000x megkérdezte.
  • 6milan6
    Attól függ, mit nevezünk késznek. Mivel még nincs teherautó (nem nyerges), amin működik a felépítmény (billent, számolja a gabonát), ezért az IFA-n csak rajt van, nem működik.
  • 6milan6
    Te meg eszméletlen módon értetlen vagy! Néhány hete leírtam, hogy nem, szerinted milyen okból változott volna meg a véleményem? Ha érdekel egyre messzebb álltok attól, hogy belinkeljem, mint mikor először kijelentettem.
  • 6milan6
    A Xeriont szerintem így egyszerűbb betenni, mintha külön lennének a fájlok. Megfogod a xerion mappát és a xerion.zip-et és bemásolod a steerable mappába. A vehicletipes.xml-be bemásolod a sort a readme-ből utána pedig a pozíciót is, vagy a careervehiclesbe, vagy a mentésed vehicles.xml-jébe.

Az Orost és a Conspeedet pedig ac3d-s modellben kaptam és betettem.
  • Palotai Betyár
    Jo. Sorry! csak kérdeztem! nem fogok senkit érte baztatni!! azt kérdeztem hogy csak képek vagy már kész.. nem azt mondtam hogy vágjátok hozzám azzonal... tudok várni türelmesen.... Csak érdeklödtem. De akkor sorry...........
  • Lack
    Attól, hogy idejöttök új reg-gel, még nem fogjátok rögtön megkapni sem az ifát sem a hw-t.
  • Lack
    Ez mást is érdekelne, nem csak téged.
  • Palotai Betyár

ez érdekelne...
  • Hesston
    milán te hogy tetted be a xerion 3800 ast mert én be rakom de nem megy(az miat a tömöritet szr miat :@ ) de te neked hogy van ben ?? (jah meg a kukorica adaprtet honan szetted :D:D?? )
  • Hesston
    xD A Landwirthschaft legyen veletek! xD xD ez xD
  • 6milan6
    Na, már jöhetne egy normális kukorica mod.:)
  • Hesston
    srácok aki használja az auto pilotot pls ha be rakom a k,p,l, el müködtetem nem ? És mi van akor ha nem megy mit cseszhetem el ??? segitsetek pls !!
  • Palotai Betyár
    Sziasztok kedves földmunkálok! uj vagyok. a gamel pedig már jo régota játszom és elmondhatom nagyon király. minden müködik is rendesen :) de mondjuk azt megkérdezném ez az ifa a50 meg a hw él? mármint 100% os an kész és fut? és hogy ez kinek van meg...? (mielött leszoltok F.A.Q ban nincs ben XD) elöre is T.H.X! A Landwirthschaft legyen veletek!
  • Hassan B
    Nem.. te egy láma vagy aki kb 2 perc sikertelen nézelődés után jött ide a gugliból... senkitől ne várd hogy majd krekket linkelget neked, főleg nem ebben a topikban. Ha annyira nem vagy képes, hogy saját szűkségedre keress, akkor inkább hagyd az egészet a francba.
  • Palotai Betyár
    hello
  • crage LSFAN
    ja de az ugylátszik nem én vok akinek "van egy kis gógyija"
  • Dave531
    akinek van 1 kis gógyija szed hozzá crack-et. :D