57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
konrad91 #12539 bocsi fiuk 1 kukorica adaptert szeretnék kérni
lécci! -
#12538 már hiányzott, hogy nem követelőztélXD -
JD4650 #12537 még nincs link, csak képek -
szoboszlai100 #12536 csá ha van valakinek kukorica vágó asztala linkelje má be mert megy a kukorica mod köszi -
krisz267 #12535 azok e 517 esek léc link -
#12534 hy. hát a kultivátora nem tudok neked mit mondani... de viszon a forgozsámolos ügybe volt ugyan ilyen problémám... hogy a forgozsámoly(dolly) jött a többinek hiába áltam alá semmi... végignyomtam a klaviaturát szint. semmi. aztán a németektöl megtudtam hogy "köteleség" felrakni a dupla pót-ot vagy egy ADDONT és felraktam és most mükszik az öszes forgozsámolyos pót.. -
szoboszlai100 #12533 csá megpróbáltam beletenni a kukorica modot de alakatam annálhogy nyisam meg éős keresem ezeket <FoliageLayer name="wheat" densityMap="wheatDensity" numDensityMapChannels="4" material="material120" cellSize="8" viewDistance="300" terrainOffset="0" objectMask="4294967280" atlasSize="1" plantThreshold="0.5" numBlocksPerUnit="1.2" width="1.5" height="2.6" heightVariance="0.2" horizontalPositionVariance="0.5" growthNumStates="5" growthStateTime="1.8 <FoliageLayer name="cuttedWheat" densityMap="cuttedWheatDensity" numDensityMapChannels="1" material="material91" cellSize="8" viewDistance="300" terrainOffset="0" objectMask="4294967280" atlasSize="1" plantThreshold="0.5" numBlocksPerUnit="1.2" width="1.5" height="0.5" heightVariance="0.04" horizontalPositionVariance="0.5" growthNumStates="0" growthStateTime="0"/>
<FoliageLayer name="grass" densityMap="grassDensity" numDensityMapChannels="1" material="material125" cellSize="8" viewDistance="300" terrainOffset="0" objectMask="4294967280" atlasSize="4" plantThreshold="0.5" numBlocksPerUnit="1.8" width="1" height="0.3" heightVariance="0.05" horizontalPositionVariance="1.5" growthNumStates="0" growthStateTime="0"/>
<FoliageLayer name="meadow" densityMap="meadowDensity" numDensityMapChannels="4" material="material122" cellSize="8" viewDistance="300" terrainOffset="0" objectMask="4294967280" atlasSize="1" plantThreshold="0.5" numBlocksPerUnit="1.2" width="1.5" height="1" heightVariance="0.2" horizontalPositionVariance="0.5" growthNumStates="5" growthStateTime="1.8e+006"/>
<FoliageLayer name="cuttedMeadow" densityMap="cuttedMeadowDensity" numDensityMapChannels="1" material="material97" cellSize="8" viewDistance="300" terrainOffset="0" objectMask="4294967280" atlasSize="1" plantThreshold="0.5" numBlocksPerUnit="1.2" width="1.5" height="0.3" heightVariance="0.1" horizontalPositionVariance="0.5" growthNumStates="0" growthStateTime="0"/>
valaki mondja má meg hogy hol találta meg őket -
JD4650 #12532 17-es flotta:P
-
JD4650 #12531 Max abban az esetben, hogyha nem tesznek jelszavas védelmet a gépeikre! -
#12530 -
#12529 hát ebben igazad van én is egyet értek (jó nem valami pro modellezö vagyok de platot alvázat stb. tudok modellezni) ugogy szentem együt kéne tényleg dolgozni velük !! -
#12528 És Milán, még mindig várom áhítva a legújabb, legjobb, átméretezett modellű Lexion csomagot! :-* -
#12527 Megnéztem a levelezést, és a szokásos béna nyafogók mellett volt néhány említésre méltó.
A csehek és franciák dicsérték az oldalunkat és munkáinkat, azt mondták a legszebb és leghasználhatóbb a weboldalunk az összes közül, mert úgyis könnyedén mindent megtalálnak rajta, hogy nem ismerik a nyelvünket.
Valamint a németek is megjelentek, egy-két ember cuccokért könyörög, de kaptam egy olyan levelet is, amiben azt írja a germán srác, hogy tudja nem valami fényes a viszony köztünk és köztük, de olyan szép munkáink vannak, hogy szeretnének együtt dolgozni velünk a jövőben. Ide jutottunk, hogy a németek már nem szidnak minket mekkora tolvajok vagyunk, hanem már velünk szeretnének dolgozni. :) -
#12526 köszi a válaszokat -
Jakab66 #12525 Durca.... amíg írtam addig más is válaszolt -
Jakab66 #12524 Hali! A forgózsámolyos pótról csak annyit, hogy külön kell ráakasztani a hátulját. Rég játszottam ezzel a game-el, de asszem az elejét Q-val a hátulját utána B-vel kell felakasztani. A gombokban nemvagyok biztos, de tuti külön kell összeakasztani a pótot. -
Technoboy28 #12523 -Előszőr is sztalin123 kérdésére a válasz Claas Dominator 108!
-Másodszor ls2008 Dani kérdésére a válasz,miután ráakasztod "Q"-val a trakeszra a forgózsámolyt,utánna nyomj egy "B"-t is mert azzal akassza rá magát a platót!
A kultivátorál meg nem tom mi a problem,de vagy az ".xml" file-val lesz a gond,mégpedig,hogy valami adat el van írva benn,vagy pedig szerkesztő progival[(GIANTS Editor),én ezt használom] kell valami paramétert átállítani az ".i3D" file-ban!
Ennyi -
TIBÓÓÓ #12522 csőőő..melyik képen,ezen az indulóképen??azért válaszolok mert töllem kérded,de nem tudok válaszolni,csak annyit tok a házigazdától kérdezd meg mert ő csinálta ezt az oldalt.de szerintem dominátod 108-as nah csö -
#12521 Helló all. Ezen a képen fenn az a kombájn az meik claas? Dominator vagy Mega? És ha Dominator akkor meik? Köszi -
TIBÓÓÓ #12520 nem akarok okosnak látszani de szerintem a "lau"fáljjal van valami. -
#12519 Még egy kérdés!Rem. ez az utolsó!xD most nem szaggata játék mert nincs benne sok mod!szval nálma ezek szerint úgy vanh minél több mod annál jobban azsaggat..na mind1...Szval beraktam egy forgózsámolyos pótkocsit és ráállok a pótra és a maga a zsámoly jön a traktor után a plató meg ott marad ahol van...Mi a baj?Meg letöltöttem a kultivátort ami szét nyithatós és amikor szétnyitom leengedem csak a maga a kutli dolgozik amit lenyit az meg nem...xD jó fogalmazás...na mi lehet a baj??:S Kösz a szíves egitségeket,bocs h zavartam ien hülyeségekkel! -
crysis #12518 Az igaz,hogy szarul van optimalizálva.De jó.Mindegy.Én,csak kérdeztem. -
balasszz #12517 -
#12516 Most tévedtél a legnagyobbat. A Crysis-hez nem azért kell erőmű mert olyan jól kivan dolgozva, hanem azért mert szerződésük van az nVIDIÁval.
Ennek a játéknak pedig azért kell, szerintem túl erősnek nem mondható gép, mert a fejlesztők nem teljesen profik és nincs rendesen optimalizálva... -
azbizony #12515 hello, azt szeretném kérdezni hogy mi lehet a gond a játékal? nincs az options menübe az a 16x valami, remélem értitek mert én nem. és füvet sem lehet kaszálni mert nincs, a gépemel lehet a gond? 2.4 dual proci 1G ram 7600gs vga 512. amuugy inen a forumrol szedtem le. segitsetek pls!! -
crysis #12514 Mert az annyira fotorealisztikus.Ezen a játékon viszont még lehetett volna dolgozni.De azért nagyon jó játék.Én is csak ezzel játszok mostanába.Egyébként meg,csak kérdeztem. -
#12513 Crysis-hez miért kell akkora? :D -
szabi2008 #12512 Van kukorica
[IMG]http://[/IMG] -
crysis #12511 Miért kell ekkora gépigény ehhez a játékhoz? -
#12510 Nem szaggat a játék most nincs benne semmi....:S -
passat14 #12509 nekem geforce 6100-es (alaplai) videokártya van és simán megy -
Lack #12508 FAQ:
Mi a játék minimális gépigénye?
AMD/Intel 2GHz, NVIDIA GeForce 6800 serie / ATI Radeon X850 (256 MB RAM), 512 MB szabad terület, Hangkártya, 1 GB RAM.
Saját vélemény: ha több FAQ-s gép is bent van, kell neki a 2 magos proci, 2GB RAM, 7-es vagy 8-as sorozatú geforce, nálam 8600GT van alatta.
-
#12506 Kösz a segítséget...akkor veszek Ram-ot bele..xD Bár mit veszek a gépembe csak mennyen rendesena játék..:D -
#12505 Minden grafikai beállítást leveszel minimumra. Kiveszed a felesleges gépeket és valami egyszerű mapon játszol. Ez a legköltségkímélőbb megoldás. Anyagilag nem tudom mennyire vagy eleresztve, RAM nem árt a gépedbe és az a legolcsóbb. Ha az sem segít, valami komolyabb VGA, bár AGP-s rendszerre ekkora összeget már nem érdemes áldozni. -
#12504 na az igen de viszont ha AGP-je van mert gondom hogy az akkor 6200-as model 64biten dolgozik es viszont tulsagosan melegszik ami nem jo egyaltalan en mar csak tudom nincs rajta ventilator ami elhuzna a homersekletet -
#12503 128 is elég( a többi adat nem mind1), nem csak a memóriát kell nézni. fontos pl, hogy hány bit vagy a frekvenciák... -
#12502 Emberek telhetlen vagyok...:S:S Am. bocs mindenkitől a sok sületlen kérdéseim miatt!És kösz a segítségeteket!De azért aki tud tippet adni h mi a frászt csináljak mert kihajítom a gépem adjon! -
#12501 nekem 6200AX es modelem vot 128MB keves nekie min. 256MB kell neki -
#12500 Igen?:S Akkor mi lehet a baj?? -
passat14 #12499 hát azon azér mennie kell