57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • cipónewgear
    huhu nem látjuk a képet tedd fel más formátumba
  • 6milan6
    Gyenge a configod.
  • Dave531
    csak a .bak fájl van meg a bss-ről. nem nagy cucc... a 80.11-es hw-ra tettem még 1 oldalfalat és duplakereket aztán kééész is. :D
  • crage LSFAN
    ez eléggé ratyi hogy csak a trial versiont lehet megszerválni az öszes ilyen modellező progiból!!
  • ls2008 Dani
    Hali!Én mág itt a fórumon új vagyok!Csak azt szeretném kérdezni h mi lehet a baj hogy negy a gépemen a játék de rohadtúl szaggat!:S Segítségeteket megköszönném!
  • TIBÓÓÓ
    azt nem mondtam hogy rossz csak tudod én JD párti vagyok,így számomra a john derre az isten..de tényleg igényt tartok a monosemre...xd
  • JD4650
    a monosem jobb a JD-nál.

A 4 soros még meg van:D
  • TIBÓÓÓ
    Dév531 nos képed nincs arról a Bss-pótról,ha nincs nem gond csak kíváncsi lennék ráxd...ám ha meglessz a kukorica mód akkor igényt tartanék a monosem vetőgépedre ha késsz lessz..remélem nem baj hogy már lecsapok rá,de a monosem a második legjobb kukoricavető gép(az 1só a John Dere) nah csövii mindenkinek
  • Dave531
    Szasztok látom megy a modellezés rendesen még jó, hogy anno elkezdtük csinálni a játékot gombin. :D
    Tibóóó én anno csináltam 1 bss-t(elég böszme lett) mivel én készítettem a hw kocsit is jd4650-el karöltve :D, még talán megis van vhol csak a gépen elég trafa és nem tok modellezni. :S örülök neki h azért nem hiába vesződtünk a gépekkel. :) ha meglesz a kukorica mód talán befejezem a monosem vetőgépet is ha addígra sikerül vmit eszközölnöm a gépemmel. ;) na jó játékot csáóóóóó
  • crage LSFAN
    TherÖcsy ez a trakesz nekem nagyon tetszik!
  • TherÖcsy
    http://kepfeltolto.hu/i/?208144
    http://kepfeltolto.hu/i/?208145
  • szabi2008
    Hello mindenkinek valaki tudnae egy kukorica arato kombányt be linkelni vagy egy asztalt?
  • crage LSFAN
    jah am googleben keresgéltem már órákat de egyet sem találtam
  • crage LSFAN
    ok de pls valaki csinálja meg a crystalt
  • lippet
    hát a gújgliból te "nagyon gyökér"!
  • crage LSFAN
    én nemtom megcsinálni mert még nagyon gyökér vagyok,valaki nemtudja megmondani hogy sketchup pro teljes verziót vagy 3dsmax teljes verziót honnan szedjem le vagy egy rendes modding tutorialt hol találok??
  • nandorb
    kikell huzni a netet mert emigy nem megy
  • crage LSFAN
    helló!
    valaki nem csinálna egy crystal 121/45-öst??
    itt egy kép róla:
  • JD4650
    képzeld abban minden lépésről lépésre levan írva és ha jól csináltad volna, most jó lenne
  • Presidentzola
    nm mondod :O.........legutoljára ide fordultam......de KÖSZÖNÖM......
  • JD4650
    read me-t nem viccből csatolnak hozzá!
  • Hassan B
    Ahhoz nincsen kód meg kulcs meg semmi... nem lehet aktiválni, teljes verza kell. Ráadásul még valami: "TILOS A WAREZ!!"
  • Presidentzola
    hajó. Ojan problémám van hogy leszedtem egy maya 8.5 set...de kellene vmi klucs vagy kód amivel tudnám használni......remélem vkinek akad.....előre is köszönömm
  • Hesston
    bazzzze nem tom meg csinánli a potkocsim :@ h ben legyen a játékba :S:S
  • rambo12
    Megtudná mondani valaki hogy hogy kell átfesteni a dolgokat??
    És milyen progival?
  • ximix #12422
    Üdv
    A savegame után lévő szám az megegyezik a játékban lévő mentési hely számával pl ha a játékban a 3-dik mentési helyet használod az savegame3 lesz és itt kell a gépeket a vehicles.xml-be rakni.
    -akkor a savegame/vehicles.xml-nél az elérési útvonalak másképp néznek ki mint amit az "olvass el"üzenetekben találsz mert azok legtöbbje csak a data/careerVehicles.xml-be jók .
    A savegame/vehicles.xml-ben több a pozíció mert a tárgy dőlés szögét is tartalmazza és a nagyon pontos helyét .
    Én úgy ügyeskedtem, hogy pl orrsúlyos traktorral pótkocsival elmentem (de jó más párosítás is) a farm mellé, ott pótkocsi leakaszt kicsit előrébb mész utána orrsúly ledob és egy kicsit hátra ekkor elmented a játékot és kilépsz -megkeresed az aktuális savegame-at és a vehicles.xml-ben a sorokat itt három sor lesz amit elmentesz a jegyzettömbbe
    -utána vissza a játékba traktor és cuccokkal a helyére állsz és elmented
    -vissza savegame az elmentett sorokból ha nem kell csak egy akkor egyet bemásolsz és a beilleszteni kívánt masinának csak az xml elérési útját átírod
    de szóközökre és egyéb részletekre figyelve .
    pl erröl
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/xerion/Xerion3300.xml"..............
    erre
    <vehicle filename="data/vehicles/cutters/cat_cutter/claasCutter1050.xml......
    és elmenteda vehicles.xml-t
    -vissza a játékba és elvileg ott kell legyen, de onnan állj el mielőtt el mentesz és akkor legközelebb megint a oda tudsz pakolni.

• huhugány
  • TIBÓÓÓ
    Lack:nagyon jó lessz,nekem tetszik..tudom nagyon kegyetlen vagyok de 1 BSS-pótot nem akarsz még csinálni ha majd a dolgoddal végeztél...bocsi nagyon kegyetlen vagyok meg csak a szám jár de én már csak ilyen vagyok.Ám van fenn a galériáim közt 1 pótkocsi amit á-z-ig én maketteztem meg..ha gondoljátok megnézzhetitek...
  • Lack
    Igen, ez az a modell.
  • Hassan B
    Jó lesz. Ez az, amit nem rég láthattunk itt, nem?
  • Lack
    Na, délelőtt sikeresen megtanítottam magam ac3d-ből i3d-be konvertálni, mivel kaptam egy ac3d-s HW pótkocsi modellt. Még nincs kész. Nem tudom mikor lesz, nincs mostanában sok időm. Addig néhány kép:

• TIBÓÓÓ
    atesz kimentettem amit írtál nekem,még ne mtom kipróbálni mert a gépemet újra kell telepítenem,így most nem próbálom ki..
    Lack.akkor érdemes letölteni a JD 6820 asat? ha igen akkor kérlez röviden írd már le,vagy privibe hogy hogyan kell megcsinálni?köszi előre is..
  • Hassan B
    És ez működik is? Mert én a második részét az istenért sem tudom felkapcsolni...
  • atesz25
    nincs mit ha tudok segítek,akkor most működik talán nálad is.
  • Lack
    Azt a részt én javítottam a saját 6820-asomon, meg még néhány dolgot.
  • TIBÓÓÓ
    kössz atesz a segítséget...
  • atesz25
    még az egyik trailer01.lua 10,4kb a másik pedig 3,4kb mert a duplapót miatt kell(nekem)
  • atesz25
    figyelj csak tibóóó!mielőtt kipróbálod amit írok csinálj mentést, de nekem már sikerült megoldottam és már méri a gabonát.szóval a vehicletypesben én így írtam át e két sort:<type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/new_scripts/vehicles/Trailer01.lua" />
    <type name="trailer" className="Trailer01" filename="data/scripts/vehicles/Trailer01.lua"/>
    ui.: MENTS és próbáld ezt nekem így mér!
  • atesz25
    nos eddig működött igaz nem ezen a map-on.még próbálkozom,de jelenleg már el sem indul a játék.ez agyrém.
  • krisz267
    engem érdekelne map