Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Játék inditás után kb. 1 perccel hiba keletkezik, minden "balra" megy, mintha nyomnám az "a" billentyût. Ember, jármû, minden. Nem billentyûhiba, próbáltam másikkal is, akkor is elõjött. Újratelepités sem segit. Párom gépén megy normálisan, pedig az egy gyenge régi gép. Tud rá valaki megoldást? Vagy találkozott valaki ezzel a problémával? Segitséget köszi elõre is.
bocs elszúrtam a linkelést,de nem javítom,nem szemetelem a topicot.egy arra képes személy törölheti,ha úgy látja jónak.

kipróbáltam lehet-e elõre kanalat,hátulra meg raklapvillát tenni 😄 mûxik

90%

de zsír lett<#eljen><#worship>

Hellotok
Megjelent a lucerna mod?vagy hogy áll?

ez a kérdés azoknak szól akiknek meg van a kanalas,villás traki.hogyn tudom a lálát felemelni mert bebököm és átmegy rajta.ja és a kanál mire jó???

nem tok csinálni
de ti sztem tudtok!

Ha a data.hu-ról nem megy, próbáljátok INNEN

mér???

Itt van a forgózsámolyos pót, útmutatóval, lehet tölteni 😊

Errõl van szó:

LETÖLTÉS!

6milan6
Erre meg el is felejtettem reagálni.😄 Elég komoly lett.😊

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Értem én, csak lehetetlen követni ki kinek ír, ha nem használja senki azt a nyomorult gombot.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csinálsz???

boccs de néha elfelejtünk rákattintani.de én álltalában rászoktam.ritka amikor nem

rába steiger nem lesz?????

6milan6
Komolyan mondom, kezdem azt hinni, hogy direkt csináljátok.

ja látom másnak írtad.

tudom

Priviben segítek

rossz hír.nincsen.most megnézem a másik istálónál mert kettõ van.ahol vannak a cuccaim és van mégegy nem messze

NEM ÉRTEM MIÉRT KELL KITÖRÕLNI A SEGÉLYKÉRÉSEMET !!!!!
NEM ARRA VALÓ A FORUM HOGY SEGÍTSÜNK EGYMÁSNK??
nem találtam semmi különbséget. azért érdekes ez a dolog amúgy,mert az összecsukható kombinátor meg bent van játékban és mûködik gond nélkül. abból is kellett a vehicleTypes fájlba másolni egy sort. kösz a segítséget egyébiránt <#worship>

oké.kösz

JA és a traktort is

Ezt másold be és jónak kell lennie
Ez tartalmaza a villát és a kanalatt.

melyik oldalon találtad a képet? mert itt nekem nem jeleníti meg...:S

Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))

amik a Palettengabel.rar-ban vannak

Mikett másoltál be oda?

bemásoltam és sehol sincsen.
és a v6mod van fent.nem kell hozzá másmien mod???

Szívesen

köszi

...data\vehicles\steerable\fendt\- kell a trakit.

villás trakit hova kell bemásolni??

fordísd le mit jelent

Mifku ez Adatbázis hiba valamilyen topic vagy tábla nem elérhetõ nem a te hibád.

vehicleTypes.xml ez a fajl és nálam így megy

Hasonlíts össze a tieddel

?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" standalone="no" ?>
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>
<type name="combine" className="PipeLightCombine" filename="data/scripts/vehicles/PipeLightCombine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/Trailer1.lua"/>
</trailers>
<implements>
<type name="implement" className="Implement" filename="data/scripts/vehicles/Implement.lua"/>
<type name="cultivator" className="Cultivator" filename="data/scripts/vehicles/cultivator.lua"/>
<type name="plough" className="Plough" filename="data/scripts/vehicles/Plough.lua"/>
<type name="sprayer" className="Sprayer" filename="data/scripts/vehicles/Sprayer.lua"/>
<type name="sowingMachine" className="SowingMachine" filename="data/scripts/vehicles/SowingMachine.lua"/>
<type name="Palettengabel" className="Palettengabel" filename="data/new_scripts/vehicles/Palettengabel.lua"/>
</implements>
<cutters>
<type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/>
</cutters>
</vehiclesTypes>

üdvözlet mindenkinek. nekem olyan kérdésem lenne,hogy az mitõl lehet,hogy nem jelenik meg se a raklapvilla,se a kanál a játékban? maga a rakodóegység rajta van a traktoron,leírás szerint csináltam mindent,de valami mégsem okés.<#nemtudom>

Szívesen

feltöltöttem=letöltöttem.bocsi az elírásért

caseih9400
Engem zavar de hiába törölném õket úgyis jönne még több...-.-

khm...khm...

6milan6
Senkit nem zavar ez az eszetlen össze-visszaság itt a topikban? A 2-3 szavas értelmetlen hsz-eket kicsit már unom, meg azt is, hogy a válasz erre gombot alig használja valaki. Miért nem lehet értelmes modnatokban kérdezni, vagy véleményt megosztani?

azt már rég felöltöttem mert ide feltette valaki

joci14
thx.a traktor hátuljára a súly az honnan van ?

DORTNEX Köszönöm szépen!
Giants Editora vonatkozik

Attila8805
Tengeri betegségem lett😄
Nagyon billeg a traktor😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Alt nyomva tartod és jobb vagy ball egérgombot is és mozgasd az egeret, de ha egérnél mind kettõt-gombot nyomva tartod (alt-ot is) akkor tudod forgatni

én képem allat van innen