Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehol nincs ilyen hiába van FAQ<#gun>#gun><#nezze>#nezze>
Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!
Privát a traktor vagy megosztod?
Az meg még egy dolog hogy nem ártott nekem, de egyszer mikor a 8200-as JD-t csinálta írtam neki egy privátot normál hangnemben, nem köcsögködõen, hogy a modelljén máshogy van a lépcsõ, mint az igazin, erre õ visszaírja hogy "ezekszerint te még nem láttál 8200". Ugye-ugye megint az a fránya magyar nyelv.. Én nem szólok be senkinek, csak kitartok az elveim mellett.
\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"
azt szeretném kérdezni h a tsz mappon csak egy helyen tom eladni a gabonát?
leendő gépem: SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 TOXIC PCIE //GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT //SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 //GIGABYTE Superb 460W //ASROCK A780GXH/128M
\"Én már többet nem sírok neked. Úgyis régen szenvedek veled. Kértelek százszor, hogy legyél kicsit más..ha nem, hát jön majd más!!\"
leendő gépem: SAPPHIRE HD4870 1GB GDDR5 TOXIC PCIE //GEIL Black Dragon 4096Mb DDR2 800Mhz CL4 KIT //SAMSUNG 320GB 7200rpm 16MB SATA2 //GIGABYTE Superb 460W //ASROCK A780GXH/128M
Belarus 892;920,New Holland DT-Turbo 180-90,Claas Dominator 106!!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Szerintem nem Bali0119 az akinek be kellene szólogatni Nickel77-nek, esetleg majd ha hasonló modokat csinál, vagy valamit felmutat a nagy szövegén kívül.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Azok félnek attól, hogy bezárják a topicot, akik nem tudnak (jobban mondva nem akarnak, mert mindenki meg tudna csinálni mindenkit, csak akarat kell hozzá) segítség nélkül csinálni semmit.
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
Valaki tudna nekem mondani CONTROLS t??
optionba nem találtam.
(hogy milyen gomb mire való)
Pl hogytom felkapcsolni a világítást a Házamon......
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Nickel jobb lesz ha elgondolkodsz magadon, mindenki egyenlõ, akármit csinál, engem az sem érdekel ha a pápa csinálja, akkor se fogom senki seggét nyalni mint egyesek! "húú nickel ez nagyon jó grat hozzá" és társai..
CAT Lexion 480R javított, honosított verzió-t beraktam a játékban de elindulni se tudok fele+kormát se tom fordítani pedig Enter el eindítom a motort és semmi....<#rinya>#rinya><#worship>#worship>
Köszi a segítsége elõre is!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |