57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Zoli108
    Csináltam én is egy kéket magamnak
  • ZTM
    én 2 hete pont nem voltam és nem tudhattam hogy ti már láttátok és használtátok:S am ezt most láttam + 1kis öröm nekem is kijár már elegem volt a búzából utánna cserélek és így tovább bár már én is várom a kuki módot amibe rendes különáló vethető kuki lesz de aztán jaj nekik:
    1 ha nem osztják +
    2 ha nem sorba les és nem kuki vetővel kell elvetni
  • passat14
    nem kicsi,akkor mivel csak skin!
  • TIBÓÓÓ
    És abba nem tudsz még segíteni hogy hogyan tudom(és mit kell)indekszelnem hogy legyen ilyenem..ám köszi szépen hogy válaszoltál....
  • passat14
    te aztán kezdő vagy már 2 hete tudjuk hogy van,ami egy skin
  • ZTM
    kicsi még, de vágja rendesen az asztal:D:D:D:D :
  • Hassan B
    Neked nem.
  • bandras87
    letölthető valahonnan ez a map?
  • Bogesz89
    letöröltem a grassmodot mert nem tudtam belerakni semmit 4 dolgon kívül
    john deere traktor az 517es kombájnt new holland traktort meg a két feigl gigant pótot!!!! Miert van ez segítsetek!!!!
  • ZTM
    azt a qurva élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!itt a link!!!!!!!!ez úgy is csak 1 sima haogy a búzát cseréli le de aki akarja próbálja ki
  • atika223
    sanxi007 pls irj hogy a modot honnan tölödet le
  • ZTM
    mind 1 nem azt mondam hogy hasonlít csak azt hogy olyan szerű tehát a tengely az 1 ok hogy olyan szerű!!!!!!
  • ZTM
    na bam+én + azt hittem hogy csak a lambi képes ienre(ehez hasonló trakit láttam ott ahol az imént linkelt kép van ill az az oldal lehet ki járt már ott szét kell nézni....)
  • Hassan B
    Csak mert a tengelyelrendezés olyan? Szerintem nem sokban hasonlít rá...
  • ZTM
    Ez olyan dutra szerű nem?itt találtam ha érdekel vkit...
  • Hassan B
    Nem tudom, hogy van-e ilyen mód. Annyi a lényege, hogy a plusz kerék külön van indexelve és egy gomb hatására jelenik meg, úgy mint a világítás.
  • atika223
    kemény a videó tibóóó
  • atika223
    császtok
    nem tudna egy vagy több valaki msn-t adni aki kicsit többet ért a játékhoz?én nem sokat értek még hozzá:)
  • TIBÓÓÓ
    szevasztok.tudnátok nekem segíteni? adik 1 linket és nézzétek meg--http://video.aol.com/video-detail/fendt-936-vario-with-some-features/509364342/?icid=VIDURVAUT01--
    A kérdés a kövi:hogy tudom azt megcsinálni hogy szimplakerekes traktorból hirtelen ikerkerekes legye,vagy mitt kel letöltenem ahoz hogy vágyam teljesűljön?
    Légyszives HA VALAKI tud rajtam segíteni akkor megkérném rá.
    Előre is köszönöm..
    TIBÓÓÓ
  • ZTM
    qurva germán fórum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sose jön má be?:D
  • zsoltee8
    az biztos!! már várom
  • Hesston
    http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d6e53cf39a0c86d.html krupli mod??!! :D
  • Hesston
    hátez gagyi szentem amit LACK ék csinánlnak HW-T+IFát mindent le pipál !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :);)
  • Hesston
    gyáááááááááááááááááááááááááááá (L)(L)(L) Case stx éjjjen honnan van ?
    lengyel fórum rem le lehetmajd tölteni :D:D
  • zsoltee8
    http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a3f8ba53dd95df74
  • ZTM
    hi all ez nem csak neked szól, a Mezőgazdasági fórumra épp az imént tettem képeket az 1. képen van 1 olyan pót ami jó lenne!!!!!!
  • Hassan B
    Talán mert nem a modell a lényeg, hanem a script...
  • Bogesz89
    nem rossz gép hol lelted?
  • NH G240
    Ezt hol találtad?
  • huhugány
    http://www.abload.de/image.php?img=game2008-07-3017-56-59e.jpg
  • atesz25
    lenne egy kérdésem az igazán profikhoz.az új grass modból nem tudnátok ki exportálni a két trágyatöltöt, mert én ugyan kiszedtem de sehogy nem tudom megcsinálni hogy töltsön is.pedig a pótok müködnek hozzá.
  • Hari1212
    KÖSZ
    csak lusta vok olvasgatni bevalom!
  • Bogesz89
    De nekem se jön össze a grassmodba hogy berakjam a cuccokat
  • Palotai Betyár
    az kár :( mer az összes pót olyan nagy hozzá. a hw 80.1 jo lenne csak az is bazi nagy.... :( az ifához ami készül hw v kész van az mekkora lesz v lett???
  • Hassan B
    169.21-es driver kell hozzá...
  • valaki9191
    érdekes nekem csak a simma van amibe normális a rendsodrot fű
  • Hesston
    ahhhhhhhahahaahaha nekem is ez volt le szettem a K-farm grass mod ot és jó lett :D xD
  • adambatyam
    Üdv!
    Lenne egy olyan problémám hogy a játék a textúrákat elcseszi, vagy nem tudom mit csinál. A FAQ-t végigolvastam. A kérdésem az hogy mi a baja, és hogy hogyan lehet orvosolni?
    Képek:
    KÉP 1
    KÉP 2
    A gépemnek a leírás alapján elég erősnek kéne lennie (cpu: 2,53 Ghz Dual core, 2 GB ram, geforce 8600GT)
  • ugeri94
    De nekem nem engedi mert mindig hajókürt szólal meg.
  • Palotai Betyár
    de jo lenne egy pót az mtz hez ami nem olyan buzi nagy.......