57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#13598 1 kis maszek :D -
Sanya595 #13597 Igy jártál.
Ki nem tud reggelni és miért?
Mit nem tudtok?Akinek tudok segitek. -
#13596 kellett nekem sietni(most németországból származok:D) -
#13595 nekem csak 1:D -
#13594 regelni kell fogadjunk ,de hogy? -
huhugány #13593 ezek kelllenének ha valaki megtudja öket csinálni!!!!!!!!! -
huhugány #13592 -
huhugány #13591 -
huhugány #13590 -
huhugány #13589 egy ilyent tudna valaki csinálni a játékba? -
huhugány #13588 -
Sanya595 #13587 Jó reggelt minden kedves forumozo kollégának!
Tudom,hogy nem lehet rajta nagyitani,mert csak igy engedi berakni.
Az egyik az szélkerék,raklapok,sörös rekeszek meg sok minden van fent ott.
Pl:Én minden oldalon csak 3-4 mappott láttam,itt meg van 12.
-
adambatyam #13586 Aha... Hát csak ez a grassland elk*rja a pályát, meg a járműveket emg mindent :S Na majdcsak lesz valami... -
#13585 14 pótot is összeakaszthatsz, a grassland mod alatt többet is összelehet kapcsolni nem csak kettőt, én régebben 3 bergmann pótot húztam már akkor is megvolt a grassland, most egy idejig nem játszottam mostmár 2 Kröeger pótot húzok -
adambatyam #13584 Megint lennének kérdéseim: Meg lehet valami scripttel oldani a 4 pótot? Meg az hogy melyik a legszélesebb vágóasztal ami elérhető? Kössz! -
#13583 Aratásra készek a gépek
-
Lack #13582 Haladj lépésenként. Törölj ki egy gépet, majd nézd meg működik-e a program. Ha jó, akkor tegyél be egy gépet, ezután is nézd meg működik-e. Lehet apró hiba is, pl elírtál valahol egy karaktert. -
#13581 Nesztek bála mód: :)
A hátul lévő ellensúlynak használt dolog pedig egy készülőfélben lévő pót. :D -
#13580 Valamit rosszul tettél be, ahhoz nincs köze, hogy kivetted az eredetieket...
Hiba mindenképp XML-ekben lesz. -
TIBÓÓÓ #13579 miért van az hogy alaphelyzetbe(magyarúl csak alapgépek vannak benn) a játék megy,de utána az alapgépekeket(2 fendt+2 kombi kitörlése után a carevechiles ből vagy miböl)helyette betetetem a jd okat + lexit+ pár munkagép után szabájosan beszarik a játék,halhatjuk a hajókürtöt és baszik elindúlni.Valaki ha tud valamit ehez fűzni jó lenne mert már 4dik napja baszom magamat ezen és sikertelenűl.Az lenne a gond hogy 1 gép betétele után mentés,és igy tovább és tovább adíg amíg az általam kedvelt gépeket be nem teszem...
MI lehet a baj??? fingom sincs hozzá..... -
#13578 Mi ez a pár újdonság? Mert én nem látom ki a képből...és ki sem lehet nagyítani
-
#13577 Hát ahhoz módosítani kell a modellt(duplikálni a kereket) és a scriptet(bindelés) is. -
TIBÓÓÓ #13576 de én ehezz hülye vagyok xdxd nem is nah amúgy kössz Sanya
-
#13575 Hát azért ez a kamion hagy némi kivánni valót magaután valaki javíthatna rajta -
Sanya595 #13574 Csak ha reggelsz.
Amúgy Nekem 2 perc volt a reggelés.
-
TIBÓÓÓ #13573 csö rákattintottam erre az oldalra de nem tom hogyan kell és mire rámi ahoz hogy pár cucott le tudjak szedni...regiznem kéne?, -
Sanya595 #13572 Miellött megkérditek,ez mind letölthetö sok minden mással együtt.
Hogy honnan?
Innen:http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files -
#13571 Na ez király pont illik a Fortschritt-ok hoz majd -
Sanya595 #13570 Pár újdonság annak,aki még nem látta.
-
#13569 Magnum
letöltés
koordináták:
<vehicle filename="data/vehicles/trailers/naczepa.xml" xPosition="135" yOffset="3.0" zPosition="220" yRotation="0" />
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/renault/renault.xml" xPosition="130" yOffset="3.0" zPosition="220" yRotation="0" /> -
Sanya595 #13568 Mindkétt grassmodot feltettem és megosztottam.
Az egyiket tegnap elött,a másikat tegnap.
Szal nem sokat kell vissza olvasnod,hogy megtaláld!
A válasz gombot még mindig nem ismerik az emberek. -
#13567 honnan tod hogy van grassmod?ha belevetnéd +ad 5 percre a betűk és oldalak birodalmába akkor +találnád amit keresel... -
#13566 Légyszi valaki linkeljebe nekem az új grass modot mert ami elöször be volt linkelve onnan nem tudom leszedni.Köszönöm elöre is! -
#13565 Nem, csak kétszer kérdezték már és kétszer lett válaszolva. Ha visszaolvasol, le van írva, hogy hol töltötte le, de már sokat módosított is rajta. -
#13564 a francba még most se jó az a germán fórum pedig úgy +nézném holtart az a szalmázós mód:D -
#13563 Köszi -
#13562 a kukorica módról jut eszembe joe viktor lack milán és a többi ezzel a modellező tudással lehetne mást is csinálni pl. 1 egyszerű kombinátort a 82-eshez vagy 1 3as ekét,de ha lesz valaha kuki mod 6soros vető kell(ez csak ötlet ne vegyétek kérésnek vagy követelésnek) -
bandras87 #13561 remélem ezért a kérdésemért nem lettél mérges, csak érdekelnének azok az épületek amik a háttérben vannak.
azért kösz hogy válaszoltál -
#13560 tök jó csak szólok hogy ez encián szín, am pont a kombájnra öntötték grat. -
#13559 haaaaaaaaaaaaaaaaaa majd +látom a napok során mennyit nő ha semmit megy is a pibe(a mellékelt képen nagyobb volt:S)