57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ZTM
    1 kis maszek :D
  • Sanya595
    Igy jártál.
    Ki nem tud reggelni és miért?
    Mit nem tudtok?Akinek tudok segitek.
  • ZTM
    kellett nekem sietni(most németországból származok:D)
  • ZTM
    nekem csak 1:D
  • ZTM
    regelni kell fogadjunk ,de hogy?
  • huhugány
    ezek kelllenének ha valaki megtudja öket csinálni!!!!!!!!!
  • huhugány
  • huhugány
  • huhugány
  • huhugány
    egy ilyent tudna valaki csinálni a játékba?
  • huhugány
  • Sanya595
    Jó reggelt minden kedves forumozo kollégának!
    Tudom,hogy nem lehet rajta nagyitani,mert csak igy engedi berakni.
    Az egyik az szélkerék,raklapok,sörös rekeszek meg sok minden van fent ott.
    Pl:Én minden oldalon csak 3-4 mappott láttam,itt meg van 12.
  • adambatyam
    Aha... Hát csak ez a grassland elk*rja a pályát, meg a járműveket emg mindent :S Na majdcsak lesz valami...
  • DJKonya
    14 pótot is összeakaszthatsz, a grassland mod alatt többet is összelehet kapcsolni nem csak kettőt, én régebben 3 bergmann pótot húztam már akkor is megvolt a grassland, most egy idejig nem játszottam mostmár 2 Kröeger pótot húzok
  • adambatyam
    Megint lennének kérdéseim: Meg lehet valami scripttel oldani a 4 pótot? Meg az hogy melyik a legszélesebb vágóasztal ami elérhető? Kössz!
  • Zoli108
    Aratásra készek a gépek
  • Lack
    Haladj lépésenként. Törölj ki egy gépet, majd nézd meg működik-e a program. Ha jó, akkor tegyél be egy gépet, ezután is nézd meg működik-e. Lehet apró hiba is, pl elírtál valahol egy karaktert.
  • Hassan B
    Nesztek bála mód: :)

A hátul lévő ellensúlynak használt dolog pedig egy készülőfélben lévő pót. :D
  • Hassan B
    Valamit rosszul tettél be, ahhoz nincs köze, hogy kivetted az eredetieket...
    Hiba mindenképp XML-ekben lesz.
  • TIBÓÓÓ
    miért van az hogy alaphelyzetbe(magyarúl csak alapgépek vannak benn) a játék megy,de utána az alapgépekeket(2 fendt+2 kombi kitörlése után a carevechiles ből vagy miböl)helyette betetetem a jd okat + lexit+ pár munkagép után szabájosan beszarik a játék,halhatjuk a hajókürtöt és baszik elindúlni.Valaki ha tud valamit ehez fűzni jó lenne mert már 4dik napja baszom magamat ezen és sikertelenűl.Az lenne a gond hogy 1 gép betétele után mentés,és igy tovább és tovább adíg amíg az általam kedvelt gépeket be nem teszem...
    MI lehet a baj??? fingom sincs hozzá.....
  • sztalin123
    Mi ez a pár újdonság? Mert én nem látom ki a képből...és ki sem lehet nagyítani
  • Hassan B
    Hát ahhoz módosítani kell a modellt(duplikálni a kereket) és a scriptet(bindelés) is.
  • TIBÓÓÓ
    de én ehezz hülye vagyok xdxd nem is nah amúgy kössz Sanya
  • Zoli108
    Hát azért ez a kamion hagy némi kivánni valót magaután valaki javíthatna rajta
  • Sanya595
    Csak ha reggelsz.
    Amúgy Nekem 2 perc volt a reggelés.
  • TIBÓÓÓ
    csö rákattintottam erre az oldalra de nem tom hogyan kell és mire rámi ahoz hogy pár cucott le tudjak szedni...regiznem kéne?,
  • Sanya595
    Miellött megkérditek,ez mind letölthetö sok minden mással együtt.
    Hogy honnan?
    Innen:http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files
  • Zoli108
    Na ez király pont illik a Fortschritt-ok hoz majd
  • Sanya595
    Pár újdonság annak,aki még nem látta.

• allock #13569
    Magnum

letöltés

koordináták:
    <vehicle filename="data/vehicles/trailers/naczepa.xml" xPosition="135" yOffset="3.0" zPosition="220" yRotation="0" />
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/renault/renault.xml" xPosition="130" yOffset="3.0" zPosition="220" yRotation="0" />
  • Sanya595
    Mindkétt grassmodot feltettem és megosztottam.
    Az egyiket tegnap elött,a másikat tegnap.
    Szal nem sokat kell vissza olvasnod,hogy megtaláld!
    A válasz gombot még mindig nem ismerik az emberek.
  • ZTM
    honnan tod hogy van grassmod?ha belevetnéd +ad 5 percre a betűk és oldalak birodalmába akkor +találnád amit keresel...
  • krisztianp16
    Légyszi valaki linkeljebe nekem az új grass modot mert ami elöször be volt linkelve onnan nem tudom leszedni.Köszönöm elöre is!
  • Hassan B
    Nem, csak kétszer kérdezték már és kétszer lett válaszolva. Ha visszaolvasol, le van írva, hogy hol töltötte le, de már sokat módosított is rajta.
  • ZTM
    a francba még most se jó az a germán fórum pedig úgy +nézném holtart az a szalmázós mód:D
  • Zoli108
    Köszi
  • ZTM
    a kukorica módról jut eszembe joe viktor lack milán és a többi ezzel a modellező tudással lehetne mást is csinálni pl. 1 egyszerű kombinátort a 82-eshez vagy 1 3as ekét,de ha lesz valaha kuki mod 6soros vető kell(ez csak ötlet ne vegyétek kérésnek vagy követelésnek)
  • bandras87
    remélem ezért a kérdésemért nem lettél mérges, csak érdekelnének azok az épületek amik a háttérben vannak.
    azért kösz hogy válaszoltál
  • ZTM
    tök jó csak szólok hogy ez encián szín, am pont a kombájnra öntötték grat.
  • ZTM
    haaaaaaaaaaaaaaaaaa majd +látom a napok során mennyit nő ha semmit megy is a pibe(a mellékelt képen nagyobb volt:S)