57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Sanya595
    Mindent ugyanugy be lehet rakni.
  • ugeri94
    A grasmodba lehet berakni eszközöket meg gépeket??
    Mert nekem nem engedi.
  • Sanya595
    A nem patch-eltben fehér szinü a rendsodrót fü.
    A patch-eltben ez ki van javitva.Am semmi más nincs benne.
    Teljesen ugyanaz mind a kettö.
  • szabi2008
    Hello mindenkinek a Lamborghini 854 DT nem tom hogy milyen hejré kel be teni eszt a sort <type name="lamborghini" className="Lamborghini" filename="data/vehicles/steerable/Lamborghini/Lamborghini.lua"/>
    A </steerable> elé vagy utána . Kösz elöre is .
  • valaki9191
    ha felteszed a grassmodot akkor is normáis a rendsodrás
    annyit nem vesztek észre hogy 48-48 mega mind a kettő? de nemtudom hogy mi változik.
  • DJKonya
    köszi
  • Hassan B
    A jelszónak tartalmazni kell betveket és számokat is...
  • DJKonya
    Has³o musi zawieraæ litery i cyfry <------ez mit jelent lengyelül? ezér nem tok regezni a lengyel fórumra
  • Sanya595
    Nem csak azon a német oldalon van map!!!
    http://www.ls2008-mods.de.tt/
    Itt is van csak használni kénne a keresött+a f.a.q-t.
  • Hassan B
    Olvass vissza! Ott le van írva utána de ennyire nem vagytok képesek...
  • ZTM
    hi vki tud nekem 1 olyan 2tengelyes(nem forgózsámolyos)pótot ami rendesen billent(az alapgrasslandosat +untam)és nem béta mert a TW 800 tetszik(F.A.Q.)de az nem billent csak letolódik a termés:S
    köszi előre is(valami kissebb féle kéne itt nem találtam a német órum meg nem jó:S)
  • DJKonya
    sziasztok nem tudtok valami jó mappot adni mert ami most van már unalmas, a émet fórum meg nem elérhető
  • mukikam
    helló én felteszem a grassmodot meg a patchet és a nagy garázsban egy gépsincs benne ez miért van segitene valaki nekem?????????????????
  • ZTM
    de minek raksz be 5 traktort + 3 kombájnt ha 1x-re csak 1el tudsz menni nekem most bentvan a 82-es és az 517-es nameg pár szerszám.......
  • rambo12
    Úgy értem hogy azt hogy lehetne megnövelni az mtz lóerejét hogy ne emlkedjen fel az eleje hanem simán elhúzzon 3 krögert is
  • rambo12
    Hogy kell álítani az mtz teherbírásán?
  • Bogesz89
    Csá emberek miert van az hogy ha fenn van a pathchelt grassmod nem tudok belerakni egyetlen egy gépet sem mert njeleníti meg!!! Szerintetek?
  • UTB
    sziasztok!!! ha jól értem úgy kell feltenni a grassmodot hogy az eredetit feltelepítem és meg patchelem azzal ami be van linkelve?
  • rambo12
    Valaki megmondaná melyik sorban kell megnövelni az mtz teljesítményét ???
  • spawnmadrid
    Én annyit vettem észre, hogy az eredetiben fehér lesz a fű mikor rendsodrózod, a patch-ben meg már normális. Aztán nem nagyon találtam mást.
  • rambo12
    Ja jó csak kár hogy a modell 20mb Jó lenne ilyen csak ksseb fájlméretben kéne gondolkodni a készítőknek mert sok cuccot nem lehet berakni: (
  • Palotai Betyár
    Most nem tudom mit szerénykedtek. szerintem NAGYON KIRÁLY lett az MTZ. Minden tiszteletem a készitönek(töknek) meg azoknak akik közremüködtek! És csak igy tovább!!!
  • passat14
    jah igazad van:D
  • thomme
    figyu és azt nem lehet megcsinálni hogy más legyen a map (mondjuk a régi grassmodé) és hogy megmaradjanak az állatok és a vele járó tárólók az épületek pedig olyanok legyenek mint a régi grass-ba
  • TherÖcsy
    ja én csinálom
  • MISIKE1992
    hellosztok nem tudjátok honan lehet letölteni az ifát meg az mtz -t ?
    elöre is kösz
  • Sanya595
    Olvass vissza!!!
    Egy kolléga is linkelte már és Én is 2 oldalal elöbbre!
  • JD4650
    ez privát mod. Megkérdeztem a német csávót hogy letölthetővé tehetem-e, de még nem tudodd válaszolni, mert szar a német fórum:D
  • thomme
    a sima új grassmodot v.ki nem tudná belinkeni vagy egy linket adni róla hogy honnan lehet leszedni?azért kérem mert a patched-es változata annyira nem tetszik mint a sima
  • feci82
    JD4650!Le lehet valahonan tölteni az E516 meg a kék skint?Kössz!
  • MTZ1025
    szerintetek lessz bálázó?
  • caseih9400
    tárcsázd őket ki azt vessél bele búzát azt hagyj meg egy lucerna földet :D
  • Sanxi007
    Ja és szerintem király a 82-es.
  • passat14
    jó képek,csak az a rossz benne hogy tul gyorsan nő a fű,miután levégtam egyből ki is nőő ujra és ráadásképpen még sok ilyen füves föld is van és mire a végére érek már ujra kinő
  • Sanxi007
    Egy pár kép a Grasmod_v1_de_patched-ről.

• Sanya595
    Ezt Te csináltad?
  • ZTM
    hi. minjá kész a trakim még az utsó simítások vannak hátra...:

szeretném ha vki átkonvertálná és betenné a gameba...
    léccci aki válalkozik rá az írjon és átküldöm privibe...
  • TherÖcsy
    itt
  • NORBIXY
    Ez engem is érdekelne hogy mi a különbség köztük????
  • atesz25
    hello.megtudjátok mondani mi a különbség az uj grass modnál a patchelt verzio és a sima között