57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • JD4650
    nem, azt már nem lehet szét szedni:D
  • passat14
    ha mindenigaz először a 2.-at akasztja le ha megnyomod a q-t
  • allock #13649
    kérdés, lehet hogy nagyon alapvető de na :D
    szóval ha össze akasztok 2pótot, akkor a 2.-at hogyan tudom leakasztani? x)
  • TIBÓÓÓ
    ez fasza..köszz hogy megosztottad velünk is xdxd
  • TIBÓÓÓ
    HassanB köszi szépen..majd akkor jobban átnézem a dolgokat és türelmesebb leszekk..Kösssz méj 1szer..
  • ZTM
    hi csítam hangot az mtz-82-es-nek letöltésitt! sztem nagyon jó elég valósághű mindenki próbálja ki

mtz hang by én
  • 6milan6
    Elég lesz feltelepíteni a grasland-ot, vagy a grasmod-ot is (ha minden jó helyen van). Ezek közül valamelyik mindenképp kell hozzájuk.
  • JD4650
    mert nem rakad be a scriptet, olvasd el még1X/először a read me-t figyelmesen és jó lesz!
  • Hesston
    van grass mod ismeg pach -.-
  • ximix #13636
    Üdv
    Privátban kérték az AP-t, de hátha mást is érdekel.
    kombájn AP Katt működés közben KATT
  • 16gaborm
    akkor legalább anyit segítsetek hogy új Grss mod vagy csak patch?
  • Hesston
    jah hozzá füzöm a Lengyel cucok ugyan olyanok mint a lengyelek!!! (csak a sörük király) én jártam lengyen o ba igen igénytelen szr ország :S:S és a gépeik is olyanok sajnos a játékban D de igazábol a Zetor az gép amit nagyon meg csináltak a lengyelek :D:D
  • caseih9400
    lengyelek mindíg is igénytelenek voltak , gondolok én arra az 5 fejes ágyekéről ami csúnya is volt és megnyomtam a b betűt fordult is a másik oldalra az eke.ÁGYEKE!
  • Hassan B
    Hát, de most komolyan, ha valaki megcsinál egy ilyen modellt akkor annyira nem képes, hogy normálisan scriptelje? Nem túl nagy feladat a kerekeket beállítani...
  • caseih9400
    Lengyel modtól mit vársz ? ugyanmár :D
  • lippet
    jó kis gép lenne, ha nem lenne ilyen szar! nem forognak a kerekek, a billentés is szar....
  • caseih9400
    nekem a 7530as rángat 1.be :D nemhogy Ferguson rángatna , arra még igaz is lenne mert azok rángatnak igaziból is :D
  • ZTM
    ok kösz kipróbálom kösz
  • Hassan B
    Nem a fordulatszám a lényeg, az csak a tartomány, a torque-t és az arányt kell állítgatni. De azt mindig ki kell próbálni, mert ha pont határon van az egyik fokozat akkor rángatni fog.
    Készíts róla biztonsági másolatot aztán próbálgasd.
  • ZTM
    hi 1 kérdésem a gépek xml.jében lehet korlátozni a sebességet 1-es 2-es
    fokozatban mert én a kombájnal 2ővel aratné(az 5 nekem túl gyorsnak tűnik:D)
    + az mtz 82-essel se mennék szántás közben 10-15el:D köszi(gondolom a motor rpmét kéne basztatni de nemtom mikor mien a hatás csak kérdezem gondolom tudjátok és ezzel időt spórolok magamnak)
  • ZTM
    arra rájajöttem de amikor ezt +csítam(2 sok szöveg is van ott mind2őt próbáltam)a kukorica nagyobb lett de a skin gyakorlatilag le ment róla(nem volt rajta semmi csak szürke volt) pedig ugyan oda másoltam ahol volt olyan modon ahogy volt de ha neked jó feltölthetnéd vhova a maps mappádat(ha alap a mapod)vagy mond + mit ronthattam el vagy mit kell...
  • spawnmadrid
    Szeva. Ha a mellékelt readme-t rendesen elolvasod, akkor abban le van írva hogy a map01.i3d - t társítani kell a szövegszerkesztőhöz és az adott sorokat ki kell cserélni. Így lesz csak nagy a kukorica skin.

• Hari1212
    Nekem visszont nem rakja be az E517 est pedig minden jo!! :S a vágoasztalt meg a potot berakja :S
  • ZTM
    oksa akkor pont nem lehettem itt de ez nem csak neked szólt másnak is én most elvok az E 517-esel és a 82-essel amugyse szoktam kéregetni....
  • BMW320i
    Köszi az infót!
  • 6milan6
    Már leírtam, hogy befejeztem a mod berakást. A 82-est is csak azért tettem be, mert nekem is tetszett. Szóval én nem tervezek semmit, majd talán télen, ha több szabadidőm lesz.
  • ZTM
    ok majd máskor kombájnból és a szerszámokból van hiány kombájnból jó lenne 1 E514:D de nekem mind 1 ti tudjátok viszont szerszámokból(eke kombinátor vető pót)elég gyéren álunk most gondolom ha pl 1 hét kellet 1 modell elkészítéséhez és még 1 fél a berakáshoz(ez csak 1 példa)akkor most 3 is kellhet mert itt a suli:(((((((((((((((((
  • JD4650
    traktort pont nem tezvezünk. Van már elég sztem
  • ZTM
    én se egyszerűen nem jön be lehet hogy költöznek hogy ne találjuk + őket:S(kuki mod)
  • ZTM
    am ti ne hadjátok abba a jól kidolgozott modelleket ha kövire csítok traktort akkor ha +oldható a fülke ajtói és hátsóablaka külön legyen olyan értelembe ha eljutunk oda akkor nyitható legyen.am nemtom most min dolgozgattok lehetne csíni 1 mtz 920.3-at azzal a technikával amit az előbb írtam de nekem ugyan mindegy örülök annnak is hogy van mtz 80/82 mindíg azzal járok:D
  • JD4650
    még mindig nem jó, nem tudom mi van vele:S
  • 6milan6
    A sok jól kidolgozott modellel telepakolt játékon a komoly config sem segít. Nekem most grasmod van fent a benne lévő gépekkel, plussz beraktam a Lemken cuccokat (Albatros, Gigant, Zirkon, Solitair) , 82-es MTZ, Claas Mega és az 517-es. A telepen van komoly 15 FPS, távolabbi részeken azért jóval jobb a helyzet. 25-40 közt, attól függ merre nézek. A configom pedig enyhén meghaladja a játék igényeit. (AMD Phenom Quad-Core 9850 Black Edition 4x2,5 GHz, 4 GB DDR2 RAM és egy ATI 3870-es VGA 512 MB). Az ember azt hinné ezen elmegy minden, de az optimalizálatlanság ellen nem lehet tenni semmit.
  • BMW320i
    Szevasztok!Nektek bejön a germi forum?
  • Sanya595
    Hát igen.
    Az nem túl erös.
    Nekem amd x2 4200+-os procim van,ami 2,7 ghz- megy stabilan és 2 giga ddr1-es ram.Ehez társul egy x1650pro 512-es videokari.
    Jahh és mindent vizzel hütök.
    Bocsi mindenkitöl az off-ért,mert ez nem ide tartozik.
  • ZTM
    gyenge a proci nagyon ez a baj am athlon XP 1.25,GF 7600GS 256mb 768Mb ram

karácsonyra tervezem az új gépet az már komolyabb lesz és akkor több gépet elbír a játékban...
  • Sanya595
    Milyen géped van?
    Itt sokan irják,hogy akad,de nálam semmi probléma nincs vele.
  • ZTM
    én azért nem használom mert allergiás vok a képregényre :Damúgy használnám:D
  • atesz25
    én nem tudom miért nem bírtam berakni őket pedig azért már sok problémát megoldottam, és mégsem megy.na de majd egyszer összejön.
  • Sanya595
    Én az új grass modot használom és gond nélkül bent van minden gép,amitt eddig is használtam.
    Nagyon szép az mtz!!!
    Grat mindenkinek érte.
  • atesz25
    szép jó napot.azt kell észrevegyem persze a képek alapján hogy itt nem sokan használják az új grassmodot.hogy-hogy?hozzá teszem én sem.ha már ennyi időt beleöltem a sajátomba nem fogom hagyni veszni, pláne hogy ami gép kellett azt kivettem belőle.A f517 nagyon klassz! és sokaknak bejön.Persze számomra a legjobb legszebb a mtz!!!