57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hassan B
    Csak textúrázni kell hozzá...
  • Sanya595
    Én sem vagyok V.I.P.mégis be tudom tenni.
    Tedd fel máshova és linkeld be.
  • Sanya595
    Valamiért nem tette be,hogy Neked irtam.
    Az is érdekes,hogy mindhez megvan az xml és a png file is.
  • stefy16
    tennék fel képet de túl nagy (nem vok vip) wegy ótról lenne szó de... kihívás van benne akit érdekel es szte megtudja csinálni az írjon pls
  • Sanya595
    Én az új grass modot használom.
  • valaki9191
    na ezt jól leírtam
  • ZTM
    ez különös alap game vagy az új grassmodot használod?
  • valaki9191
    vki aki ért a scrip-hez ha egyáltalán az kell hozzá az tehetne a mtz kerekére vagy a keék lehetne olyam mint ha sáros lenne
    van ilyn mód fend-hez csak azt nemtudom hogy azokból ezt vhogy kelehet-ne szedni
  • Sanya595
    Találta pár dolgot a játékom tools mappájában.

Az érdekesége az a dolognak,hogy a játékban még soha nem találkoztam velük.
    Vajon mért?
  • ZTM
    tegyél má képet vagy 1általán miről van szó:S
  • ZTM
    mondom költöznek:D mert készülőben van a mod lehet csak magyarországon nem jön be:Sam az a szalmázós mód se rossz de az E517-est át kell kicsit alakítani:D
  • stefy16
    scrip kéne a modomhoz vki csinálna ha megkérem?
  • JD4650
    kuki búza gaz elvileg egyszerre lesz a kukeréce módban. Feltéve ha valaha vissza áll a német fórum
  • ZTM
    :D de nekem a kórmányos elképzelés a fontos(nameg a kuki ,szotyi) van fasza és nemtom még használni se (a mafiától kéne ihletet venniük ot szépen +oldották a gáz féket és a kerék is rendesen kanyarodik(más szimuban is)itt +(legalábbis mikor utoljára néztem)1 nagyon picit csak annyit hogy a kerék 1mm-forduljon jobb-ra és cseszett úgy maradni 1ből tövig fordult ez asszem grasslandal néztem mind 1 a lényeg még be se tom állítani:S
  • JD4650
    A fendtben nem kell váltani, szóval mindent jól csináltak:D
  • ZTM
    a , után csak az 1. 4 szó értelmes:D

#13680:küldheted postán nekem azt a NASA configot:D

#13682:a , előtti 2 szó értelmetlen elképzelés de a , utáni már nekem is tetszik:D
  • Hassan B
    Meg világbékét, sok lét és nőket...
  • Mániás
    Nagyon köszi hogy beraktad ezt az eszköszt de légyszi segits megcsinálni mert a szövegesdokban lévő dolgokat nem értem mert nem magyar a tömöritett file-ban lévő tömöritett file-t nem tom kibontani mert jelszot kér. Előre is kösz. A lámaságomért meg bocs mostanában lemaradtam nagyon a mod és gép berakással.
  • 6milan6
    ...és legyen egy NASA configod, amin elmegy. :D
  • caseih9400
    és egy vadászrepcsi , úton forgalom traktorba ember aki tud cigizni hugyozni szarni hányni álmodozni olyanokat mint ZTM.
  • ZTM
    jó lenne ha a játéktervezők kiadnánsk még 1 addont amibe rendes a gáz fék adagolás(kórmánnyal)és lehet napraforgót és kukoricát termeszteni , a gépek pedig valósághűbbek(pl rendes váltás fel le az 1-es és 2-es gombok nyomogatása és annak is saját hangja van (mtz-nek kgggggggggggggg:D)na és 1 traktor se fog alapjáraton 13-al szántani...az aratásnál is lesz külömbség a hangok erősségében amikor indítjuk a cséplést sztem ez nem nagy kérés tőlük hisz a játékot is ők csíták............
  • ZTM
    költöznek a germánok:D
  • caseih9400
    azt én nem kérdeztem :D
  • Sanya595
    Na akkor hadd lámáskodjak már Én is.
    Az alábbi képen látható ezközök nevére lenne szükségem.
    [IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/808r-4-jpg.html [/IMG]
    [IMG] http://www.bilder-hochladen.net/files/808r-5-jpg.html [/IMG]
    Kivétel a rába.
    De nehogy azt irjátok,hogy vetögép vagy permetezö!
    Arra a nevekre lenne szükségem,ahogy a careerVehicles-ben le van irva.
    Elöre is köszi mindenkinek aki segit.
  • ZTM
    nekem miót +van az mtz-82 azóta van bent ez a szép nagy ezközhordozó és már kb 1 hete létezik letölthető formában...ja és nekem 1 fps-el se lesz kevesebb ha használom vagy ha ránézek tehát 35-40-50-fps-t produkál a game..:D
  • ZTM
    akinek nem tetszett a hang mert nagyon akadósnak tűnt itt az igazi a számukra ez a kiváló alapjárat letöltés innen am a youtuberól van ennél többet nem tudtam kihozni belőle azt használjátok ameik jobban tetszik...
  • cipónewgear
    apropó azt meglehetne csinálni hogy egy tárcsát csinálunk eke funkcióval tehát nem barnát hagy hanem feketét
  • caseih9400
    Lemken-Gigant 1000 Eszközhordozó teszt :
    Nos mikor megláttam azt hittem hogy egy újjabb olyan mod amit beteszek a játékba és máris 2fps-re leesik az átlag. TÉVEDTEM!
    Maga a cucc nem nagyobb 3megánál , 3.-ba is lehet vele tépni , az eszközhordozónak hangja is van .
    10hektárt KEVESEBB mint 1 óra alatt csináltam meg .Kezdtem 16:10-kor végeztem 16:51-kor.
    Ajánlom mindenkinek itt le is lehet tölteni.
    Pár kép ízelítőnek :

• Hassan B
    Én is ezt mondtam... amúgy csak nem jutubról vannak? :D

Csak most nézem, hogy minden 2. hsz törölve lett... XD
  • ZTM
    commentáljátok látom sokan letöltöttétek csak az érdekel hogy érdemes volt-e +csíni mert akkor más gépeknek is +próbálok hangot adni...
  • ZTM
    sztem mind2őnké jó lett:D
  • Hassan B
    Nem rossz, de azért az enyém jobb lett... :)
  • allock #13663
    giants-ban átnevezed az mtz-det meg az xml fájlban is
  • kispalko
    De nem teszi be.
    Mert a régebbi mtz is bent van ami az F.A.Q-ban is van.
  • JD4650
    igen, az egyinek mtz_82 a neve a másiknak mtz_920. (asszem)
  • kispalko
    Hello azt szeretném kérdezni hogy a 2 mtz lehet egyszere bent már mindt a 82-s meg a másik?
  • spawnmadrid
    jónak kell lennie ha az eredeti sorokat kitörölted és utána a helyére a módosított szöveget raktad be. Nekem már nincs meg, mert csak megnéztem kíváncsiságból hogy milyen, aztán ki is töröltem mert nekem nem naon gyere be.
  • allock #13656
    naja. de mindíg újat kezdeni ;D
  • caseih9400
    új gémt kezdessz külön vannak :D
  • allock #13653
    na. ettől féltem :D