57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#13750 hi engem az érdekelne hogy a 920.2-es 1. kerekeit rá lehet-e varázsolni piros felnivel és kissebb méretben az mtz82-esre?:
erről a gépről
erre a gépre
aki ráér az próbálkozhatna vele nekem nem sikerült mert 1 skint se tudnék rárakni 2 nincs olyan programozói tudásom hogy a kerék játékban is +jelenjen:Sköszi -
#13749 Ajánlom figyelmedbe a jobb felső sarokban lévő kis piros gombot, aminek X van a közepében. -
#13748 Giants Editor. De az új, 4-es verza nem működik, tehát 3.x-et keress. -
#13747 TXT-ből nehéz lenne törölni... -
Technoboy28 #13746 Nincs semmi gond!
De az épületeket melyik .txt-ből törölted? -
#13745 Sziasztok !
Azt megkérdezhetném hogy melyik az a program amivel ki lehet a játékból tenni az épületeket és újat rakni a helyére? -
#13739 kösz de engem az érdekel hogy minden kombájnal jó(E 517) vagy csak a catnél ja és traktornál nem jó?mondjuk a JD-s ap nem jó az mtz-hez + a többihez? -
#13737 hééé fiúk hazaértem suliból ,hát, az egész iskola elég elvont:Dpersze vannak értelmes agrárosok +infósak is:D -
laci2580 #13735 Grasmod_v1_de_patched letöltési link ott van a 13341-es hsz-nál(DL).A lusták kedvéért! -
#13734 csá
sanxi007 a Grasmod_v1_de_patched honnan lehet letölteni? -
#13733 :D:D
#13681 : így jártál , nem azért raktam be hogy a lámák kérdezzenek. -
laci2580 #13731 Aki tudja hogyan lehet a Cougart adaptálni az eredeti Grasslandba,az kérem írja le. -
#13729 jee
eltüntek a lámák :D
sosem gondoltam hogy ilyet írok, éljen a suli -
szabi2008 #13728 Hello mindenkinek van egy kérdésem az uj modot honnan lehet le tölteni http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files&action=view&where=1 innen nem tudom hogy lehet le tölteni. -
#13727 FPS-ről beszélj, ne akadásról. Van jópár ember, aki 10-15 fps-el játszik abban a tudatban, hogy nem akad. Folyamatos, nem zavaró képfrissítés véleményem szerint 25-30 körül kezdődik. -
#13726 Kapcsold ki a vetítőt.... -
Kaszkadőr Mike #13725 Hali köszike minden tervezőnek egyre jobb a játék! Már csak a kukorica hiányzik belőle. Amúgy visszaolvastam hogy akad jó párnak, hát nem tom mivel nekem bennt van úgy 40 traki minden cucc hozzá 7 komi asztallal és akár hová nézek akár merre megyek még csak megse akad! Konfigom: 6850 Core 2 Duo, 4gb ram ami párba van válogatva a jobb sebességért. És Geforce 8800GTS -
Mániás #13724 Hello! Légyszi, valaki irja le hogy a Lemken-Gigant 1000 Eszközhordozót hogy lehet berakni a játékba! Előre is köszönöm (remélem nem a semmit) !!! -
#13723 Üdv
Az A P-vel kapcsolatban 10616 hsz. segít, a letöltés nekem működik.
Az Ap úgy működik hogy 2 fokozaton elkezdesz aratni és lenyomod a "P"gombot és már megy is az ürítő cső persze a gabonától balra helyezkedik.
Ami plusz az a dupla kerék”Y” ,sárga villogó”X”,ürítőcső világítás, és a motolla emelés süllyesztés”U,J”, előre hátra állítás”H,K” -
TIBÓÓÓ #13722 nézzétel el nekem ez a félreértést,de már 5ik napja ezt csinálom és sikertelenűl.Viszont ezeket a gépeket kénytelen vagyok belettenni mert ezeekel jó a munka,ami alapból van(pl:vetőgép..eke..grubber)az 1 hokit se ér.Csak akkor nem tudom miért van az hogy aszimplajátékba miért futnak azok a dolgok amiket a grasmódosba tettem.....eszem sincs hozzá..pedig az LS 1000Xer jobb a SIMTRAKINÁL... -
#13721 Ha te mondod... -
JD4650 #13720 nem arra gondolt hanem arra hogyszedjél ki 5 kaszából 4-et meg hasonlók. Ja és amiket betettél attól akad, nézd csak meg hány megás pl az IH tárcsa, a Lamken vetőgép... -
TIBÓÓÓ #13719 és még valami..ha a grassmódból kiveszem a cougart+2 trágyaszórót akkor a szimplajátékba van olyan hely ahol feltom tölteni a kakiskocsit?? -
#13718 Bemész a careervehiclesbe ameik gép nem kell annak a sorát kitörlöd onnan. -
TIBÓÓÓ #13717 hupsz bocsii ZTM
sorryyy -
TIBÓÓÓ #13716 hallod rátapintottál arra amit elfelejtettem leírni..HDD:80Gb ez 2 részre van felosztva (fele-fele)nos a "D" van a játék azon még 20% szabad hely van,viszont a "C"-n 0%..vagyis azt mondod ha újrarakom a gépet vagy LOMTALANÍTOK akkor búcsút mondhatok a szaggatásnak...jupíí..nos ha ez így van ahogy te mondod akkor minél harababb sejelytezek.
kössz MTZ -
#13715 a gépállományod 3negyedét takarísd el és minjá felszabadul a drága:D -
TIBÓÓÓ #13712 sziasztok..nagy bajom van...feltettem a grassmódot és a benne lévő fendeket kicserétem john deere-ékre, a 2 kombit meg lexi 600-asra.Plusszba amit még beraktam az az IH tárcsa,Lemken vetőgép,köhger pót és a krampe és elindítva a játékot aszméletlenűl szaggat...
A gépem:Intel Pentium Dual 1:80GHz proc,ASRock ConRoe 1333-D667 alaplap,1024 Gb RAM,GigaBite 256 videókártya(ATi Radeon HD 2400 XT)
tudom elég ratyi gépem van de a Jd+LEXI betétele előtt a grassmódal nagyon jólSZAGGATÁS mentesen vitte a játékot.Nem tudom mi a baj de már kezt a tököm kilenni vele..aki tud segíteni vagy tanácsot adni annak megköszönöm..
Sziasztok -
#13710 1 kis maszek:D az utmenti tisztítás elég jó időtöltés:D
csak azé tettem fel mert jólesett:Damúgy az egész farmon van 5 szerszám és 1 traki + 1 kombájn nincs már tehén és jó pár épület így élveszhető sebességgel fut a game:D -
#13709 Még jó, hogy saját magadat alázod, hogy 16 évesen nem tudsz helyesen írni... :D
Mellesleg, hogy tisztán lássunk, ez nem életkor kérdése, nem is igazán helyesírás, sokkal inkább igénytelenség.... -
#13708 1: cseréld ki
2:vegyél be nyugtatót vagy szedegess hangyákat
3:ez már több pár hibánál
4:itt senkit ne qrva anyázz
5:gyereknek ilyenkor már ágyba a helye , mert már vége az estimesének -
#13707 sanya ted szentem fel data.hu ra pls mert igy nem értem :SS: -
#13706 1 ó,szar a billentüzet
2,ideges vagyok -.-
3,pár hiba el ejtése nem bűn-.-
4,k.......d a 10 éves -.- talán 16 -.- -
#13705 Akkor meg főleg helyesen kellene írniuk, hiszen nemrég tanulták, nem úgy, mint pl. én, aki inkább már felejti a dolgokat.:D -
#13704 Mit vársz?
Életkor: ismeretlen - 10 alatt ?
Talált? -
Sanya595 #13703 Átküldöm és ami nálad van,azt meg mintha itt láttam volna a forumon,,mert valaki tömöritö hengert akkart csinálni. -
#13702 Nem tudom egyesek észre vették-e, hogy ez egy magyar fórum. Szóval nem ártana ennek szellemében megnyilvánulni. -
#13701 Sanya a fogasodat meg a furcsa vetöt el küldehtnéd pls és akorm le tesztelem :D:D pl. nekem olan van elvileg a data mapámba h vontató háromszög amin rajtaavn a tengely és rohatt szélesen kereken vannak rajta de rohatt sok kerék :S de nem tom mi xD -
#13700 Kár, hogy ennyire gyorsan nő a fű.:S Az i3d-ben meg nem tudom mennyire kellene átírni a növekedési időt, mert millisecundumban van megadva és már így is valami "rövídített" számmal helyettesítették...
-
#13699 Miért, sikerült átkonvertálni?
Amúgy meg: Képfeltöltő