57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • ZTM
    hi engem az érdekelne hogy a 920.2-es 1. kerekeit rá lehet-e varázsolni piros felnivel és kissebb méretben az mtz82-esre?:
    erről a gépről

erre a gépre

aki ráér az próbálkozhatna vele nekem nem sikerült mert 1 skint se tudnék rárakni 2 nincs olyan programozói tudásom hogy a kerék játékban is +jelenjen:Sköszi
  • Hassan B
    Ajánlom figyelmedbe a jobb felső sarokban lévő kis piros gombot, aminek X van a közepében.
  • Hassan B
    Giants Editor. De az új, 4-es verza nem működik, tehát 3.x-et keress.
  • Hassan B
    TXT-ből nehéz lenne törölni...
  • Technoboy28
    Nincs semmi gond!
    De az épületeket melyik .txt-ből törölted?
  • thomme
    Sziasztok !
    Azt megkérdezhetném hogy melyik az a program amivel ki lehet a játékból tenni az épületeket és újat rakni a helyére?
  • ZTM
    kösz de engem az érdekel hogy minden kombájnal jó(E 517) vagy csak a catnél ja és traktornál nem jó?mondjuk a JD-s ap nem jó az mtz-hez + a többihez?
  • ZTM
    hééé fiúk hazaértem suliból ,hát, az egész iskola elég elvont:Dpersze vannak értelmes agrárosok +infósak is:D
  • laci2580
    Grasmod_v1_de_patched letöltési link ott van a 13341-es hsz-nál(DL).A lusták kedvéért!
  • atika223
    csá
    sanxi007 a Grasmod_v1_de_patched honnan lehet letölteni?
  • caseih9400
    :D:D

#13681 : így jártál , nem azért raktam be hogy a lámák kérdezzenek.
  • laci2580
    Aki tudja hogyan lehet a Cougart adaptálni az eredeti Grasslandba,az kérem írja le.
  • allock #13729
    jee
    eltüntek a lámák :D
    sosem gondoltam hogy ilyet írok, éljen a suli
  • szabi2008
    Hello mindenkinek van egy kérdésem az uj modot honnan lehet le tölteni http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files&action=view&where=1 innen nem tudom hogy lehet le tölteni.
  • 6milan6
    FPS-ről beszélj, ne akadásról. Van jópár ember, aki 10-15 fps-el játszik abban a tudatban, hogy nem akad. Folyamatos, nem zavaró képfrissítés véleményem szerint 25-30 körül kezdődik.
  • Zoli108
    Kapcsold ki a vetítőt....
  • Kaszkadőr Mike
    Hali köszike minden tervezőnek egyre jobb a játék! Már csak a kukorica hiányzik belőle. Amúgy visszaolvastam hogy akad jó párnak, hát nem tom mivel nekem bennt van úgy 40 traki minden cucc hozzá 7 komi asztallal és akár hová nézek akár merre megyek még csak megse akad! Konfigom: 6850 Core 2 Duo, 4gb ram ami párba van válogatva a jobb sebességért. És Geforce 8800GTS
  • Mániás
    Hello! Légyszi, valaki irja le hogy a Lemken-Gigant 1000 Eszközhordozót hogy lehet berakni a játékba! Előre is köszönöm (remélem nem a semmit) !!!
  • ximix #13723
    Üdv
    Az A P-vel kapcsolatban 10616 hsz. segít, a letöltés nekem működik.
    Az Ap úgy működik hogy 2 fokozaton elkezdesz aratni és lenyomod a "P"gombot és már megy is az ürítő cső persze a gabonától balra helyezkedik.
    Ami plusz az a dupla kerék”Y” ,sárga villogó”X”,ürítőcső világítás, és a motolla emelés süllyesztés”U,J”, előre hátra állítás”H,K”
  • TIBÓÓÓ
    nézzétel el nekem ez a félreértést,de már 5ik napja ezt csinálom és sikertelenűl.Viszont ezeket a gépeket kénytelen vagyok belettenni mert ezeekel jó a munka,ami alapból van(pl:vetőgép..eke..grubber)az 1 hokit se ér.Csak akkor nem tudom miért van az hogy aszimplajátékba miért futnak azok a dolgok amiket a grasmódosba tettem.....eszem sincs hozzá..pedig az LS 1000Xer jobb a SIMTRAKINÁL...
  • Hassan B
    Ha te mondod...
  • JD4650
    nem arra gondolt hanem arra hogyszedjél ki 5 kaszából 4-et meg hasonlók. Ja és amiket betettél attól akad, nézd csak meg hány megás pl az IH tárcsa, a Lamken vetőgép...
  • TIBÓÓÓ
    és még valami..ha a grassmódból kiveszem a cougart+2 trágyaszórót akkor a szimplajátékba van olyan hely ahol feltom tölteni a kakiskocsit??
  • ZTM
    Bemész a careervehiclesbe ameik gép nem kell annak a sorát kitörlöd onnan.
  • TIBÓÓÓ
    hupsz bocsii ZTM
    sorryyy
  • TIBÓÓÓ
    hallod rátapintottál arra amit elfelejtettem leírni..HDD:80Gb ez 2 részre van felosztva (fele-fele)nos a "D" van a játék azon még 20% szabad hely van,viszont a "C"-n 0%..vagyis azt mondod ha újrarakom a gépet vagy LOMTALANÍTOK akkor búcsút mondhatok a szaggatásnak...jupíí..nos ha ez így van ahogy te mondod akkor minél harababb sejelytezek.
    kössz MTZ
  • ZTM
    a gépállományod 3negyedét takarísd el és minjá felszabadul a drága:D
  • TIBÓÓÓ
    sziasztok..nagy bajom van...feltettem a grassmódot és a benne lévő fendeket kicserétem john deere-ékre, a 2 kombit meg lexi 600-asra.Plusszba amit még beraktam az az IH tárcsa,Lemken vetőgép,köhger pót és a krampe és elindítva a játékot aszméletlenűl szaggat...
    A gépem:Intel Pentium Dual 1:80GHz proc,ASRock ConRoe 1333-D667 alaplap,1024 Gb RAM,GigaBite 256 videókártya(ATi Radeon HD 2400 XT)
    tudom elég ratyi gépem van de a Jd+LEXI betétele előtt a grassmódal nagyon jólSZAGGATÁS mentesen vitte a játékot.Nem tudom mi a baj de már kezt a tököm kilenni vele..aki tud segíteni vagy tanácsot adni annak megköszönöm..
    Sziasztok
  • ZTM
    1 kis maszek:D az utmenti tisztítás elég jó időtöltés:D

csak azé tettem fel mert jólesett:Damúgy az egész farmon van 5 szerszám és 1 traki + 1 kombájn nincs már tehén és jó pár épület így élveszhető sebességgel fut a game:D
  • Hassan B
    Még jó, hogy saját magadat alázod, hogy 16 évesen nem tudsz helyesen írni... :D

Mellesleg, hogy tisztán lássunk, ez nem életkor kérdése, nem is igazán helyesírás, sokkal inkább igénytelenség....
  • BMW320i
    1: cseréld ki
    2:vegyél be nyugtatót vagy szedegess hangyákat
    3:ez már több pár hibánál
    4:itt senkit ne qrva anyázz
    5:gyereknek ilyenkor már ágyba a helye , mert már vége az estimesének
  • Hesston
    sanya ted szentem fel data.hu ra pls mert igy nem értem :SS:
  • Hesston
    1 ó,szar a billentüzet
    2,ideges vagyok -.-
    3,pár hiba el ejtése nem bűn-.-
    4,k.......d a 10 éves -.- talán 16 -.-
  • 6milan6
    Akkor meg főleg helyesen kellene írniuk, hiszen nemrég tanulták, nem úgy, mint pl. én, aki inkább már felejti a dolgokat.:D
  • Hassan B
    Mit vársz?
    Életkor: ismeretlen - 10 alatt ?
    Talált?
  • Sanya595
    Átküldöm és ami nálad van,azt meg mintha itt láttam volna a forumon,,mert valaki tömöritö hengert akkart csinálni.
  • 6milan6
    Nem tudom egyesek észre vették-e, hogy ez egy magyar fórum. Szóval nem ártana ennek szellemében megnyilvánulni.
  • Hesston
    Sanya a fogasodat meg a furcsa vetöt el küldehtnéd pls és akorm le tesztelem :D:D pl. nekem olan van elvileg a data mapámba h vontató háromszög amin rajtaavn a tengely és rohatt szélesen kereken vannak rajta de rohatt sok kerék :S de nem tom mi xD
  • 6milan6
    Kár, hogy ennyire gyorsan nő a fű.:S Az i3d-ben meg nem tudom mennyire kellene átírni a növekedési időt, mert millisecundumban van megadva és már így is valami "rövídített" számmal helyettesítették...

• Hassan B
    Miért, sikerült átkonvertálni?

Amúgy meg: Képfeltöltő