57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#13959 Nem tudom meg probálni a graas modot nem tudom sehonan letölteni amifent van datás itt a fórumon.Az meg nem jó kitömöritésnél azt írja hiba a fájlba külföldi oldalakon meg nem találom.Pedig kiprobálnám. -
#13956 mi az? fogalmam nincs!!! Fent volt egyszer a grassmod de abba nem tudtam semmit rakni és visszaraktam az eredetit! -
#13955 Azt simán tudod "Ctrl +C, Ctrl + V"-zni. Ha másik mappról akarod akkor meg a másik map giants-ba, ott kijelölöd ami kell, utána: File -> Export selection.. utána át az új mapra ott import és elhelyezed ahova akarod. -
#13954 van grass addonod?mert az muszáj hozzá -
#13953 beleraktam és akkor sem működik mindent a leírás szerint csináltam!!! -
#13952 szia !
nem csak azt az új épületet akarom kicserélni a régi nagy pajtára ésmég silógaratot akarok berakni meg a kiosztótatályt -
#13951 Mert gondolom kell hozzá script(*.lua fájl), amit pedig be kell "ágyazni" a vehicletypes-ba. -
#13948 nincs vmi új géped?modod amit még nem láttam nem csísz vmit? -
valaki9191 #13936 ezaz én olvasom minden nap és mivel a "válasz erre " gombot rozhoz tetted így jóhogy mmindenki félre érti -
#13932 Ez meg míí? Mármint a képet látom, de mi akar lenni?
am, link a képhez -
Nickel77 #13931 http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files&action=view&where=198 -
#13926 A válasz erre gombot használd, különben a hozzászólásod törlődik!
És légyszi írj kicsit érthetőbben ha nem szeretnél 2 napon belül a harmadik lenni... -
adam0713 #13914 A 3d max studioval is lehet i3dbe tenni úgy tudom
-
#13913 Modellezéshez bármi jó amivel lehet obj-be exportálni, de i3d-be tenni csak Maya-val lehet. -
#13912 Üdv
Hátulról megsúgták, hogy az Ap ha fent van más kombájnokkal is működik de csak amelyikhez van Ap-s vágóasztal.
-
JD4650 #13911 ehe -
adam0713 #13910 Hy! modell készítéshez a 3d maxstudio program is jó? -
#13908 Nektek akkor sem lenne jó, ha letöltés után automatikusan települne egy mód. -
#13907 már leírtam 1x alúra írd be a keresőbe -
#13906 nem kell kibontani a zip mappát -.- -
quados19 #13905 sziasztok
Volna itt egy kérdésem méghozzá az ,hogy leszedtem a lenken gigant 1000 ezközt
csak az a gond hogy nem jelenik meg a játékban van bent egy zip mappa az ki kell bontani és ugy kell másolni a lenken gigant mappába vagy simán mert kibontom akkor jelszót kér simán meg nem jó.a választ előre is köszi -
#13903 Nem tudunk ilyenről. :) -
#13902 bocsi hogy megzavarom ezt az idillt,de akkor legalább azt írnátok oda hogy nem tudunk ilyenről vagy nem mondjuk meg.köszi
-
#13901 Jam, látom, majd lesz valami. -
#13899 csak egyelőre nem tudom moderálni a hozzászólásait, mintha nem működne rendesen a fórum, így a törlésre várni kell -
#13896 én értelek, -
#13882 Ja, de csak akkor lesz betéve, ha jó kedvem lesz... :D -
#13879 üdv.az autopilothoz füzve én is használom el is indul a gép de bármivel (e, tab) szálok ki az is megáll.én azt hittem hogy az ap arra való hogy csak magától megy a gép.valaki megtudja mondani melyik az az asztal ahol mozog a mottola? -
Bandy77 #13878 Helló!Hát nem semmi!Nagyon jol ment a Dutra!Meg a John-Deere is jol elszalatt!Nagyon király volt mindegyik nekem legalább is tetszet!Minden esetre azért én is kiváncsi lennék a két pálya külöbségére!Helló!Üdv! -
#13871 Nem baj JD úgyis még zöld a kukorica
Egyébként van vmi új projected? -
JD4650 #13869 ja, csak a Claas-ra 601-es valóXD -
#13867 csak reg. nélkül nem tudod megnézni ugymint én se....:( -
#13866 http://landwirtschafts2008.pl/ közép tájon : +| MultiPlayeR |+
Pomoc w MP , czyli jak graæ przez sieæ . Oraz umawianie siê na gre .
Moderatorzy JR Admin, Mod Team, Senior JA, ToMaS022 -
#13863 Mert nem olvasol vissza és nem használod a keresőt. -
adambatyam #13862 Másik bajom is van: a Giants Editor miért fagy le még mielőtt elindulna? -
adambatyam #13861 Elvileg mindent megcsináltam, csak az volt nekem fura hogy kombájnt nem adtak az AP-hez, csak egy vágóasztalt. Ezért gondoltam valamit eszkábálni kell ahhoz hogy ne álljon meg... -
#13860 Jól áll a Dominatornak JD Klado adaptere de héha beletúr vele a földbe dombos területeken
-
micka22 #13859 Nekem is ez a gondom én a mega218-ast használom meglehet, hogy azzal nem működik? -
valaki9191 #13858 ha AP, akkor nemfog megállni ha kiszálsz. épp ezért csinálták.
ha kiszál nem nyomtál mneg vmit.
ha kiszál de nincs gomb akkor az biztos levan már írva valahol, de lehet vmit kihagytál -
adambatyam #13857 Ha már némileg Autopilotról volt szó, akkor megkérdezném hogy mit kell a kombájn .xml-jébe írni ahhoz hogy ne álljon meg ha kiszállok belőle? Az aratás része már jó, azt nem kell elmagyarázni, kösz!