57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
valaki9191 #13856 csinálsz több careerVehicles és pl: 1 amiben a búzához való gépek vannak benne
2-ben a fűhöz való
3 eszközök amivel a aratás uttán dolgozol -
TIBÓÓÓ #13855 vagyis akkor törődjek bele hogy ilyen lessz ilyen marad.. -
#13854 Nagyon egyszerű. A grass mod alapból nagyon-nagyon sok plusz. Aztán az alap Fendt modellek max 3 megásak, amiket te betettél 20 mega körül vannak / darab.
Innentől kezdve azt hiszem érthető a történet... -
#13853 nagyon szépen kössz
13832:neked is kössz -
TIBÓÓÓ #13852 akk leírom..nos készüljetek fell mert átmegyek Petőfibe...
Van ez a grass mód telepítve van és miden ben vann semmi plussz semmi..akkor nem szaggat...
de az összes fendet kivettem belölle(szzem 6 db van benne) a helyett 3 John Deere trakit tettem be(2X7820+4650)...kiszedtem a föggesztett 3mas kaszát,pótkocsikat, a grubbert ekét tolólapot és a vetőgépet.. helyette bement a Ih tárcsa,lemken vető,köger.krampe pót..
a 2 fendt kombi helyet meg 1 class 600-as.
Végeredmény szaggat orba szájba....nem tudom mi a baj..lehet az hogy nincs elég szabad helyem, a videókártyám GiGabite ATi radeon izével,proc 1.80 dual core...valaki legyen olyan kedves és mondon erre valamit mert nagyon szeretem ezt a játékot és sajna a grassmódot nem tudtam úgy még kipróbálni ahogy én szeretném....a választ olyantól várom aki nagyon bennevan ebbe a játékba és valamennyire van számítógépes tapasztalata..
nagyon köszönöm hogy elolvastátok....
Csősztök.. -
#13851 na...az új grassmod pályáján kitárcsáztam az összes búzát..:P holnap nekálom beültetni fűvel:P csak fűvel fogok foglalkozni -
TIBÓÓÓ #13850 ahha mert nagy problémám van..ha érdekel leírhatom.. -
stefy16 #13849 vki tudna nekem válaszolni pls(#13846) -
#13848 Ehhez a játékhoz nem lehet gépigényt írni. Modok nélkül annál kevesebb is elég, modok bepakolásával egyre növekszik. -
TIBÓÓÓ #13847 szevasztok...a F.A.Q ban leírt gépigény az mennyire igaz?Kérem szépen válaszoljon nekem valaki... -
stefy16 #13846 miért lehet az h berakom a cr980 at a játékba müxik de ha azta acr980 at teszem be aminek van vonószeme is akkor hajókürt szól?(a pozício ua mind a 2 nél)nem ütközik semmibe -
#13845 tod sztem ott csak dutrák pullingolnak tehát nemtom mennyi a csillagos ég határ de biztos sok lehet az a 80 méter a másik vidin viszont különféle trakik pullingolnak de én nem értek hozzá -
#13844 A link lemaradt -
#13843 a fasz kivan ezzel hát nem igaz hogy nemto +csíni pedig bemásolom a cucokat ahova kell pozíciót is írok és mégis hajókürt(ott a vehicles typesod én is úgy a szélére vigyek mindent vki akinek műxik feltenne vhova a pozcióit(cutter steerable)mert sztem ez a rossz -
#13842 Üdv
Az Ap-t nem én töltöttem fel hanem bush csak a linket adtam meg nektek és nemrég egy részletesebb leírást amiből kimaradt az,hogy több kombájnnal is mehetsz már mint cat-tal ,és a negatív része csak az számolja a gabonát amelyikben ülsz.
OFF
Nemrég találtam a neten nagy Dutra pulling-ozik KATT 80 méterig elmegy,de nem tudom mennyire szabvány ez a viadal, mert egy másik linken fiatal trakik közül valamelyik még eddig sem bírja
Dutra fan -
#13841 Köszi hogy írtál.Ezeket sikerült megcsinálni nem ez volt a baj.
Atesz25 adta a tippet ami segített annyi, hogy nem volt bent nálam particleSystems fájl a kombájnhoz.
Még egyszer köszi neked is. -
Bandy77 #13840 Helló!Nagyon jó ötlet volt tölled hogy föltetted az AP-t már rég ota leakarttam tölteni de nem volt egy értelmes letöltési link!Kösze értete!Nagyon király!Most azon töröm a fejem hogy lehet hogy csinálok egy skint a géphez ha sikerül!:-)Habár az eredeti is király szerintem!Mégegyszer köszi!Üdv Mindenkinek! -
#13839 Üdv
A növekedési számokat kiszedegettem hátha ez alapján el tudsz indulni.
A búza növekedése az alap ls mapon growthStateTime="300000"
A búza növekedése a grassAdoono-s mapon growthStateTime="900000"
A fű növekedése a grassAdoono-s mapon growthStateTime="900000"
A kukorica modos mapon ahol a búza helyén nőt growthStateTime="1.8e+006"
-
#13838 hello.megtudjátok nekem mondani melyik az az asztal ami mozgatja a motollát is. és hogy jó e mondjuk a lexionra is? -
#13837 Üdv
Nekem még csak a grassAdoon van fent.
CombineAutopilot telepítés:
Az "Új mappa" tartalmaz
-egy"cat" mappát amit így mappástul bemásolsz a "Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\"mappába
-egy"cat_cutter" mappát amit így mappástul bemásolsz a "Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\cutters\"mappába
-"CombineAP.lau"és"CutterAp.lau" fájlokat bemásolod a Landwirtschafts-Simulator 2008\data\new_scripts\vehicles mappába ha nincs meg akkor csinálj egy "new_scripts" mappát és bele egy "vehicles" mappát.
A működéshez kell:
-nyisd meg Jegyzettömbbel a "Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicleTypes.xml"-t és a piros sorokat bemásolod, a réginek az elejére és a végére kérdőjelet teszel vagy törlöd,a sorok között nem lehet köz,és fölös enter...
<steerables>
<type name="tractor" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<?type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/?>
<type name="combine" className="CombineAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
<type name="xerion" className="Xerion" filename="data/vehicles/steerable/xerion/Xerion.lua"/>
<type name="TractorAp" className="TractorAp" filename="data/new_scripts/vehicles/TractorAp.lua"/>
</steerables>
<cutters>
<?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?>
<type name="cutter" className="CutterAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CutterAP.lua"/>
</cutters>
A pozícióhoz kell:
-Jegyzettömbbel nyisd meg a "C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Application Data\FarmingSimulator2008\savegame1,2,3....\vehicles.xml"-t
(Az Application Data az rejtett mappa engedélyezned kell, a savegame-mappából pedig a mentéseddel megegyező számút válaszd.) és másold be ezt a két sort:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/cat/lexion590r.xml" xPosition="26.731260299683" yPosition="90.810913085938" zPosition="198.91075134277" xRotation="1.8290470838547" yRotation="1.5298098325729" zRotation="1.8059242963791" absolute="true"/>
<vehicle filename="data/vehicles/cutters/cat_cutter/claasCutter1050.xml" xPosition="33.398452758789" yPosition="90.991912841797" zPosition="198.65325927734" xRotation="1.3056806325912" yRotation="-1.5401576757431" zRotation="-1.32777094841" absolute="true"/>
Most már a mentett játékodban van egy cat kombájn igaz a búzaföldön de majd oda állsz ahova akarsz.
A hozz, hogy egy új játék kezdésénél bent legyen a gép "Landwirtschafts-Simulator 2008\data\careerVehicles.xml"-ben is kell egy pozíció. -
#13836 Grass modod van és az alapból akarod áttenni? -
#13835 engem az érdekel az AP kombánnyal kapcsolatban hogy a vehiclestypesba köll vmit másolni és ha igen mit mert nekem az nincs+ és sehol nem találtam...köszi
holnap suli -
#13834 lécci segítsél #13786 -
#13833 no akkor ezt jobban nézd+!!!!!!:D -
#13832 http://www.speedyshare.com/388161695.html kukorica adapter -
#13831 Szerintem tekintgessél visszafelé. Azt hiszem valaki fel is töltött egyet. -
#13830 hy all érdeklődnék hogy nincs-e vkinek kukoricaasztala amit át tudna nekem küldeni. előre is köszönném -
#13829 Igazad van, annyira nem néztem a videót, azt hittem mod. -
#13828 Lenne egy kis problémám ha valaki tud segítsen !!!!!!!!!!!!!
Mégpedig: a cat lexiont amit ximix tolt fel legalább 4 órája küszködök vele,de nem sikerül berakni mert hajókürt szólal meg.
Így csináltam: a steerable mappába bemásoltam a cat mappát.
A careerVehicles.xml-be ezt írtam:<vehicle filename="data/vehicles/steerable/cat/lexion590r.xml" xPosition="150" yOffset="0.5" zPosition="110" yRotation="180"/> talán ez nem jó. Nem tom.
A patchelt Grass van fent vagy emiatt nem működik ?
Ha tud valaki segíteni írjon!!!!
Előre is köszi!!!!!!!! -
#13827 még 1 munkakerülő:D -
#13826 :D majd +tudjuk am ez má +int vmi új trakiszimulátor akar lenni(a lengyel cuccok azé olyanok amienek mert ők csak a skecsapot használják:D) -
laci2580 #13825 Valaki ha tudna egy széles vágóasztalt amin megy az Autopilot,azt megköszönném! -
#13824 Áhh, végre, tisztaság és bann... :D
Mibe, hogy holnap jön új reggel? :) -
#13823 A trakiból ítélve tuti lengyel mod. :D Amúgy a bála szállítása nem túl jó, mert így a bálák külön modellként vannak bent és úgy kell felcsatlakoztatni őket. Bár én se tudom hogy lehetne máshogy megoldani, hogy ne essenek le a villáról. -
#13822 rambo12 azé nem segítünk mert mi se tudjuk hát nem igaz hogy még a topicot is szétbasztad***************mé nem tudsz nyugottan ülni a seggöden -
#13821 ez+ már megint mi a szar akar lenni? -
#13820 Élvezd ki, mert ezután tuti bannolnak, hiába regelsz újra... -
#13819 -fav -
#13818 -
#13797 azt tudtam hog ifa nincs... sajna.. azt nem h hw van-e/vagy nincs. Na mindegy azért thx. megprobálok vmit kihozni a hw 80.1 böl...