57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • wazul
    de az csak a googlet adja be
  • Hassan B
    Ott van, linkeltem.
  • wazul
    honnan tölthető
  • krisztianp16
    Nem értem mért várják anyira a kukorica modot néztem rolla videót szerintem gagyi lessz.
  • Hassan B
    Hát ez így elég nagy baromság, attól függetlenül senkit nem kell leszólni... bár hallottam róla, hogy Caseih anyázta rendesen a gyereket, de téllelg nem kéne szétkúrni a topikot...
    Nekem is irogatott csomót, hogy mér őt bannoljuk, meg stb....
  • Hassan B
    Már tölthető...
  • wazul
    hány százalékos a kukorica mod??
  • ximix #14015
    Üdv
    Te csinálod a nagy Dutrát?
    Nekünk 3db 28-asunk van.
  • spawnmadrid
    Gyerekek ezt nem hiszem el! A minap írtam rambo12-nek, hogy ne szidalmazza Caseih-t mert neki köszönhetjük a játékot. Erre ő ír egy privit: "Miért azért mert nyitott egy topikot? Nagy dolog." Erre csak ennyit tok válaszolni: Na szerinted miért nyitotta meg ezt a topikot? Azért hogy megossza velünk a játékot, és hogy akit érdekel az letölthesse. Ha nem nyit topikot és nem teszi be a letöltő linket akkor lehet, hogy a büdös életbe nem találkozol ezzel a game-mel TE GYÖKÉR!!!
  • thomme
    ok köszi.
    akkor elmondom hogyan csináltam.
    rámentem arra a mapra amiből akartam átrakni az épületeket meg stb.
    kijelöltem eggyet. rámentem File-Export..,Rámentem arra a mapra és ott már be sem tölt de ott meg rámentem volna a File-Importra
  • Hassan B
    Nem. Ez volt a részletes. Nem tudom máshogy.
  • thomme
    eltudnád részletesebben magyarázni hogyan kell másik mapról áthelyezni épületeket mert ahogy mondtad tegnap úgy nem lett jó nem tom mit cseszhettem el
  • 6milan6
    A HW-t miért nem kérted?:D Amíg nincs 100%-os script, felejtsétek el mindkettőt. (részemről)
  • Palotai Betyár
    nem tudok mit csinálni a hw 80.1 el..... de viszont most elövakartam a mod pack 6v met. abbol kiszedem a "neelsonTI216" ot azt átalakitom és jo lesz:) Amugy hány százalékos a hw scriptje??
  • Hassan B
    Szia! Olvass vissza! De ha nem szeretnél én is tudok válaszolni: NEM. (Hacsak nem lett új script készítve, de ha lett volna gondolom magától feltöltötte volna.
  • 6milan6
    Játszottam 20 percet folyamatosan.:D Ez sem minden nap történik meg velem.:)

• valaki9191
    ha nincs német fórum akkor nincs mod amit betegyenek
    ennyi
  • bohus16
    Mióta nem lehet belepni a nemet forumra itt nincs egy normális mod kiveve az MTZ-t ......sztem
  • crossfighter
    Szevasztok!
    Átlehet tenni sima map-ra a szervestrágya adagolót és a hígtrágya tartályt is. Működik a trágyaszóró és a szippantó is, kivéve azt a tartálykocsit amin a kulti is van. Azt nem sikerült működésre bírnom. Arra kell figyelni, hogy amikor átrakod a modelleket meglegyenek a "trigger"-ek is, amiből négy van. Ezeket kell variálni a töltési ponton. Emellett az új scripts.zip állománnyal is felül kell írni a régit.
    Egyébként minden járművet és eszközt ami a grasslandban van átlehet rakni, csak nagyrészük nem működik, mivel új textúrákat is tartalmaz a "map.i3d" fájl.
    A K-farm-nak csináltam új verziót a grassland-dal, ha van rá igény feltolom.
    Most a kukorica mod-ot akarom megcsinálni, úgy hogy megmaradjon a gabona és a fű is. Talajtextúrát és a levágott kukorica textúráját már beraktam a map-ba, már csak a kész kukoricát kell, de ez még beletelik egy kis időbe.
    Várnám olyanok jelentkezését aki átbuherálná majd a kukorica adaptert, hogy csak kukoricát vágjon.
    Üdv!
  • Hassan B
    LOL... Olyan mint egy randa bogár. :D
  • JD4650
    Claas mercator 75 (?) De miért a mi adapterünket használják lekicsinyítve?:S Amúgy a kombájn is elég ratyi
  • DJKonya
    mi ez a dum dum?

Letöltés
    Sendspace
    RapidShare
  • Hassan B
    Szerinted? -.-
  • Persze
    ha valakit érdekel egy dutra
    http://kepfeltolto.hu/i/?218992
  • Hassan B
    Ezt nem feltétlen neked írtam, mert ezzel a trágyatöltőknek csak a modelljét tudod áttenni, de tölteni nem fog. Amúgy itt van:

#13748 és #13955
  • TIBÓÓÓ
    bocs HassanB csak nem sűrűn vagyok fenn neten és ne mtudom követni az eseményeket....megtod mondani hol?
  • Hassan B
    Nem rég írtam le, hogy lehet módosítani a map-ot, de hát sza*tok rá...
  • Hassan B
    Ahhoz nem kell, csak a careervehicles-be kell beírni, pl ezt:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.xml" xPosition="125" yOffset="0.5" zPosition="189" yRotation="90"/>
  • Bogesz89
    kellene a 82es metznek amit le lehet tolteni ahoz kellene a veliche fáljja!!
  • devid1414
    köszi szépen az sztem király lesz am neke nam a man a kedvencem de az is megtette volna am naon szépen köszönöm!!!!!
  • TIBÓÓÓ
    amúgy én is kérdem ugyan ezt?csak máshogy....a kakiskocsikat és a töltölyüket nem lehet átrakni a "normál" játékba?
  • nandorb
    te magad nemtudod eltuntetni?

• metalica
    Hellotok
    a teheneket nem lehet valahogy eltüntetni?:)
    vagy azt ahol a szerves trágya jön ki azt átrakni egy másik mapra, ahol nincs annyi fű?:)
  • ZTM
    vége a német fórumnak lol XDXD
  • krisztianp16
    Oké,köszi a választ
  • krisztianp16
    Innen tölcsétek az AP-ot
  • ZTM
    de nem tudunk na nem igaz má úgy akrsz járni mint rambo?én letöltöttem és nem ment rendesen képregény volt tehát ha nincs 5gb ramod 6ghz-s 2magos procid és 1gb videokarid akkor nem ajánlom:D
  • ZTM
    de van 2-5. oldal környékén
  • Hassan B
    Miért, hol van leírva? Én nem igazán követtem nyomon az AP-t mert nem érdekel, de sztem nincs letöltés linkelve.
  • ZTM
    csak hogy lásd kivel van dolgod:D a szövegben van 1 sárgával kiemelt szó arra katt tölt és telepít és láss csodát már jó is minden:D