57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#14022 de az csak a googlet adja be -
#14021 Ott van, linkeltem. -
#14020 honnan tölthető
-
#14019 Nem értem mért várják anyira a kukorica modot néztem rolla videót szerintem gagyi lessz. -
#14018 Hát ez így elég nagy baromság, attól függetlenül senkit nem kell leszólni... bár hallottam róla, hogy Caseih anyázta rendesen a gyereket, de téllelg nem kéne szétkúrni a topikot...
Nekem is irogatott csomót, hogy mér őt bannoljuk, meg stb.... -
#14017 Már tölthető... -
#14016 hány százalékos a kukorica mod?? -
#14015 Üdv
Te csinálod a nagy Dutrát?
Nekünk 3db 28-asunk van. -
#14014 Gyerekek ezt nem hiszem el! A minap írtam rambo12-nek, hogy ne szidalmazza Caseih-t mert neki köszönhetjük a játékot. Erre ő ír egy privit: "Miért azért mert nyitott egy topikot? Nagy dolog." Erre csak ennyit tok válaszolni: Na szerinted miért nyitotta meg ezt a topikot? Azért hogy megossza velünk a játékot, és hogy akit érdekel az letölthesse. Ha nem nyit topikot és nem teszi be a letöltő linket akkor lehet, hogy a büdös életbe nem találkozol ezzel a game-mel TE GYÖKÉR!!! -
#14013 ok köszi.
akkor elmondom hogyan csináltam.
rámentem arra a mapra amiből akartam átrakni az épületeket meg stb.
kijelöltem eggyet. rámentem File-Export..,Rámentem arra a mapra és ott már be sem tölt de ott meg rámentem volna a File-Importra -
#14010 Nem. Ez volt a részletes. Nem tudom máshogy. -
#14009 eltudnád részletesebben magyarázni hogyan kell másik mapról áthelyezni épületeket mert ahogy mondtad tegnap úgy nem lett jó nem tom mit cseszhettem el -
#14007 A HW-t miért nem kérted?:D Amíg nincs 100%-os script, felejtsétek el mindkettőt. (részemről) -
#14006 nem tudok mit csinálni a hw 80.1 el..... de viszont most elövakartam a mod pack 6v met. abbol kiszedem a "neelsonTI216" ot azt átalakitom és jo lesz:) Amugy hány százalékos a hw scriptje?? -
#14005 Szia! Olvass vissza! De ha nem szeretnél én is tudok válaszolni: NEM. (Hacsak nem lett új script készítve, de ha lett volna gondolom magától feltöltötte volna. -
#14003 Játszottam 20 percet folyamatosan.:D Ez sem minden nap történik meg velem.:)
-
valaki9191 #14002 ha nincs német fórum akkor nincs mod amit betegyenek
ennyi -
bohus16 #14001 Mióta nem lehet belepni a nemet forumra itt nincs egy normális mod kiveve az MTZ-t ......sztem -
crossfighter #13999 Szevasztok!
Átlehet tenni sima map-ra a szervestrágya adagolót és a hígtrágya tartályt is. Működik a trágyaszóró és a szippantó is, kivéve azt a tartálykocsit amin a kulti is van. Azt nem sikerült működésre bírnom. Arra kell figyelni, hogy amikor átrakod a modelleket meglegyenek a "trigger"-ek is, amiből négy van. Ezeket kell variálni a töltési ponton. Emellett az új scripts.zip állománnyal is felül kell írni a régit.
Egyébként minden járművet és eszközt ami a grasslandban van átlehet rakni, csak nagyrészük nem működik, mivel új textúrákat is tartalmaz a "map.i3d" fájl.
A K-farm-nak csináltam új verziót a grassland-dal, ha van rá igény feltolom.
Most a kukorica mod-ot akarom megcsinálni, úgy hogy megmaradjon a gabona és a fű is. Talajtextúrát és a levágott kukorica textúráját már beraktam a map-ba, már csak a kész kukoricát kell, de ez még beletelik egy kis időbe.
Várnám olyanok jelentkezését aki átbuherálná majd a kukorica adaptert, hogy csak kukoricát vágjon.
Üdv! -
#13998 LOL... Olyan mint egy randa bogár. :D -
JD4650 #13997 Claas mercator 75 (?) De miért a mi adapterünket használják lekicsinyítve?:S Amúgy a kombájn is elég ratyi -
#13996 mi ez a dum dum?
Letöltés
Sendspace
RapidShare -
#13995 Szerinted? -.- -
#13994 ha valakit érdekel egy dutra
http://kepfeltolto.hu/i/?218992 -
#13993 Ezt nem feltétlen neked írtam, mert ezzel a trágyatöltőknek csak a modelljét tudod áttenni, de tölteni nem fog. Amúgy itt van:
#13748 és #13955 -
TIBÓÓÓ #13992 bocs HassanB csak nem sűrűn vagyok fenn neten és ne mtudom követni az eseményeket....megtod mondani hol? -
#13991 Nem rég írtam le, hogy lehet módosítani a map-ot, de hát sza*tok rá... -
#13990 Ahhoz nem kell, csak a careervehicles-be kell beírni, pl ezt:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.xml" xPosition="125" yOffset="0.5" zPosition="189" yRotation="90"/>
-
#13989 kellene a 82es metznek amit le lehet tolteni ahoz kellene a veliche fáljja!! -
#13988 köszi szépen az sztem király lesz am neke nam a man a kedvencem de az is megtette volna am naon szépen köszönöm!!!!! -
TIBÓÓÓ #13987 amúgy én is kérdem ugyan ezt?csak máshogy....a kakiskocsikat és a töltölyüket nem lehet átrakni a "normál" játékba? -
#13986 te magad nemtudod eltuntetni?
-
metalica #13985 Hellotok
a teheneket nem lehet valahogy eltüntetni?:)
vagy azt ahol a szerves trágya jön ki azt átrakni egy másik mapra, ahol nincs annyi fű?:) -
#13980 vége a német fórumnak lol XDXD -
#13973 Oké,köszi a választ -
#13970 Innen tölcsétek az AP-ot -
#13969 de nem tudunk na nem igaz má úgy akrsz járni mint rambo?én letöltöttem és nem ment rendesen képregény volt tehát ha nincs 5gb ramod 6ghz-s 2magos procid és 1gb videokarid akkor nem ajánlom:D -
#13967 de van 2-5. oldal környékén -
#13965 Miért, hol van leírva? Én nem igazán követtem nyomon az AP-t mert nem érdekel, de sztem nincs letöltés linkelve. -
#13960 csak hogy lásd kivel van dolgod:D a szövegben van 1 sárgával kiemelt szó arra katt tölt és telepít és láss csodát már jó is minden:D