Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nem tudom hogy hogyan lehet a kiegészítéseket belerakni. de nekem a feltelepített játék mappája televan ½rar½ mappákkal ,azokat kikell csomagolni hogy rendes mappáim legyenek??
Sikerült betenni a háttere fasza Kösz xD
tényleg jo let a xerion! én is probálkozok traktorokal de nem nagyon megy azt szeretném kérdezni hogy nincs a giants editorhoz magyarositás vgay esetleg tudnátok ajánlani egy jobb progit..😊😄
Sziasztok nagyon zsír az új traki meg a javítás is gratulálok!!!
A következõ kérdésem az lenne, hogy van nagy vetõgép nyom jelölõvel ha igen fel tudnátok tenni elõre is thx.
Menühátterek, ha érdekel valakit LETÖLTÉS

Meg egyébként is, elég gyenge maga a modell is. Már töröltem :[

BMW320i
Benned volt minden reményem , bár enyhén letörtem amikor megtudtam , hogy nem csuklós.

6milan6
Nem, próbáltam a skin nélküli pótsúlyra is, de nem jött össze....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

BMW320i
Te sem tudsz skin csinálni arra a fehér skinetlen trakira?

Ezeket a menûháttereket is feltenétek hogy mi is kicserélhetnék ezekre.Elöre is köszönöm.

Ez melyik mapp.Te minden gépet be tudtál rakni mert én a felét se ami a képen van.Esetleg feltudnád tölteni egy oldalra a Vehicles mappát és az xml fájt mert nagyon tetszik a gép elrendezésed.Elöre is köszönöm.

6milan6
Van valaki, aki letudná fordítani ezt, mert én nem értem 100%-osan azt a 30 perces dolgot?

"Öffne mit notepad die datei map01.i3d und suche nach dem eintrag growthStateTime="300000" das wachstum beträgt bei dieser zahl 5Min
nun ändert man die Zahl in 1800000 jeder wachstumschritt beträgt nun 30 minuten wenn dein game in echtzeit läuft."

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Ok kösz
Megnyitod a c:\Program Files\Landwirtschafts-Simulator 2008\data\menu\ mappát, ebben van olyan fájl, hogy background01_de.dds ezt megnyitod pl. Photoshoppal, vagy egyéb képszerkesztõvel. Ezután már úgy szerkeszted ahogy akarod.

Jah az nagyon jó lenne
De amugy hova kell másolni a képet hogy a háttérbe legyen? xD
lippet
az lenne a jó, hogy ha minden indításnál más háttér lenne😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

http://ujmezogazdasagimagazin.hu/index.php
Látom milán még nem tettél rendet a farmon xD
LOL de fasza a menüháttér 😄
<#eljen>

6milan6
Kipróbáltam, sokkal reálisabb. köszi!
Én még kicséréltem azt a sötét fekete foltot is a hûtõrácson, elég hülyén nézett ki.😄

Menühátterek 😊

THX!
Köszönöm!
Köszike 😄
Módosított Xerion 3300 letöltés ITT!

Esetleg a fülkét 180% elfordítani meg egy homlok gémet-kanalat rá 😊)
Amúgy nagyon jó lett! ( 3300 Xerion )
BMW320i
Milyen mod-ot szeretnél?Amirõl szó volt az egy traki skin nélkül.

Tényleg a dominátort már betudtátok tenni? de gondolom nem :S
6milan6
Megnéztem, koordináták nincsenek a külsõ nézetnél, de szerintem elég, ha nagyjából viszaállítod oda ahol volt. Vagy még az a lehetõség van, hogy "tip camera" nézetben szerkeszted.😄

Szerintem ugy nagyon hülyén nézneki igazábólse tesznek rá nem? de végülis nekem mindegy
Meg tudná vki csinálni duplakerekûre a xeriont?Köszi!
Fel teszed? leszedem ezt is aztán 2 lesz majd jolmutatnak egymás mellet 😄
6milan6
Feltöltöd valahova?😊 Nekem is ezek voltak az elsõ észrevételeim, amik zavartak. (meg a kipufogó, hogy beleér a ksztniba)

Köszönöm a segítséget!

Ja és megemeltem egy kicsit az egész kasztnit.😊

Ez a 3300-as Xerion nagyon jó.
Kicsit módosítottam rajta:
- motorburkolat festését javítottam
- keskenyebbre vettem a kerekeket
- a kerékfelni átmérõjét megnöveltem
Nekem így az igazi a Xerion:

6milan6
Azért mondtam, hogy vissza kell állítani eredeti állásba az outdoor kamerát mentés elõtt. Legegyszerûbb, ha felírod a koordinátákat.

Daneszka
hát ja,kikell tapasztalni elég jól azt a giant editort,és menni fog a dolog

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

joci14
honnan lehet leszedni azt a modot ?

Közben rájöttem valamire, mindig abban a kameraállásban jelenik meg a jármû, amiben a szerkesztõben elmented. pl: én a szerkesztõben kicsit elforgattam a kamerát szerkesztésnél, meg egy kicsit jobb irányba húztam, és így mentettem az i3d fájlt. Következménye az lett, hogy a játékban a külsõnézetben is ugyanígy elhúzva/forgatva láttam a jármûvet. Megoldás, úgy szerkesztettem a modellen, hogy nem nyúltam a nézõponthoz 😊 furcsa, de így van

6milan6
Megint írtál 4 hsz-t teljesen feleslegesen. Inkább a keresõt használnád ilyen intenzíven. Azt a verziót még én linkeltem be, szóval megfogod találni.

Hogy lehet az új gépeket berakni?
thomme
hova küldhetem a sört? kösz a feltöltést

MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!

csabi22213
lécci segitsetek!!!!!

CsabenHun mottó: \" Az élet olyan mint a motor, Ha nem megy be kell rúgni.\"

csabi22213
és amásik féle ami a képen van????
(nincs neki orra)

csabi22213
most irjam azt hogy: " jajj bocsi má megtaláltam"????
ez igy jolesne?

csabi22213
most ez kinek ment?????
me én megtaláltam a claas xeriont amit yamaha linkelt be!!!!

6milan6

6milan6
Hogy lehetsz ennyire szerencsétlen? Egyszerûen nem tudom megérteni a hozzád hasonló embereket, akik annyira nem képesek, hogy néhány hsz-t visszább olvasson. Jelen esetben 17 hsz-el elõtted linkelték be!
Reménytelenek vagytok...

...és ezért írni 5 hszt<#banplz><#wilting>