57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hassan B
    Claas-ról nem hiányolod az ablak textúrát?
  • pista89
    Ratyi Axion nem bírta a 36T-t ...-.-

Kombájn megjött fél nap alatt lesuhintottam a 9hektárt ami vol az utójjábó:D

• crysis
    Azt énse tudom,de állat a gépeitek vannak.Nem semmi.
  • JD4650
    Akkor jól átbasztak, 52 milla volt a 8060-as, gabona és kukorica adapterrel, szállítókocsival
  • pista89
    pff ....Fendtre IH tárcsa....gratulálok
  • Hassan B
    Aham. És ez mien formában viszi előre a topikot?
  • jvl445
    Ez is a miénk
    Hiszed vagy nem hiszed
  • Hassan B
    Neked? Nem.
  • kenyboy
    Valaki tudna linkelni egy kukorica vágóasztalt???Előre is köszi
  • Technoboy28
    Akit érdekelne.
  • DJKonya
    type name="combine" className="CombineAP" filename="data/scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>

ezt most hova kell raknom? a data mapában lévő sctipts.zip mappába vagy hozzak létre egy scripts mappát?
  • pista89
    Dikk magyar kép :OO
  • devid1414
    Hali valaki nem tudja hogy van e még kamion a játékhoz merta renault megvan!! DE jo lenne még ha volna!
  • Kaszkadőr Mike
    Bocsesz eddig melóztam és nem voltam. Zoli ez nem vetítés ez a téma amúgy kérdeztelek? Psycho lemértem progival az fps-t a leggyengébb 38 de akkor vagy 100 gépet látok. Köszike az új cuccokat jól néznek ki!
  • Zoli108
    Én inkább egy CLAAS Jaguart szeretnék,nálam az a favorit vas
  • DJKonya
    nekem az új grassland modban található pótok, eszközök vannak anyni hogy kivettem a tipper01-es pótot a tipper02-t lecseréltem a 3tengelyes Kroegerre, meg egy jhony-t raktam be meg az mtz-t ja meg a két kombájnt is kivettem és a hejére raktam a cat lexiont je meg azt a legkisseb fendt traktort is kivettem
  • rambo12
    jó lenne a nem most elkészült grasslandhoz ha nem a régihez is készíteni rendsodród az király lenn: )

Remélem azért az alkótok nem az uj grasslandhoz állítják be és tesztelik az uj gépeket
  • rambo12
    azt sejtem én is mondjuk nekem elég szar gépem van tehát ha berakom az mtz82-est akkor már a 218-as mega már "nem férbe" mert anyira akadozik hogy 100%-osan leterheli a gépemet a játék
  • DJKonya
    sztem príma minden Class Cougar, rendsodró , rendfelszedő, remélem a következő újjítás a bálázás lessz:P
  • JD4650
    szted minket nem zavar? tennénk ellene ha lehetne
  • rambo12
    modjuk jók a gépek amiket csinálnak a készítők csak egy bajom van velük a fálj méretük lehtne mondjuk a 20mgából 3vagy 4
  • Hassan B
    Azt hiszem el kéne kezdeni tanulgatni a lua-t ha komolyabb modokat szeretnénk...
    Csak azt nem tudom mikor lesz arra is időm...
    Aki mondjuk ismeri a C+ annak nem lenne nehéz mert az az egésznek az alapja ahogy néztem.
  • rambo12
    értem már azt hittem ez egyszerűbb mondjuk én az ac3d-ben egy vonalat nem tok huzni a giants editorban még annyit se lo XD
  • 6milan6
    Lényegében erről van szó. Az IFA jelen állapotában az Unimogra épül, ami ugye nem rendelkezik billenő rakfelülettel, hogy szakszerűen fejezzem ki magam.:)
  • ximix #14091
    Üdv
    Én is csak következtetek, de ha megfigyelted a legtöbb gép az alap ls gépparkjára épül pl:a fend trakiból lett JD Ursus, MTZ...
    A pótkocsikból meg a többi pót na mármost az Ifa brummog kanyarodik mint egy traki de billentenie is kell, ha hw scriptja nem brummog és kanyarodik és fordítva........érted a kettőt összehozni meg nem pikk pak megy ...
  • rambo12
    ok stop pont végeztem csak érdeklődtem bocs
  • JD4650
    inkább maradj kussban. Kurvára nem érted. Téma lezárva, HW nem traktor traktor nem pótkocsi PONT
  • rambo12
    lehet nem értem sőt több mint valószinű a
    (a hw scripjét nem lehet használni az ifához?)
  • Hassan B
    Öcsém, te télleg nem érted...
  • rambo12
    én arra gondoltam a müködőképes hw felépítményét kel beépítnei az ifába
    ha nem jönne össze a script írás
  • Hassan B
    Akkor milyen vágásokról beszélsz?
  • Hassan B
    A két script-et szerintem egybe lehetne dolgozni, csak ugye ahhoz kéne a jelszó...
  • rambo12
    értem én scripet kell írni a platóhoz hogy müködjön legalább is erre gondolok
  • 6milan6
    Nem érted, nem magyarázom.
  • rambo12
    és ha a hw-t lehet billenteni akkor vágd félbe a hw-t a és az alovázzal együtt
    és az ifát is vág de le egy részét hogy be lehessen illeszteni a hidraulikus dolgokata hw-ról és akko oldalra fog billenteni
  • rambo12
    de mért akkor lényegébe leht üríteni a paltóra? csak nem lehet bilenteni?
  • 6milan6
    Nem a felépítménnyel van a baj! Jelenleg nincs olyan script, ami lehetővé tenné a billentést.
  • Hari1212
    Hali valaki pls belinkelné a Little Rock mappot mert megkerestem de baszik letölteni pls
  • rambo12
    milán ha az ifád alvázára ráteszed a hw 80 as platóját csak kicsinyitve akkor a platóra is lehetne üriteni nem ???
  • TIBÓÓÓ
    jogos de jobb lenne 1 V tárcsa is ami nem olyan 10 megás