57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#14134 Claas-ról nem hiányolod az ablak textúrát? -
pista89 #14133 Ratyi Axion nem bírta a 36T-t ...-.-
Kombájn megjött fél nap alatt lesuhintottam a 9hektárt ami vol az utójjábó:D
-
crysis #14132 Azt énse tudom,de állat a gépeitek vannak.Nem semmi. -
JD4650 #14131 Akkor jól átbasztak, 52 milla volt a 8060-as, gabona és kukorica adapterrel, szállítókocsival -
pista89 #14130 pff ....Fendtre IH tárcsa....gratulálok -
#14129 Aham. És ez mien formában viszi előre a topikot? -
#14128 Ez is a miénk
Hiszed vagy nem hiszed -
#14121 Neked? Nem. -
#14120 Valaki tudna linkelni egy kukorica vágóasztalt???Előre is köszi -
Technoboy28 #14118 Akit érdekelne. -
#14113 type name="combine" className="CombineAP" filename="data/scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
ezt most hova kell raknom? a data mapában lévő sctipts.zip mappába vagy hozzak létre egy scripts mappát? -
pista89 #14105 Dikk magyar kép :OO
-
#14104 Hali valaki nem tudja hogy van e még kamion a játékhoz merta renault megvan!! DE jo lenne még ha volna! -
Kaszkadőr Mike #14103 Bocsesz eddig melóztam és nem voltam. Zoli ez nem vetítés ez a téma amúgy kérdeztelek? Psycho lemértem progival az fps-t a leggyengébb 38 de akkor vagy 100 gépet látok. Köszike az új cuccokat jól néznek ki! -
#14102 Én inkább egy CLAAS Jaguart szeretnék,nálam az a favorit vas -
#14101 nekem az új grassland modban található pótok, eszközök vannak anyni hogy kivettem a tipper01-es pótot a tipper02-t lecseréltem a 3tengelyes Kroegerre, meg egy jhony-t raktam be meg az mtz-t ja meg a két kombájnt is kivettem és a hejére raktam a cat lexiont je meg azt a legkisseb fendt traktort is kivettem -
#14100 jó lenne a nem most elkészült grasslandhoz ha nem a régihez is készíteni rendsodród az király lenn: )
Remélem azért az alkótok nem az uj grasslandhoz állítják be és tesztelik az uj gépeket -
#14099 azt sejtem én is mondjuk nekem elég szar gépem van tehát ha berakom az mtz82-est akkor már a 218-as mega már "nem férbe" mert anyira akadozik hogy 100%-osan leterheli a gépemet a játék -
#14098 sztem príma minden Class Cougar, rendsodró , rendfelszedő, remélem a következő újjítás a bálázás lessz:P -
JD4650 #14097 szted minket nem zavar? tennénk ellene ha lehetne -
#14096 modjuk jók a gépek amiket csinálnak a készítők csak egy bajom van velük a fálj méretük lehtne mondjuk a 20mgából 3vagy 4 -
#14095 Azt hiszem el kéne kezdeni tanulgatni a lua-t ha komolyabb modokat szeretnénk...
Csak azt nem tudom mikor lesz arra is időm...
Aki mondjuk ismeri a C+ annak nem lenne nehéz mert az az egésznek az alapja ahogy néztem. -
#14094 értem már azt hittem ez egyszerűbb mondjuk én az ac3d-ben egy vonalat nem tok huzni a giants editorban még annyit se lo XD -
#14092 Lényegében erről van szó. Az IFA jelen állapotában az Unimogra épül, ami ugye nem rendelkezik billenő rakfelülettel, hogy szakszerűen fejezzem ki magam.:) -
#14091 Üdv
Én is csak következtetek, de ha megfigyelted a legtöbb gép az alap ls gépparkjára épül pl:a fend trakiból lett JD Ursus, MTZ...
A pótkocsikból meg a többi pót na mármost az Ifa brummog kanyarodik mint egy traki de billentenie is kell, ha hw scriptja nem brummog és kanyarodik és fordítva........érted a kettőt összehozni meg nem pikk pak megy ... -
#14090 ok stop pont végeztem csak érdeklődtem bocs -
JD4650 #14089 inkább maradj kussban. Kurvára nem érted. Téma lezárva, HW nem traktor traktor nem pótkocsi PONT -
#14088 lehet nem értem sőt több mint valószinű a
(a hw scripjét nem lehet használni az ifához?) -
#14087 Öcsém, te télleg nem érted... -
#14086 én arra gondoltam a müködőképes hw felépítményét kel beépítnei az ifába
ha nem jönne össze a script írás -
#14085 Akkor milyen vágásokról beszélsz? -
#14084 A két script-et szerintem egybe lehetne dolgozni, csak ugye ahhoz kéne a jelszó... -
#14083 értem én scripet kell írni a platóhoz hogy müködjön legalább is erre gondolok
-
#14082 Nem érted, nem magyarázom. -
#14081 és ha a hw-t lehet billenteni akkor vágd félbe a hw-t a és az alovázzal együtt
és az ifát is vág de le egy részét hogy be lehessen illeszteni a hidraulikus dolgokata hw-ról és akko oldalra fog billenteni -
#14080 de mért akkor lényegébe leht üríteni a paltóra? csak nem lehet bilenteni?
-
#14079 Nem a felépítménnyel van a baj! Jelenleg nincs olyan script, ami lehetővé tenné a billentést. -
Hari1212 #14078 Hali valaki pls belinkelné a Little Rock mappot mert megkerestem de baszik letölteni pls -
#14077 milán ha az ifád alvázára ráteszed a hw 80 as platóját csak kicsinyitve akkor a platóra is lehetne üriteni nem ??? -
TIBÓÓÓ #14075 jogos de jobb lenne 1 V tárcsa is ami nem olyan 10 megás