57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
TIBÓÓÓ #14301 Sziasztok.tudna nekem valaki segíteni vagy tanácsot adni?
A gondom a kövi: 2 krögel pótot akarok beletenni(zsámolyos pótkocsi).Mit kell csinálnom hogy bennlegyen mind a kettő?
A másik:Nem tud valaki olyan MAP-ot amelyikbe meglehet tölteni a trágyáskocsit?
Köszi előre is..tibi -
Mániás #14300 Sziasztok! Beraktam a kombine ap-t és arra lennék kiváncsi hogy én csesztem-e el valamit mert olyat csinál hogy csak abban a gépben számolja az aratott cuccot amiben épen "ülök", a többi csak vágja de a levágott cuccot meg lehet elrabolják az ufok mert azokban nem számolja :). Reménykedtem benne hogy a gépek maguktol megoldják az aratást nekem meg csak hordanom kell majd egy trakival a learatott cuccot :) Nah mind1. Azt is észrevettem hogy néha "eltévednek" a buzárol a gépek és akkor csak azt irja hogy "pihi"..... Ezen problémák csak nálam álnak fent vagy másis tapasztalt ilyet?
Szeretném még azt is megkérdezni hogy az lehetséges-e hogy pl lexion600-on egyszere fent legyen az asztal és egy potkocsi vagy pedig egy eszközhordozos tárcsa. Mert igy aratással együtt felis tárcsázhatná vagy kultivátorozná maga után a földet :) -
#14297 énis sp3 at használok és amikor tárcsázok vagy szántok nem mutatja a földet h munkálom e xD -
#14295 kék 82 es mtz kiscit nem szép :S de király a trakesz :D -
#14294 A modellt azt Viktorék csinálták. Én csak egy skint csináltam ami nem nagy dolog. -
#14293 Nem szoktam menteni a játékba, nem tom miért van ez -
#14289 NH G240 UH DE FAXA TRAKESZ GRAT -
#14288 Csá nálam a oda álok valamihez qamit fel szeretnék venni ilyen össze mosodott szar miért ? mit állitsak lécci valak isegisenk köszi elöre is :D -
#14287 Előre is bocs az OFF-ért de ez nagyon fontos számomra.
Megkérek minden olyan fórumozót aki NEM a sima Windows XP-t használja SP2-vel és nincs se game.exe hibája se alkalmazáshibája játék közben, az legyen szíves írjon itt vissza hogy milyen oprendszert használ és melyik verziót (pl: SP3). Nagyon szépen köszönöm előre is.
ON: Csináltam egy kék skint az MTZ 82-re.
-
pista89 #14286 grass mod bent van .
(nem a new_scriptsbe) a scripts-be nyílván nincs meg a vehiclesbe a .lua-ja ..Nyílván csak kéne oda is , feltöltené vki ? -
#14285 1. Kell feltelepíteni valami "gazos" módot
2. Kell script amit bemásolsz a helyére és annak az elérése a vehiclestype-ba.
3. Kell egy jó helyre mutató pozíció -
adam0713 #14284 A grassmod patch-ről tudna nekem valaki adni koordinátás térképet? -
#14283 Nem egy korábbi mentést töltöttél be? Mástól nem lehet. -
#14282 Milán neked nem volt olyan gondod a pályával hogy nem jelentek meg a gépek, mert nekem csak a Merci kisautó van meg, a Claas fűkasza, meg a Fendt nyomi traki, megnéztem a careervehicles-t abban meg benne vannak a gépek , ez miért lehet?
-
adam0713 #14281 Hy! Szerintetek egyszer lesz olyan mod is amiben minden benne van( kukorica mod grass mod bálázós mod)? -
pista89 #14280 csinálhatnának már a németek egy 765B-t :) -
pista89 #14279 ? -
#14278 jah ok, bocs hogy nem figyeltem -
#14277 Pár napja belinkeltem. -
#14276 Milán te melyik pályán tolod a gamet? -
#14275 -
JD4650 #14274 de ez nem az -
bohus16 #14273 ORRSÚLY SUER 800KG -
JD4650 #14272 Adsz 1 linket az orrsúlyhoz? -
-
Lack #14270 Meg se próbálj egyedül utánanézni, netán keresgélni. Még a végén találnál valami infót. -
#14269 ...ha még 14x megkérdezed. -
bbLexion600 #14268 hassan kivételével kérdezem mikor lesz kukorica mod? -
pista89 #14267 Ez egy kurva nagy baklövés lehetett :D biztos nagyon siettem :D
Nahát de már kivan javítva :)
-
pista89 #14266 AM azt vki elmesélhetné nekem h mi a f*szér van hajókürt ha berakok egy fűkaszát (akármilyet)..
Gondolom hiányzik a Scripts/Vehiclesből vmi... -
passat14 #14265 katt a F.A.Q -ra és ott vannak a menüpontok,de berakni sztem ugyse tod -
Hari1212 #14260 Hát másnem a német web en van 1 olyan progi ami belépés nélkül tod a felbontást álitani de nem száz! -
#14257 Van egy olyan gondom hogy nem tudok menteni.Mert ha megnyitom akkor tiszta fekete képernyö van de a zene az szól csak futatásba megy(ez a probléma azota van miota levetem a felbontást)légyszi segítsetek! -
#14251 Megnyomod a gépház elején lévő nagyobbik gombot és kimész az utcára. -
#14249 srácok valamit el kurtam :S:S: vagy nem biztos de be raktam a Kuhn Discoveri XL-t és a tártát ki nyitom és megyek tárcsázni azor csak a tárcsa 1 ik fele tárcsáz és nem munkálja ugy meg a földet porozni porzik de nem mutatja h meg munkáltam e :SS:S:S: PLS segitsetek mert erre nem találtam válasz FAQ ba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14242 Üdv
Valakik másképp csinálják KATT az asztal szélén még kamera is van :D -
#14241 Mezőgazdasági szimulátor, érted mit jelent? Szántasz, vetsz, aratsz, képletesen ennyi. Nem jutsz el a 234. szintre 34 fegyverrel és 12 élettel... -
#14240 engem mindig csak 1 pályán enged játszani.semmi nem változik. -
#14233 A Krampe is 2 tengelyes mégis számolja. Szerintem te a Kröger scriptre épülő pótkocsi(k)ra gondolsz, azok viszont ilyenek. -
#14232 Üdv
Számomra újdoság kombájn vágóasztal Katt