57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • TIBÓÓÓ
    Sziasztok.tudna nekem valaki segíteni vagy tanácsot adni?
    A gondom a kövi: 2 krögel pótot akarok beletenni(zsámolyos pótkocsi).Mit kell csinálnom hogy bennlegyen mind a kettő?
    A másik:Nem tud valaki olyan MAP-ot amelyikbe meglehet tölteni a trágyáskocsit?
    Köszi előre is..tibi
  • Mániás
    Sziasztok! Beraktam a kombine ap-t és arra lennék kiváncsi hogy én csesztem-e el valamit mert olyat csinál hogy csak abban a gépben számolja az aratott cuccot amiben épen "ülök", a többi csak vágja de a levágott cuccot meg lehet elrabolják az ufok mert azokban nem számolja :). Reménykedtem benne hogy a gépek maguktol megoldják az aratást nekem meg csak hordanom kell majd egy trakival a learatott cuccot :) Nah mind1. Azt is észrevettem hogy néha "eltévednek" a buzárol a gépek és akkor csak azt irja hogy "pihi"..... Ezen problémák csak nálam álnak fent vagy másis tapasztalt ilyet?
    Szeretném még azt is megkérdezni hogy az lehetséges-e hogy pl lexion600-on egyszere fent legyen az asztal és egy potkocsi vagy pedig egy eszközhordozos tárcsa. Mert igy aratással együtt felis tárcsázhatná vagy kultivátorozná maga után a földet :)
  • Hesston
    énis sp3 at használok és amikor tárcsázok vagy szántok nem mutatja a földet h munkálom e xD
  • Hesston
    kék 82 es mtz kiscit nem szép :S de király a trakesz :D
  • NH G240
    A modellt azt Viktorék csinálták. Én csak egy skint csináltam ami nem nagy dolog.
  • CoD23
    Nem szoktam menteni a játékba, nem tom miért van ez
  • KTMMONSTER
    NH G240 UH DE FAXA TRAKESZ GRAT
  • KTMMONSTER
    Csá nálam a oda álok valamihez qamit fel szeretnék venni ilyen össze mosodott szar miért ? mit állitsak lécci valak isegisenk köszi elöre is :D
  • NH G240
    Előre is bocs az OFF-ért de ez nagyon fontos számomra.
    Megkérek minden olyan fórumozót aki NEM a sima Windows XP-t használja SP2-vel és nincs se game.exe hibája se alkalmazáshibája játék közben, az legyen szíves írjon itt vissza hogy milyen oprendszert használ és melyik verziót (pl: SP3). Nagyon szépen köszönöm előre is.

ON: Csináltam egy kék skint az MTZ 82-re.
  • pista89
    grass mod bent van .
    (nem a new_scriptsbe) a scripts-be nyílván nincs meg a vehiclesbe a .lua-ja ..Nyílván csak kéne oda is , feltöltené vki ?
  • 6milan6
    1. Kell feltelepíteni valami "gazos" módot
    2. Kell script amit bemásolsz a helyére és annak az elérése a vehiclestype-ba.
    3. Kell egy jó helyre mutató pozíció
  • adam0713
    A grassmod patch-ről tudna nekem valaki adni koordinátás térképet?
  • 6milan6
    Nem egy korábbi mentést töltöttél be? Mástól nem lehet.
  • CoD23
    Milán neked nem volt olyan gondod a pályával hogy nem jelentek meg a gépek, mert nekem csak a Merci kisautó van meg, a Claas fűkasza, meg a Fendt nyomi traki, megnéztem a careervehicles-t abban meg benne vannak a gépek , ez miért lehet?
  • adam0713
    Hy! Szerintetek egyszer lesz olyan mod is amiben minden benne van( kukorica mod grass mod bálázós mod)?
  • pista89
    csinálhatnának már a németek egy 765B-t :)
  • pista89
    ?
  • CoD23
    jah ok, bocs hogy nem figyeltem
  • 6milan6
    Pár napja belinkeltem.
  • CoD23
    Milán te melyik pályán tolod a gamet?
  • 6milan6
  • JD4650
    de ez nem az
  • bohus16
    ORRSÚLY SUER 800KG
  • JD4650
    Adsz 1 linket az orrsúlyhoz?
  • 6milan6

• Lack
    Meg se próbálj egyedül utánanézni, netán keresgélni. Még a végén találnál valami infót.
  • 6milan6
    ...ha még 14x megkérdezed.
  • bbLexion600
    hassan kivételével kérdezem mikor lesz kukorica mod?
  • pista89
    Ez egy kurva nagy baklövés lehetett :D biztos nagyon siettem :D

Nahát de már kivan javítva :)
  • pista89
    AM azt vki elmesélhetné nekem h mi a f*szér van hajókürt ha berakok egy fűkaszát (akármilyet)..
    Gondolom hiányzik a Scripts/Vehiclesből vmi...
  • passat14
    katt a F.A.Q -ra és ott vannak a menüpontok,de berakni sztem ugyse tod
  • Hari1212
    Hát másnem a német web en van 1 olyan progi ami belépés nélkül tod a felbontást álitani de nem száz!
  • krisztianp16
    Van egy olyan gondom hogy nem tudok menteni.Mert ha megnyitom akkor tiszta fekete képernyö van de a zene az szól csak futatásba megy(ez a probléma azota van miota levetem a felbontást)légyszi segítsetek!
  • Hassan B
    Megnyomod a gépház elején lévő nagyobbik gombot és kimész az utcára.
  • Hesston
    srácok valamit el kurtam :S:S: vagy nem biztos de be raktam a Kuhn Discoveri XL-t és a tártát ki nyitom és megyek tárcsázni azor csak a tárcsa 1 ik fele tárcsáz és nem munkálja ugy meg a földet porozni porzik de nem mutatja h meg munkáltam e :SS:S:S: PLS segitsetek mert erre nem találtam válasz FAQ ba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ximix #14242
    Üdv
    Valakik másképp csinálják KATT az asztal szélén még kamera is van :D
  • 6milan6
    Mezőgazdasági szimulátor, érted mit jelent? Szántasz, vetsz, aratsz, képletesen ennyi. Nem jutsz el a 234. szintre 34 fegyverrel és 12 élettel...
  • sombre
    engem mindig csak 1 pályán enged játszani.semmi nem változik.
  • 6milan6
    A Krampe is 2 tengelyes mégis számolja. Szerintem te a Kröger scriptre épülő pótkocsi(k)ra gondolsz, azok viszont ilyenek.
  • ximix #14232
    Üdv
    Számomra újdoság kombájn vágóasztal Katt