57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • lippet
    arra nem gondoltál, hogy abból a kaszából csak egyet hagy a játékban? ha meg nem akkor visszaolvastál volna és tudtad volna!
  • pepenek
    http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files&action=view&where=174
    itt talatam ezen az oldalon vagy van meg hol van fen ez a mod hatha az meni fog koszike elore is
  • ZTM
    azt ezt hol találtad?
  • laci2580
    A kukorica mod 80 %-os készültségű.
  • Hassan B
    giants editor
  • Hassan B
    Már van. lehet tölteni
  • metalica
    Hellotok
    hogy lehet a tehenek mennyiségét csökkenteni vagy növelni?
  • laci2580
    http://modforumls2008plus.phpbb6.de/modforumls2008plus.html-Akit érdekelne!
  • pista89
    K700as nem való grubberezésre (Lassan meg nem látom normálisan a grubbert) , tehát beraktam az NH-t

Már csak egy 19 hektáros darab van és jöhet szépen lassan a vetés

Közben menni kéne vegszerezni is.:)

Silótaposásra felkészülve :)
  • BMW320i
    Tudna nekem valaki segíteni?A problémám a következő.Beraktam a Renault magnumot , de nincs skine , meg láthatatlan fal veszi körül.Az i3d-be nem merek belenyúlni ész nélkül , mert nem nagyon értek hozzá.Kérem , ha valaki tud segítsen.Köszönöm!
  • rambo12
    Nem tud senki valami jó crystal zetort?? vagy hansonló típust?
  • Technoboy28
    Szasztok Skacok!
    Nálatok is olyan van,ha AP-vel arattok akkor csak annak a kombájnak megy a bagtárjába gabona amelyikben éppen ülsz?Mert nálam ilyen gondok vannak!2 Cat-al nyomom,és csak abba számolja a gabonát,amelyikbe éppen beleülök,ha meg taraktorral mek utánnuk,akkor meg egyikbe se számol!
  • ximix #14207
    Üdv
    JD4650 ha jól emlékszem anno neked volt hasonló problémád, amikor felteszem az grasmodot game.exe hibát ír mikor betölteném a pályát.
    A régi gamét töröltem még applicationból is és feltettem az alap ls-t rá a grasmodot .
  • adambatyam
    Nem tud valaki egy platós vagy egy alacsony oldalfalú utánfutót? Olyasmi volna a jó amibe bele is lehet pakolni kukát, hordót, stb-t...
    Előre is kössz! És igen, átnéztem a FAQ-t, ott nem volt ilyesmi.
  • thomme
    tehát úgy csinálom hogy export és akkor már a másik map be sem tölt. igen 0.3.0-ás giants-om van
  • devid1414
    Valaki el tudná magyarázni hogy a krögel 2 tengelye potot hogy tom berakni a játékba mert nem megy pedig megvan hogy kell a dupla potot belerakni de ugyanazt csinálom nincs benne mért van ez?? létszi segítsetek!!!
  • adambatyam
    Én pl beraktam a garázs vagy nemtommi mellé, ha neked ott jó akor ez kell neked:
    <vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.xml" xPosition="200" yOffset="0.5" zPosition="206" yRotation="180"/>
  • 16gaborm
    82-es MTZ-t hova kell rakni?

Kordináta sor?

Köszi aki segít!
  • ximix #14200
    Üdv
    Csak a 13636 hsz -ben lévő kombájnAp nem áll meg Tab vagy E gomb használatánál .
    A 13636 hsz.-ben letölthető CAT kombájn javított vágóasztala itt letölthető Katt (az ütközés lett rajta kijavítva bush© jóvoltából)
  • jvl445
    Lehet a Lemken Solitairral is!Csak nyomd meg a 0 lát és azzal vátod hogy mit akarsz vetni.Buzát/füvet.
  • ZTM
    amit a F.A.Q.-ba lehet leölteni piros színű..
  • 16gaborm
    Melyik vetőgéppel lehet füvet vetni?
  • krisztianp16
    Én sem tudtam.
  • ZTM
    az autopilot baszás nehéz +csíni:D
  • jozsoka
    Hali.Nem megy autopilotba a kombájn csak ha benne ülök!Ha kiszállok megáll.A másik meg el sem indul.Nem tudok egyszerre kettőt üzemeltettni.
  • ximix #14192
    Üdv
    Ha szerencsénk van az Beállításoknál(Optionen) hiányzik egy X az Automatikus segítségnél(Automatische hilfe).
  • jozsoka
    Hali.Én felraktam így de a szöveg,hogy melyik gombal mit kell csinálni az eltünt az összes gépnél.Az mitől van?
  • Daneszka
    Google a barátod,vagy nézz utánna a DC++-ba:D bocs ha warez volt...

Hassan B: Nagyábol vágom az angolt,de nem eléggé:D Pascal-ba már programoztam,sőt Nem tudom hány honlapot is irtam már,lua fájlba ismerősek a parancsok,de akkor se tudnék nekiállni egy script-nek:D (Honlapot nem teljesen irtam én,csak amivel nem akartam bajlüdni sokat,a többi ment progival)
  • ximix #14188
    Üdv
    Még így az elején a 14113hsz-ben szereplő sor így nem jó : type name="combine" className="CombineAP" filename="data/scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
    csak így :<type name="combine" className="CombineAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
    Tehát csináltál a data könyvtárba egy new_scripts mappát( így ahogy írom azzal a kis vonallal együtt) és ebbe egy vehicles mappát amibe betetted a két lua fájlt.
    a data\vehicleTypes.xml-ben meg a nem használt eléréshez rakj kérdőjelet:
    <?type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/?>
    <?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?>

• Hassan B
    Van ugyan magyar is, de ezek csak nagyon az alapok: Játékfejlesztés,hu
  • Hassan B
    Ha ezt nem érted, akkor először inkább az angollal foglalkozz, mert legalább minimális nyelvtudás nélkül a legnehezebb... :)
  • Daneszka
    köszi a linket,kár hogy egy mukkot sem értek belőle:D

Remélem találok majd,vagy talál vki magyar leírárást is hozzá,és akkor lehetne hülyéskedni a script-ezéssel:P
  • Hassan B
    Maga a map nem tölt be vagy az import?
    Mert ha a map akkor ott valami gond van a mappal, azon ne mtudok segíteni.

3.x-es giants editorod van?
  • BMW320i
    Kinek színtelen még a renault magnum?
  • thomme
    igen mikor meg akarom nyitni a másik mapot akkor hibát észlel és nem enged belépni ha meg úgy csinálom hogy egyszer belépek a másik mapra ott export és visszameek az új grass mapra és ott sem enged betölteni! :P
  • BMW320i
    Én sem tudok belépni.Sztem megint gond van vele.
  • DJKonya
    köszi, de akár hogy is csinálom sehogy se jó, mindig hajókürt, nem tudod átküldeni a cahicleTypes.xl fileodat?:$
  • bohus16
    Nem tudtok valamit a nemet forumrol mert tegnap 1x ra tudtam menni de annyi volt....most mar megint hibat jelez ki
  • Hassan B
    Akkor még az export/importos dolog nem megy?
  • devid1414
    Valaki el tudná magyarázni hogy a krögel 2 tengelye potot hogy tom berakni a játékba mert nem megy pedig megvan hogy kell a dupla potot belerakni de ugyanazt csinálom nincs benne mért van ez?? létszi segítsetek!!!