57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#14230 arra nem gondoltál, hogy abból a kaszából csak egyet hagy a játékban? ha meg nem akkor visszaolvastál volna és tudtad volna! -
pepenek #14228 http://web339.freeweb.webhoster.ag/ls08/index.php?mod=files&action=view&where=174
itt talatam ezen az oldalon vagy van meg hol van fen ez a mod hatha az meni fog koszike elore is -
#14227 azt ezt hol találtad? -
laci2580 #14226 A kukorica mod 80 %-os készültségű.
-
#14221 giants editor
-
#14220 Már van. lehet tölteni -
metalica #14219 Hellotok
hogy lehet a tehenek mennyiségét csökkenteni vagy növelni? -
laci2580 #14217 http://modforumls2008plus.phpbb6.de/modforumls2008plus.html-Akit érdekelne! -
pista89 #14214 K700as nem való grubberezésre (Lassan meg nem látom normálisan a grubbert) , tehát beraktam az NH-t
Már csak egy 19 hektáros darab van és jöhet szépen lassan a vetés
Közben menni kéne vegszerezni is.:)
Silótaposásra felkészülve :)
-
#14212 Tudna nekem valaki segíteni?A problémám a következő.Beraktam a Renault magnumot , de nincs skine , meg láthatatlan fal veszi körül.Az i3d-be nem merek belenyúlni ész nélkül , mert nem nagyon értek hozzá.Kérem , ha valaki tud segítsen.Köszönöm! -
#14210 Nem tud senki valami jó crystal zetort?? vagy hansonló típust? -
Technoboy28 #14209 Szasztok Skacok!
Nálatok is olyan van,ha AP-vel arattok akkor csak annak a kombájnak megy a bagtárjába gabona amelyikben éppen ülsz?Mert nálam ilyen gondok vannak!2 Cat-al nyomom,és csak abba számolja a gabonát,amelyikbe éppen beleülök,ha meg taraktorral mek utánnuk,akkor meg egyikbe se számol! -
#14207 Üdv
JD4650 ha jól emlékszem anno neked volt hasonló problémád, amikor felteszem az grasmodot game.exe hibát ír mikor betölteném a pályát.
A régi gamét töröltem még applicationból is és feltettem az alap ls-t rá a grasmodot .
-
adambatyam #14206 Nem tud valaki egy platós vagy egy alacsony oldalfalú utánfutót? Olyasmi volna a jó amibe bele is lehet pakolni kukát, hordót, stb-t...
Előre is kössz! És igen, átnéztem a FAQ-t, ott nem volt ilyesmi. -
#14205 tehát úgy csinálom hogy export és akkor már a másik map be sem tölt. igen 0.3.0-ás giants-om van -
#14203 Valaki el tudná magyarázni hogy a krögel 2 tengelye potot hogy tom berakni a játékba mert nem megy pedig megvan hogy kell a dupla potot belerakni de ugyanazt csinálom nincs benne mért van ez?? létszi segítsetek!!! -
adambatyam #14202 Én pl beraktam a garázs vagy nemtommi mellé, ha neked ott jó akor ez kell neked:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.xml" xPosition="200" yOffset="0.5" zPosition="206" yRotation="180"/> -
#14201 82-es MTZ-t hova kell rakni?
Kordináta sor?
Köszi aki segít! -
#14200 Üdv
Csak a 13636 hsz -ben lévő kombájnAp nem áll meg Tab vagy E gomb használatánál .
A 13636 hsz.-ben letölthető CAT kombájn javított vágóasztala itt letölthető Katt (az ütközés lett rajta kijavítva bush© jóvoltából) -
#14199 Lehet a Lemken Solitairral is!Csak nyomd meg a 0 lát és azzal vátod hogy mit akarsz vetni.Buzát/füvet. -
#14198 amit a F.A.Q.-ba lehet leölteni piros színű.. -
#14197 Melyik vetőgéppel lehet füvet vetni? -
#14195 Én sem tudtam. -
#14194 az autopilot baszás nehéz +csíni:D -
jozsoka #14193 Hali.Nem megy autopilotba a kombájn csak ha benne ülök!Ha kiszállok megáll.A másik meg el sem indul.Nem tudok egyszerre kettőt üzemeltettni. -
#14192 Üdv
Ha szerencsénk van az Beállításoknál(Optionen) hiányzik egy X az Automatikus segítségnél(Automatische hilfe). -
jozsoka #14191 Hali.Én felraktam így de a szöveg,hogy melyik gombal mit kell csinálni az eltünt az összes gépnél.Az mitől van? -
#14190 Google a barátod,vagy nézz utánna a DC++-ba:D bocs ha warez volt...
Hassan B: Nagyábol vágom az angolt,de nem eléggé:D Pascal-ba már programoztam,sőt Nem tudom hány honlapot is irtam már,lua fájlba ismerősek a parancsok,de akkor se tudnék nekiállni egy script-nek:D (Honlapot nem teljesen irtam én,csak amivel nem akartam bajlüdni sokat,a többi ment progival) -
#14188 Üdv
Még így az elején a 14113hsz-ben szereplő sor így nem jó : type name="combine" className="CombineAP" filename="data/scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
csak így :<type name="combine" className="CombineAP" filename="data/new_scripts/vehicles/CombineAP.lua"/>
Tehát csináltál a data könyvtárba egy new_scripts mappát( így ahogy írom azzal a kis vonallal együtt) és ebbe egy vehicles mappát amibe betetted a két lua fájlt.
a data\vehicleTypes.xml-ben meg a nem használt eléréshez rakj kérdőjelet:
<?type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/?>
<?type name="cutter" className="Cutter" filename="data/scripts/vehicles/cutter.lua"/?>
-
#14186 Van ugyan magyar is, de ezek csak nagyon az alapok: Játékfejlesztés,hu -
#14185 Ha ezt nem érted, akkor először inkább az angollal foglalkozz, mert legalább minimális nyelvtudás nélkül a legnehezebb... :) -
#14184 köszi a linket,kár hogy egy mukkot sem értek belőle:D
Remélem találok majd,vagy talál vki magyar leírárást is hozzá,és akkor lehetne hülyéskedni a script-ezéssel:P -
#14183 Maga a map nem tölt be vagy az import?
Mert ha a map akkor ott valami gond van a mappal, azon ne mtudok segíteni.
3.x-es giants editorod van? -
#14182 Kinek színtelen még a renault magnum? -
#14181 igen mikor meg akarom nyitni a másik mapot akkor hibát észlel és nem enged belépni ha meg úgy csinálom hogy egyszer belépek a másik mapra ott export és visszameek az új grass mapra és ott sem enged betölteni! :P -
#14180 Én sem tudok belépni.Sztem megint gond van vele. -
#14179 köszi, de akár hogy is csinálom sehogy se jó, mindig hajókürt, nem tudod átküldeni a cahicleTypes.xl fileodat?:$ -
bohus16 #14178 Nem tudtok valamit a nemet forumrol mert tegnap 1x ra tudtam menni de annyi volt....most mar megint hibat jelez ki -
#14177 Akkor még az export/importos dolog nem megy? -
#14176 Valaki el tudná magyarázni hogy a krögel 2 tengelye potot hogy tom berakni a játékba mert nem megy pedig megvan hogy kell a dupla potot belerakni de ugyanazt csinálom nincs benne mért van ez?? létszi segítsetek!!!