57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#14350 hy!pls vki segitcsen a berakasba?el olvastam ami a F.A.Q.-ba van de nem mukodik a jatekba!aki segitene az pls irjon privit!
elore is koszonom -
pista89 #14347 Letöltöttem a Lexion 600as AP változatot , ki kellett próbálni , de mivel már nem volt levágatlan búza , vetni kellett.
Sajnos a kerekén nincs textúra , de majd megoldom.
Amíg vártam hogy kikeljen addig csak kellett valamit csinálnom :)
Tegnap vegyszerezés után megtárcsáztam a forgót most csak be kellett szórni..
nem tudtam tovább várni , így elég gyér volt , nem nagyon szeretett volna hegynek felfele menni :Dfolyamatosan ment 1-2 vel , nemtom hogy ez azér van mert nincs kikelve normálisan vagy mert szar alapból a fizikája...:S
-
adam0713 #14346 Én annak nézem!:) -
passat14 #14345 ez a grasmodhoz egy uj map? -
adam0713 #14344 http://www.myvideo.de/watch/5030192/Wollmarer_Map_Mod -
#14343 Mondtam már hogy akkor maga a map nem jó. Azzal nem tudok mit csinálni. -
#14342 segíts hassan b tehát úgy csinálom hogy export és akkor már a másik map be sem tölt. igen 0.3.0-ás giants-om van -
adam0713 #14340 Valaki letudná írni hogy az mentett játék career vehicles.xml-t hol találom? -
Nandoo27 #14339 Hali nekem egy ojan gondom lenne hogy amikor grubber-ezni szeretnék akkor ojasmit csinál kinyitás után hogy csak a bal fele dolgozik és a másik nem (ijsemit tapasztaltam a német tárcsánál is). és amikor egyszer kinyitottam akkor többet nem engedi összecsukni és fölemelni sem. Ez vajon mitől lehetséges ? Válaszokat előre is köszönöm!!! -
#14338 Esetleg akinek esetleg van működő tehene, az feltehetné valahova! a működő alatt azt értem, hogy csak beimportálom a mapra és jó is!:D
köszi! -
pista89 #14331 ÍÍÍn ma szántottam ;) És azt is fogok egy pár napig :D
-
pista89 #14330 csak egy kicsit , nem nagyon :D -
pista89 #14329 :DDD -
#14328 Ma egy kicsit elszaladt velem a ló... :]
-
#14327 Tessék. -
#14326 szerintem máshol van a baj, mert amit kiexportál az is csak 1kb, s ha megnyitom semmi:S -
pista89 #14325 Én átírtam a kaszának a scriptjét meg az xml-jét hogy Mower legyen ...most nincs hajókürt , de nem jelenik meg a kasza.... -
#14324 Ha mindent jól csinálsz átexportálja, csak nem az "orrod elé" teszi. Meg kell keresni, mert az esetek többségében a föld alá kerül, vagy a levegőbe. -
#14323 aham! próbálkozom!
a teheneket akarom egy régebbi mapra átrakniXD -
#14322 Gondolom azért mert a másik mapról hiányzik az a textúra ami kéne hozzá, vagy nem tudom. Nem igazán moddoltam még mappot, max csak áthelyeztem dolgokat, meg ilyesmi.. -
adam0713 #14321 Hy! tudnátok mondani egy olyan oldalt ahonnan lelhet tölteni a JD 8300 duplakerékkel? -
TIBÓÓÓ #14320 Sziasztok.tudna nekem valaki segíteni vagy tanácsot adni?
A gondom a kövi: 2 krögel pótot akarok beletenni(zsámolyos pótkocsi).Mit kell csinálnom hogy bennlegyen mind a kettő?
A másik:Nem tud valaki olyan MAP-ot amelyikbe meglehet tölteni a trágyáskocsit?
Jó lenne ha lenne olyan....köszike: üdv mindenkinek:tibi -
#14319 pls adjatok linket full verziorol(no torrent) -
#14318 Én is próbálgatom, de nem sikerül:S
Régi mapról exportálom a data/maps mappába, majd onnan betöltöm az új mapra, s nem látom sehol:S -
#14317 Valaki nem tud valami jó Zetort?
-
Technoboy28 #14316 nekem se számolja a gabonát AP-vel,szal bizt hogy nem nálad van a hiba!Az eltévedés az meg azért van,mert ha élesen kell ráfordulnia a sorra a kombájnnak,akkor nagyon kitér a vágóasztal balra,vagy jobbra(az adott iránytól függ),és nem tudja érzélkelni a sorkövető a sort,ezért meg áll,és ha kettővel aratsz egyszerre,az első megáll,de a másik meg menne,ezért egymásra mennek!
Nem tudom hogy erre gondoltál-e az eltévedéssel kapcsolatosan,de nálam ilyet csinálnak! -
#14315 wender/tedder = rendterítő
Működik abban is. -
quados19 #14314 sziasztok
Van itt ez a krone wender , egy valamit nem értek ha krone wenderként lehet letölteni akkor miért krone tedder van mindenhol ez mitől van vagy ,ja és még valami ezek az eszközök a sima grassmodba is müködnek vagy csak a pacheltbe mert lehet hogy ez a gond hogy nem tudom berakni köszi a választ
-
#14313 Igen, ez egyelőre így van, hogy csak azt számolja amiben ülsz.
Az eltévedésről nem tudok, mert én nem használom, de gondolom, hogy az is lehetséges, tehát nem nálad van a hiba.
Meg lehetne oldani, hogy tárcsát köss utána, de nem túl reális, szóval nem hiszem, hogy valaki is foglalkozott vele. -
#14312 Giants editorral megnyitod a modellt kijelölöd és jobb oldalon növeled a Density értékét. -
Mániás #14311 Ok Kösz. Kerestem a forum keresőjében de nem találtam. lehet rossz szavakkal kerestem. Mind1. Vissza is olvastam de azért ennyi hsz-t elég hosszadalmas végig olvasni majd csak egyszer rábukkanok :) -
#14310 Tőled ezt bóknak veszem. Megértem, ilyen értelmi szinttel nem tudod máshogy kifejezni magad... -
bbLexion600 #14309 Én meg ha jol számolom a világ 13 bunkoja között te vagy az 1. -
valaki9191 #14308 amit kérdeztél mind levan írva a fórumon -
#14307 Szerinted tudja valaki? Valószínűleg még a készítők sem. Meg különben is mi lenne akkor, ha azt mondaná valaki, hogy szeptember 10. ? Talán addig nem ennél, vagy mi? -
Mániás #14306 Hogy lehet a plusz súlyt még nehezebbre csinálni ? -
#14305 Na, már csak 13-szor kell megkérdezned, ha jól számolom... -
bbLexion600 #14304 Én nem azt szeretném megtudni hogy honnan lehet letölteni vagy mit tudom én a kukorica modot, hanem azt hogy mikor lesz kész. -
#14303 Ha nVIDIA VGA-d van töltsd le az 169.21-es driver-t. Amúgy Q-val lehet felvenni. -
#14302 Mivel lehet fel venni a tárcsát mert ott a baj oldalt nem látom hogy mit ir ki mert el van mosodva melyik gombal lehet fel venni ??? Köszi elöre is