57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#14390 hehe ez a link engem is be szarasztot xD de rá jöttem h a jó öreg Hassan B csak poénkodik :D -
#14389 fasza ez a mod meg minden, csak egy baj van, hogy ha az eggyik kombájnból kiszállok az nem számolja a búzát:-/ -
#14388 Szia Hassan B!
És azt nem lehet megcsinálni hogy pl.: mint a lemken solitaire-t kicsomagolom tehát rar fájlba megcsinálom?nem lehet azokat kivenni a mapbó és össze tömöríteni aztán így áttenni a másik mapba -
#14387 Kössz Hassan B -
#14386 Kb egy oldallal ezelőtt írtam le, de nem számít... -
#14385 <vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/mtz_82.xml" xPosition="135" yOffset="0.5" zPosition="189" yRotation="0"/> -
Bandy77 #14384 Értem!Valahogy elérhetövé tudnád tenni?Vagy esetleg hogyan tudnám megszélesiteni,valaki tud megoldást?Köszi!Helló! -
#14383 csá az mtzhez kellene az a fájl amit be kell rakni a carriervichlébe!! Kérlek titeket vki küldje el -
Mániás #14382 Egyet elinditassz autopilottal aztán tabbal "beülsz" A másikba azt azt is inditod mint az elsőt :) Am biztos van több is én 2 verziot találtam itt az egyikkel csak egyszerre 1 combine ment a másikkal meg 6 volt a max amit eddig probáltam. mind aratgatott :) lehet hogy neked az a verzio van meg amiben csak egyszerre egy gépen tod használni az ap-t..... -
#14381 Innen -
kla3 #14380 hol lehet letölteni a mayát?a válaszokat előre is köszönöm
-
pista89 #14379 nekem alapból benne volt. -
Bandy77 #14378 Helló!Érdeklödnék tölled hogy hol lehet ezt a vetögépet beszerezni,mert nekem ugyan ez a tipusu van meg de lényegesen kissebb és örökkévaloság vele a vetés!Ha tudsz segiteni nagyon megköszönném!Üdv mindenkinek! -
#14377 és akkor hogy lehet egyszerre több kombájnal menni?:P -
#14376 köszönöm szépen
#14373 neked is köszönöm szépen
-
#14375 ok
de ezt megcsináltam azt hajókürt lett!!:( -
valaki9191 #14374 van readme-je és abba minden levan írva ha abba nincs benne akkor leszedle egy másik pótot és akkor abba benne lesz.
nem kifogás hogy német, vagy angol a szöveg mivel van webfordító, de mivel mapáról mapra levan írva hogy hova mit kell másolni.
a te gépedbe senki nemlát belle hogy mit basztál ell, így neked kell rájönni
-
#14373 Nézd meg a privátodat !!!!!!! -
#14372 *megy -
#14371 Valaki segítene nekem berakni pótkocsit mert nem meg -
Mániás #14370 -
crossfighter #14369 Sikerült megcsinálni a kukoricát. Csak még arra nem jöttem rá, mit kell variálni ahhoz, hogy aratni lehessen.
-
#14368 Kis pótkocsi MTZ-hez, amibe lehet pakolászni...:
Persze az, hogy hogyan veszed ki belőle a dolgokat (egyelőre) magánügy... :D -
metalica #14367 Hellotok
Tud valaki segíteni hogy miért nem működik a rendfelszedő kocsi se a Jumbo se a kicsi. -
bbLexion600 #14366 köszi a kedvességet hassan. szoktam támogatni a fogyatékosokat -
#14365 nem értem bmeg miért nem működik, pedig 2-en is leírták hogy kell átolvastam mind kettőt vagy 15ször úgy is csináltam ahogy le van írva de mindig hajókürt meg:@ -
#14364 Ugyan nem próbáltam, de valószínűleg nem, amúgy is tudsz berakni. -
#14363 Hát akkor tegyél bele... -
konrad91 #14362 de ehez kellenének a steerable mappa meg ezek tod??
mert igy nincs benne 1 gép sem -
#14361 de arra még nem jöttem rá hogy a kombájnokra mért nem tom fel akasztani az adaptereket :S:S:SS -
#14360 hát volt 1 csomó amire rá jöttem mert el basztam xD de a föld meg munkálását még mindig nem jelzi ki XD amikor szántök nem lesz olyan a föld mint rendesen szal nem mutatja a képét h szántanám :S:S -
zsoltee455 #14359 sziasztok!!ha beraktam ajatekba a gepeket hol talalom meg oket???segitsetek!koszike
-
#14358 légszi csináljatok már róla egy képet hogy van bent a vehicle types-be az autopilot kombájnak az elérése mert én még mindig azzal szívok:S -
#14357 csá fiuk azt akarom kérdezni ha a grass mód van fent akkor abba csak ugy tok beletenni dolgokat ha vmit kiveszek? kérlek válaszoljatok! Sűrgős -
pista89 #14356 na mind1 megpróbáltam ugyanolyan szar ..kipróbálom majd a cat lexiont AP-be az csak jobb. -
#14355 Volt már olyan problémád, amit egyedül sikerült megoldanod?
automatikus segítség kivan kapcsolva... -
#14354 Help valami el cseszödöt a játélba -.- mert nem irja már ki azt se h Q amikor fel akarom rakni a cucokat a gépekre pl.kombájn hoz adapter eg a többi nem irja ki :S:S SEgithetne valaki pls -
#14353 Csak számokat kell irogatni, nem nagy dolog...
-
pista89 #14352 ja , vszínű hogy én értek ahhoz :D -
#14351 A teljesítménye nincs jól beállítva, de könnyen orvosolható, csak az xml-ben kell egy kicsit babrálni.