Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DIREKT LINKET bemásolod a "KÉP BESZÚRÁSA" opcióhoz és kész.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
kössz!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Lécci segítsetek!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
elõre is THX!!
ezt hogy tudom megcsinálni
PLS!!
Zt300 remélem lassan megosztják
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wow2>#wow2><#banplz>#banplz>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
vagy egyedül ien profi ?
ki tudja
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Deutz-Fahr DX250 letölthetö--4898 hozászolás linken
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB