57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Bogesz89
    tudjátok mi lenne jó ebbe a játékba? Egy jbc markoló hogy a silógödröket ne játékon kívül keljen megcsinálni hanem a játékba lehessen markolni!!! Amugy hol tart a kuki mód?
  • Hassan B
    scripts zip-et bontsd ki... -.-
  • Hassan B
    Olvass vissza te is b+.
  • Hassan B
    Hogy lehetsz ekkor nyomorék tetves lusta lófa**??!!

Ott segít a #14830-asban és nem tudsz 5 szájbaba**ott számot beírni abba a qrva keresőbe?!
  • ls2008 Dani
    Üdv! Hogy kell berakni a 82-es MTZ-t mert nincs semmi féle koordináta hanem csak azok vannak amit a data/vehicles/streeable mappába kell berakni..kösz a segítséget hali!
  • nandorb
    ez 1hsz.ben is elfert volna nem kell 5-ot irni nem chatre szolgal ez a topik
  • rambo12
    Letöltés ha erre gondoltál
  • rambo12
    melyik szürkét????
  • tóthjózsef
    Gados Alex Belinkelnéd
  • tóthjózsef
    mindenhol kerestem
  • tóthjózsef
    valaki belinkelné a szürke potkocsit csak ennyit kérek
  • tóthjózsef
    claas belinkelnéd a szürke potkocsit
  • tóthjózsef
    csá
  • rambo12
    inkább linkelem mint hogy szennyezd a forumot
    LINK
  • rambo12
    írd a keresőbe jobban jársz
  • Gados Alex
    de nekem csak az a graszland mod kellene?
  • rambo12
    vAlaki megmondaná mért nem tudok eszközöket berakni ???pl 1 eke
    berakom a pozíciot meg magát a gépet ésd még sincs sehol az eke a játékban sima grassmodot használok
    összefüggésben lehet a giants editorban lekicsinyitett póttal???
  • stefy16
    vki feltudná nekem rakni az alap combine.lua és cutter.lua fájl?előre is köszi
  • kokusz93
    hellósztok!azt szeretném kérdezni hogy hogy lehet betenni a gépeket a játékba mert nem tok semmit betenni .lécci segitsetek.Előre is köszönöm
  • DJKonya
    Internetrőő
  • Gados Alex
    akkor csak anyit mond meg hogy miröltöltöted le?
  • ximix #14830

I

I

V
  • lippet
    hát az szívás! mi se tudjuk!:S XD
  • Gados Alex
    hallo valaki nem tudna meg mondani hogy melyik oldalon van a graszland mond mert meg halt a gépem és nem tudtam meg nézni köszi hello.
  • ximix #14827
    Üdv
    Editorral csináltam egy puklit szegény Fend kombájnból meg hillside akart lenni.
    (kép beszúrás ha sikerül)
    Az eredeti ötlet gazda NewHolland TC5080
  • szvdzs
    köszi
  • 6milan6
    Azért nem gyengén nyomjátok. Lassan egy hónapja került fel az oldalra az AP Bush jóvoltából és még mindig ilyen dolgoknál tartatok, hogy miért nem működik ez+az, pedig már érthetően leírták páran, hogy milyen hiányosságai vannak.Engem hidegen hagy a dolog, mégis tudom mit tud az AP és mit nem.
  • 6milan6
    Azt kérlek sehol. Saját igényeim kielégítésére készült.:)
  • szvdzs
    hello.miért van az hogy a kombájn ap-nél a magtartájba nem megy semmi.plz help!!!!!!
  • pista89
    Beraktam a X tárcsát meg a Suer súlyt , tárcsa fasza , súly ratyi ..nem az hogy fehér mert azt megoldottam.. de az hogy megy a 8530ra nemtom :D

A vetőgép kerék színe nem érdekes , megoldottam azt is..itt azt figyeljétk h milyen jól csatlakozik a súly a trakihoz :D
  • JD4650
    az egy repülő modell, aztán rárakták a térképre hogy jobban nézzen ki:D
  • Daneszka
    jóó jó,értem én. De ha annyira kell neki az a nyanvadt vonószem,akkor utánna tud keresni a giant-nak...amúgymeg had jöjjön kérdezgetni,nemkell neki visszairni és csövi...
  • Nickel77
  • valaki9191
    túlzásokat nemkell írni mert akkor minden nap jönn kérdezgetni. hogy mit kell állítzani és hogy
    megadod a nevet, és hozzá fűzésed.
    ezt csak jó indulatból írtam nehogy megharagudj csak akkor kevesebbet kellesz írogatni:D
  • Daneszka
    Giants Editor... keress rá szépen,szedd le,és már meg is tudod vele csinálni,sőt még soksok mindenen tudsz állítgatni modelleken:)
  • azazapa
    légyszi valaki mondja már meg hogyy hol lehet olyan programot letöltni amivel tudok hátszó vonószemet csinálni pls
  • pista89
    8530-8550 ugyanmindegy :D
  • pista89
    megvan.
  • JD4650
    nincs olyan hogy 8550XD
  • pista89
    Amúgy Milán ! Azt az orrsúlyt amit te használsz hol lehet letölteni ? mert elég csúnyácska ez most a 8550re..