57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
pista89 #14811 Sikerült megcsinálni , holnap rakom be a 8550nek a szimpla kerekes xml-jét azt gó aratni.
-
#14810 Lenne egy kérdésem ahoz aki használ TractorAp-t?
Mégpedig ,hogy működik-e a patchelt grassal a TractorAp.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
bbLexion600 #14809 nem lehetne valahogyan a mega és dominator cutterbe rakni autopilotot? -
#14808 Igaz. Elvileg az is elég. A name-et se kötelező átírni(lehet amit akarsz). -
pista89 #14807 én ezt írtam át
<vehicle type="cultivator">
<name>
<en>Cultivator</en>
<de>Grubber</de>
</name>
erre
<vehicle type="plough">
<name>
<en>Plough</en>
<de>Pflug</de>
</name> -
#14806 Elég az xml, de nem valamit kell, hanem szinte mindent. -
pista89 #14805 Ha a lazítónak eke nyomot akarok akkor elég az xml-be átírni vagy a i3d-be is kell vmit? -
#14804 de nem engedi megnyitni a leírás mert ahhoz ki kell bontani :(
-
pista89 #14803 vetés befejezve , már csak a lazítót kéne megbütykölni hogy szántson és mennék a 19hektárt taszítani lazítóval :D -
#14802 Lap alján van egy csodálatos kis kereső,abba beirod amit akarsz,és megkeresi,csak mert nemtom hányszáz HSZ van már csak az AP-rol... -
edy 102 #14801 hali
boscánat hogy megint zavarok unalmas kérdésel dehát a multkorit másnapra törölték válaszal egyut valaki nem tudná megirni hogy honan lehet hozá lyutni az autopilota modhoz bocsi mégyegyszer hogy ezel zavarlak titeket dehát még csak mostkezdem a szimulátort a válasz elöreis köszönöm szépen -
#14800 A zip-et úgy kell venni mint ha mappa lenne. Az xml neve meg gondolom a leírásban van. -
#14799 Csá
jó lett a map köszi a feltöltést.beakarom tenni a lemken gigantot bemásoltam és így jó ?vagy a carrer vechiles-es dolog???? -
#14798 Olyan már most is van, de az nem mod hanem skin... -
#14797 Ja azt nem tudtam.Én ugy halotam hogy ha lesz kukorica akkor nem lesz bent buza. -
#14796 Miért még ki? És elárulom hogy ha lesz kukorica akkor napraforgó és minden más is... -
#14795 Akkor roszul halotad.Amugy én is győrben élek...De szerintem napraforgo nem is lesz csak kukorica. -
#14794 Rosszul hallottad. Biztos elkezdte valalaki de működő nem hinném hogy van. -
győri jani93 #14793 van már napraforgó
mód mert azt hallotam hogy van
-
#14792 Anyádba. -
Roli97 #14791 csá
hogyan tufom kiiktatni a napot??léci irjatok -
kla3 #14790 hol lehet letölteni a mayát?? -
Bandy77 #14789 Sziasztok!Megtalálttam a megoldást!A saját figyelmetlenségem volt az ok!Ez már egy nagy gond!De Mindenki okulására irom le mi is volt a probléma egyszerü beillesztési hiba a vehicleTypes dokomentumba rossz helyre tettem a LUA fájl beillesztését a "implements" helyett a "trailers" be kellett beilleszteni a dolgokat hát ennyi.Remélem segitettem azoknak akik ilyen hibába estek mint én. Mindenkinek további jó játékot!hellóka! -
Bandy77 #14788 Sziasztok!Volna egy olyan kérdésem hogy a tárcsát csatlakoztatás után csak fölemelni illetve leengedni tudom a tárcsa többi funkcioi mint pl. tárcsa szétnyitása betüjelzés a bal sélen csak egy pillanatra látszodik utánna semmi.már probálttam egy másik tárcsát is a játékba tenni de ugyan ezt csinálta azzal is.Szerintetek hol keressem a probláma okát?Vagy mitöl lehet ez?Ha tudtok valamit irjátok meg!Elöre is köszi!Üdv mindenkinek!Helló! -
crossfighter #14787 Srácok nincs valakinek ötlete hogyan bírhatnám rá a kukorica adaptert az aratásra? Melyik fájl felel ezért a műveletért? Remélem nem a jelszavas scrips fájlban lévő cutter.lua.
A vetést úgynézki megtudom oldani, hogy a FAQ-ban lévő piros vetőgép fű helyett kukit vessen. -
#14786 a google-n rákeresel azt kiadja
nehogy már a szátokba kelljen adni mindent -
szabi2008 #14785 Hello minedenkinek valaki tudjaje,hogy leht két kományal aratnit? -
azazapa #14784 valaki tud egy linket hogy honnan tudom letölteni a GIANTS Editort? -
#14783 Üdv
Ezen ép hogy eldöcög,3 a Magyar igazság még GTX280-ból is -
#14782 vegyel masik videokartyat driverek frissitesevel semmire se jutsz -
#14781 Miért, hogy akarod máshogy frissíteni a videó kártyát? -
#14780 Húzd ki a konnektorból a gépet és jó lesz. -
#14779 hol láttá má lánctalpas kombájnt?
me én csak gumihevedereset láttam és nem mind1!!! -
konrad91 #14778 nem jó nem megy a játékba be semmi
se a tárcsa semmi
segitene vki????
-
KovaMclaren #14777 Hahaha de vicces vagy!
-
#14776 csináltam egyet de senki nem konvertálja át -
Mániás #14775 Elmész a boltba azt veszel újat. Olyan friss lessz mint a huzat :) Tudom újreges vagy de ennek a kérdésednek sztem nem itt lenne a helye :) -
Hari1212 #14774 Hali leirná valaki az összes lemke gianthoz a kodokat mert szinet az összes az ::S thx!!
-
Mániás #14773 Hihi mostmár jöhetnek majd a lánctalpas Combine-ok :)
Egyébként nem rossz megoldás :) -
KovaMclaren #14772 Csá segítsen valaki!!!
hogy kell frissíteni a vidókártyát?