57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#15468 Bocs, hogy törlöm, télleg jó map, de 100x el lett mondva, hogy ha sok képet teszel be akkor vagy kis képekről linkelj, vagy simán csak linket. -
#15467 Mi az a nagy zöld növény?
Szudáni fű vagy Kukorica?
Én már kukoricás mappon nyomom silózóval nyomatom csak kár hogy buzát üritt meg buzának a gyökere marad a learatott területen,csak átkéne irni a buza szinét zöldre és már jó lenne a Silózós része sztem..........de majd idővel jön a kiváló Kukorica ugyis,nem vagyok türelmetlen -
#15466 80%, de ez semmit nem jelent! -
#15463 a második mondatot nem értem:mijen save rol beszélsz?,
Vagy nem tetted be a save-be is és nemkezdtél új játékot -
#15462 Hoppá!!! =) -
#15461 tudsz vmi jó rendsodrót? -
dj norboo #15460 hali..olyan problémán adódott hogy bentvan az ih tárcsa és nem nyissa szét..egyenesen nem találja a xy.lua fájlt..itt a lua a lényeg az xy-nt én adtam neki..és gondoltam hétha adódott valakinek ilyen gondja és tud segíteni..vagy valaki tuggya rá a megoldást..előre is köszi -
#15459 hiába csinálom pain-be paint net-be sehol nem használja lol
amúgy a fekete fendt-ed akarom átfesteni csak "nem értek hozzá" -
#15458 3 dolog:
Vagy rossz elérést adtál meg a careerVehicles-ben.
Vagy nem tetted be a save-be is és nemkezdtél új játékot, ha grasmod-ot használsz.
Vagy olyan koordináták vannak megadva ami nem jó a mapodhoz. -
#15457 Tudok róla, mivel a php programok még nincsenek készen. -
#15456 am mé pont nekem nem jók a modok de pedig szentem jól rakom be nem is szól a kürt hang de nem is találom meg a gépet amit beraktam:P -
#15454 www.ls2008community.extra.hu
elég ki halt:S
-
#15453 én inkább festékszorópisztolyt használnék LOL -
#15452 hehehee -
#15451 Veszel ecsetet meg festéket és átfested.
Ha a játékban lévő modellek színét akarod megváltoztatni akkor a textúrát átszínezed képszerkesztővel. Ha nincs akkor meg a modellben kell a színeket állítani. -
#15450 Megmondja valaki hogy kell átfesteni a traktorokat? -
#15449 nem is inkább népirtást szervezek a lámák körében ahova ez üzim miatt fogg kerülni bocs a Off-ért sajnálom -
#15445 Hát hassan b látom soha nem alszol lol XD -
#15444 CSá emberek!!! Kellene nekem egy rendsodró amit a grasmodba bele tok tenni meg vmi nagy hamszter!!!! ki linkeljen be neke legyenszíves -
#15443 jah és szentem fűgerelybének pedig a rendsodrót nevezd tod azt amin 4 kerék alakú izé van amik pörögnek érted? érted! -
#15442 az bazze hogy igaziból amikor a rendteritöt használsz kaszálás utan sokkal hamarab meg szárad a fű amit kaszálsz mert szét teritti benne is van a nevében-.- -
#15440 én még nem próbáltam ki, csak este tudom majd -
adambatyam #15439 És megkérdezhetem hogy egy ilyen "fűgereblyének" vagy nemtomminek mi értelme van? -
Technoboy28 #15438 Nekem olyan gondom lenne az új rendsodróval,miután "K"-val szétnyitom,"M"-el leengedem,és "N"-el próbálom beindítani nem mükszik,csak akkor kapcsol be,ha nem engedem le,de mihelyst "M"-et nyomok,hogy leengedje,azonnal leáll!Mi lehet a gond?Ha valaki tud valamit,ezzel kapcsolatba írni,akkor légyszi írjon!Köszi!
Csá all -
Claas Volto 1320 T -
stefy16 #15435 ezzel a giants editorral csa ka funkcióit tom beálítani?ha igen hogyan lehet a sketchupos képet betemmi a játékba?tom kell hozzá vmi scrip v mi de azt mivel csinálok? -
#15433 Oksa müködik a Silózó és egész jó is már csak a kukorica hiányzik -
pepenek #15432 szevasztok valaki be tudna nekem linkelni a legnagyobb adaptert megkoszonem -
#15431 Gyerekek ez gép odabasz
Letöltés -
#15430 Helló All! Lenne egy olyan problémám hogy leszedtem innen a fórumból a giants editor 3.0-t is és a 3.1-et is... és mikor kivettem a pályáról azokat amik nem kellenek és el akarom menteni akkor fogja magát és hibát észlel...valakinek nincs valami tippja hogy mi lehet a probléma? -
#15429 Bocs csak nem néztem vissza. Kössz azért -
#15428 Ma még csak kétszer lett leírva, hogy a 4-es verzió nem működik, 3.x-es kell.
http://uploaded.to/?id=tcu7kj -
#15427 Hassan B kérnék egy kis segítséget. Leszedtem a Gigants Editor 4.0.0_win32-öt és mikor el akarom indítani egyből kidob .exe hibával. Erre mi lehet az orvosság? -
#15426 Bekapcsoljuk a számítógépet és megcsináljuk. Erre mást nem tudok mondani... -
#15425 ja és ti h csináltok modokat? -
#15424 hát ez a nagyvágóasztal nagyon tetszik jó!! -
quados19 #15423 a gép bent van csak hang nincs köszi megpróbálok valamit kitalálni -
passat14 #15422 berakod a régi hangját és elvileg van hangja ha nincs akkor más bibi van/ha már benn van a hang fájl csak nem mükszik akkor valami más a baj -
azazapa #15421 de én ezeket a módokat nem értem hogy mik ezek -
Nickel77 #15420 HY. Az xml-be ett a sort
<motorSound file="data/vehicles/steerable/JD/6820/JD-run.wav" pitchOffset="0.97" pitchScale="0.0163864" pitchMax="1.45329"/>
irdát erre
<motorSound file="data/vehicles/steerable/new holland/JD-run.wav" pitchOffset="0.97" pitchScale="0.0163864" pitchMax="1.45329"/>