57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hassan B
    Bocs, hogy törlöm, télleg jó map, de 100x el lett mondva, hogy ha sok képet teszel be akkor vagy kis képekről linkelj, vagy simán csak linket.
  • 16gaborm
    Mi az a nagy zöld növény?

Szudáni fű vagy Kukorica?
    Én már kukoricás mappon nyomom silózóval nyomatom csak kár hogy buzát üritt meg buzának a gyökere marad a learatott területen,csak átkéne irni a buza szinét zöldre és már jó lenne a Silózós része sztem..........de majd idővel jön a kiváló Kukorica ugyis,nem vagyok türelmetlen
  • lippet
    80%, de ez semmit nem jelent!
  • robi11
    a második mondatot nem értem:mijen save rol beszélsz?,
    Vagy nem tetted be a save-be is és nemkezdtél új játékot
  • lippet
    Hoppá!!! =)
  • Bogesz89
    tudsz vmi jó rendsodrót?
  • dj norboo
    hali..olyan problémán adódott hogy bentvan az ih tárcsa és nem nyissa szét..egyenesen nem találja a xy.lua fájlt..itt a lua a lényeg az xy-nt én adtam neki..és gondoltam hétha adódott valakinek ilyen gondja és tud segíteni..vagy valaki tuggya rá a megoldást..előre is köszi
  • rambo12
    hiába csinálom pain-be paint net-be sehol nem használja lol
    amúgy a fekete fendt-ed akarom átfesteni csak "nem értek hozzá"
  • Hassan B
    3 dolog:
    Vagy rossz elérést adtál meg a careerVehicles-ben.
    Vagy nem tetted be a save-be is és nemkezdtél új játékot, ha grasmod-ot használsz.
    Vagy olyan koordináták vannak megadva ami nem jó a mapodhoz.
  • Hassan B
    Tudok róla, mivel a php programok még nincsenek készen.
  • robi11
    am mé pont nekem nem jók a modok de pedig szentem jól rakom be nem is szól a kürt hang de nem is találom meg a gépet amit beraktam:P
  • Hesston
    www.ls2008community.extra.hu
    elég ki halt:S
  • rambo12
    én inkább festékszorópisztolyt használnék LOL
  • Hesston
    hehehee
  • Hassan B
    Veszel ecsetet meg festéket és átfested.

Ha a játékban lévő modellek színét akarod megváltoztatni akkor a textúrát átszínezed képszerkesztővel. Ha nincs akkor meg a modellben kell a színeket állítani.
  • rambo12
    Megmondja valaki hogy kell átfesteni a traktorokat?
  • rambo12
    nem is inkább népirtást szervezek a lámák körében ahova ez üzim miatt fogg kerülni bocs a Off-ért sajnálom
  • rambo12
    Hát hassan b látom soha nem alszol lol XD
  • Bogesz89
    CSá emberek!!! Kellene nekem egy rendsodró amit a grasmodba bele tok tenni meg vmi nagy hamszter!!!! ki linkeljen be neke legyenszíves
  • Hesston
    jah és szentem fűgerelybének pedig a rendsodrót nevezd tod azt amin 4 kerék alakú izé van amik pörögnek érted? érted!
  • Hesston
    az bazze hogy igaziból amikor a rendteritöt használsz kaszálás utan sokkal hamarab meg szárad a fű amit kaszálsz mert szét teritti benne is van a nevében-.-
  • allock #15440
    én még nem próbáltam ki, csak este tudom majd
  • adambatyam
    És megkérdezhetem hogy egy ilyen "fűgereblyének" vagy nemtomminek mi értelme van?
  • Technoboy28
    Nekem olyan gondom lenne az új rendsodróval,miután "K"-val szétnyitom,"M"-el leengedem,és "N"-el próbálom beindítani nem mükszik,csak akkor kapcsol be,ha nem engedem le,de mihelyst "M"-et nyomok,hogy leengedje,azonnal leáll!Mi lehet a gond?Ha valaki tud valamit,ezzel kapcsolatba írni,akkor légyszi írjon!Köszi!
    Csá all
  • allock #15437

Claas Volto 1320 T
  • stefy16
    ezzel a giants editorral csa ka funkcióit tom beálítani?ha igen hogyan lehet a sketchupos képet betemmi a játékba?tom kell hozzá vmi scrip v mi de azt mivel csinálok?
  • 16gaborm
    Oksa müködik a Silózó és egész jó is már csak a kukorica hiányzik
  • pepenek
    szevasztok valaki be tudna nekem linkelni a legnagyobb adaptert megkoszonem
  • Zoli108
    Gyerekek ez gép odabasz

Letöltés
  • sztalin123
    Helló All! Lenne egy olyan problémám hogy leszedtem innen a fórumból a giants editor 3.0-t is és a 3.1-et is... és mikor kivettem a pályáról azokat amik nem kellenek és el akarom menteni akkor fogja magát és hibát észlel...valakinek nincs valami tippja hogy mi lehet a probléma?
  • tellerlacika
    Bocs csak nem néztem vissza. Kössz azért
  • Hassan B
    Ma még csak kétszer lett leírva, hogy a 4-es verzió nem működik, 3.x-es kell.
    http://uploaded.to/?id=tcu7kj
  • tellerlacika
    Hassan B kérnék egy kis segítséget. Leszedtem a Gigants Editor 4.0.0_win32-öt és mikor el akarom indítani egyből kidob .exe hibával. Erre mi lehet az orvosság?
  • Hassan B
    Bekapcsoljuk a számítógépet és megcsináljuk. Erre mást nem tudok mondani...
  • tomi9000
    ja és ti h csináltok modokat?
  • tomi9000
    hát ez a nagyvágóasztal nagyon tetszik jó!!
  • quados19
    a gép bent van csak hang nincs köszi megpróbálok valamit kitalálni
  • passat14
    berakod a régi hangját és elvileg van hangja ha nincs akkor más bibi van/ha már benn van a hang fájl csak nem mükszik akkor valami más a baj
  • azazapa
    de én ezeket a módokat nem értem hogy mik ezek
  • Nickel77
    HY. Az xml-be ett a sort
    <motorSound file="data/vehicles/steerable/JD/6820/JD-run.wav" pitchOffset="0.97" pitchScale="0.0163864" pitchMax="1.45329"/>

irdát erre

<motorSound file="data/vehicles/steerable/new holland/JD-run.wav" pitchOffset="0.97" pitchScale="0.0163864" pitchMax="1.45329"/>