57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
stefy16 #15737 itt az én catom nálam 100% h jó volt -
#15734 nálam jó volt. -
#15730 Akkor viszont lehet alapból nem jó a script, bevallom, én még nem próbáltam. -
#15729 enyire ki utálájátok TIBÓÓÓÓÓ-t még ujra reggel és fojtatja a hülyeségeit !!!-.- -
#15728 nekem is mindigugy maradt :@ tárcsáztam porzot a földés ugy marat -.- -
TIBÓÓÓ #15727 nos kérdést tettem fell az imént és azt is törölted,tehát nem értem meg.. hogy minek ennyire bavágódtam a szivedbexd te meg anta ne avatkozz a nagyok dolgába kösszz.. -
#15726 Nem kérem, hogy menj el. Sőt, maradj nyugodtan, azért van az SG.
Én viszont azért vagyok hogy töröljem az olyan dolgaidat, amik arra érdemesek. -
TIBÓÓÓ #15725 köszi köszi házigazda megnyugtatlak nem fogok innen elmenni mivel én is szeretem a gépeket meg megvan a játék tehát nem most lessz az hogy én innen elmegyek szal törödj bele és mostmár ne töröld az írásaimat.....kössz -
anta26 #15724 Na idefigyejj.Aházigazda csak annak a hozzászólását törli aki megérdemli.És annak nem törli aki érdtelmest ir. Bocs hogy én is ilyet irok de a házigazdát meg kell védeni jah és tibóó tibóót -
#15723 TIBÓÓÓ, amíg olyanokat írsz ami törlendő, bizony törölni fogom, ez nem változik, és ez nem csak rád vonatkozik. -
#15717 Már félig sikerült megoldanom az axis(tengelyt) :) tul felhuztam és bele logott a laprugoba most viszaengedtem (gyári helyére) és jó forog csak van most egy másik bibi... hogy még mindig csuszik a pót forognak a kerekek de olyan mintha nem érnének a földhöz(vagyis szerintem nem is érnek a földhöz mert ha megálok pörög tovább a 2 kerék a pót on) nem lehet hogy azon a hieght(nem bizti h jol irtam) indexen kell állitnai?? kösz a help-et elöre is! -
valaki9191 #15715 figy akkor ne a modellben vagy ahonan letöltöted abba keres hibát.
hanem a te általd berakott cucban -
#15714 nem jó az a CAt sem a elyiket linkeltél !!! -
#15713 Szinte biztos, hogy létrehoztál, töröltél vagy áthelyeztél group-okat és így elcsúsztak az indexek, ezért nem forog. -
#15711 Szomoru vagyok. nem tud senki segiteni??? -
#15710 Magyarul nem jó minden. Ne legyél már ekkora . -
#15709 ok köszi -
azazapa #15708 de beteszem és megy meg minden jó csak nem tárcsáz a föld ugyan úgy marad -
valaki9191 #15707 túlsok minden van benne és ezért akad.
kicsi a géped teljesítménye -
Bandy77 #15704 http://www.ls2008.extra.hu/index.html Helló! Innen töltöttem le de én is alakitottam rajta egy kicsit. -
#15700 Sziasztok!
Nem haragudjatok hogy ezt kérdem de mi a Lemken Gigantnál a jelszó???
mert a zip fájlban van a leírás! -
Hari1212 #15699 Hali nem tod felrakni datára v valahova a cat ott amit onan leszedel mert eginél nekem valami szart ir ki:S elöre is thx!!
-
#15698 grassmodhoz van vkinek koordináta térképe?
a régi nemjó ahogy elnéztemt tegnap :D -
#15694 najóóóvan :D -
-
#15692 akkor linkelj letöltést meg képet -
#15690 Jah és az miért van ha elindulok vele akkor össze vissza pattog??? eléggé zavar mert nagyon jó a dupla kerékkel:D valaki segíítsen!!!! -
#15689 Köszi a New Hollandot!!!! -
#15688 http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de/ -
#15687 köszi! -
#15686 Aki újdonságokat keress annak irány a német fórumok,ott fent van minden én most nézek 1et éppen regsztráltam és itt van vágó asztal szálító több variációban,kukorica adapter,Fortschrit+stb -
#15683 -
Massey Fergusson 6490 -
#15678 Hello! Vki tudna nekem segiteni abban h giants editorban a hw80 - ast sikerült lekicsinyitenem meg adtam neki piros festést és most tök jol paszol az mtz-hez (majd rakok fel képeket) vagyis megprobálok... de viszont olyan problémám van hogy beraktam a játékba odamegyek felakasztom a zsámolyt és rá a pót-ot de a pót-on nem forognak a kerekek csak csuszik a zsámoly után!!! giantsba csak a méreteket állitotam... meg a kerékmagaságot... választ elöre is kösz! -
valaki9191 #15677 más nincs, vagyis én nemtudok másról -
stefy16 #15676 nem használok grassmodot csak az addons.(grassmod esődleges verziója) abban is van visszaállítás de nekem más megoldás kéne ha van . De azért köszi -
valaki9191 #15675 a grasmodot használsz akkor bol széről a második írásra rákell kapcsolni és akkor megint benne lesz a kroeger pót, de igaz minden visszakerül a helyére -
stefy16 #15674 nagyon jó köszi.(sűrűben unatkozhatnálXD) -
stefy16 #15673 T7040 -
stefy16 #15672 nem tudja vki h miért van az h ha elmentet játékot betöltök a kroeger agroliner pótok nem jelennek meg?olyan mintha nem lenne a careervehiclesben padig benne van.HELP,HELP