Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát beszarok pont most áll meg a letöltés 😄 98 % ..... fuck a letöltésbe 😄 xDD 😛P

ez a JackMeadow egy büdös szarházi mindenkinek ugatbasszam meg kis 12 éves fasszopó.... tipikus lama dolog... xD mondjuk én 16 vok.... 😄

BMW320i
Édesanyád meg örömlány!!!

Akkor még finomul fogalmaztam.

Lucernát hogy lehet vetni??? majd plZZ írjátok le köszy

hellotok mivel lehet füvet ültetni?
kukorica mod nincs még?😄 vay tervbe van véve?😄D:

6milan6
areawidht és areastart-ot is bekell állítani az adapter szélességéhez.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

KIS PUTYU
Tudnátok segíteni? Megnagyobbítottam a vágoasztalt de nem vág akkorát mint az asztal. Mit kell csinálni?<#nemtudom><#conf><#help>

A tegnapi nap folyamán letöltöttem egy Farming Simulator 2008 torrentet de ez csak 200mb-volt de ez olyanokat írt ki hogy kér valami loadert meg hogy use script meg keybindig meg ilyen szarokat..... és remélem amit most töltök ez 695 MB ez remélem jó lesz 😞 ha nem akkor nem is tudom mit csinálok megbolondulok és kibaszom a gépemet és a net kábelt meg széjjel szagatom... nem vok idegbeteg csak 1 kicsit 😄

nandorb
Innet lehet letolteni

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

6milan6
Teljes verzió. 72 Mb az egész. Ami torrenten van, abban is 72 Mb a setup, a többi csak felesleges cucc.

Már belinkeltem az elõbb, de...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

szerintem is ugyan az.tedd bele elöbb a part egyet és meglátod

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

Akkor nem tom, esetleg próbáld szövegszerkesztõvel egy szintel visszább írni, alight fölé,a 0 elhagyod és úgy számold ki(nem biztos hogy jó,de a vontatásnál a kerekek sem mûködnek, ha nem a 0 szintelen van)
miért is vagyok áruló??? igen ha letöltöm a játékot árulom a virtuális gabonám igaz most csak 4000ret adnak a búzáért 😄

DJKonya
te áruló

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

ya írtsuk a fórumba a férgeket 😄 xDDD van 1 pár persze tisztelet a kivételnek 😄 😊

DJKonya
neki is az van vazeee! nekem is vazzzeee!

DJKonya
bázis? nemtudtam hogy van már Army mod is kiadva, és mit kell benne csinálni? a traktorrol lövöldözni a férgeket?😄
de amúgy elõfordul:S

de én a teljes verziót töltöm vazze nem a demót!!!!!
meg + torrent akkor küld linket plZZZ 😄

Elöfordul az nektek hogy több gép van benne és a bázis fellé fordulva belasul .Ez ellen mit lehet tenni?(pl kfarm)

6milan6
Nem hiszem el.😄 Ott a link, max. 5 perc és fentlenne a játék, de szenvedjél csak....

6milan6
Érdekes dolgokat mûvel nekem az a script.😄 Mikor bent volt, egy traktoron sem mûködött a függesztés, csak a kombájnokon. Na m1, majd holnap este nekiugrok megint.

fél óra múlva lejön meg magyarosítom belerakom a jonh dereet 😄 meg a new hollandot és meg a dupla kocsit meg ilyeneket és go mehet a gazdálkodás 😄

Szeretném megkérdezni hogy mindet belle kell tenni mert mind a 3 szerintem úgyan olyan .Vagy van valamilyen kölöbség benne?

Elég pofás lett ez a Case traktor.

Sajnos nincs tippem a homlokrakodós fendthez... Esetleg nincs összefüggésben a probléma a mentéssel (ha egyáltalán használod.) A scripttel meg a traktorral gondolom rendben van minden, hiszen akkor meg sem jelenne a játékban. Esetleg próbáld meg teljesen újra berakni a gépet a programba, scriptestõl, mindenestõl.
Jobbat nem tudok..

6milan6
Legalább a F.A.Q.-t olvasod.😄

6milan6
Lehet állítani a menüben az idõ sebességét.

DJKonya
bercyke bmeg állítsd le magad! te is Jocex az isten sem kiváncsirá mikor kit hágsz meg

Daneszka
Ezt már mi is beirtuk egy párszor,de azért a mostani lámáknak lehet jóljön!😄 azért kösz hogy fáradoztál ezzel xD

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Nem nyert, a frontsúlyra gondoltam a fendt elején. Meg nemtom feltünt-e hogy lassabban tellik az idõ mint a sima LS-be. Az elsõ képen fél 9 van mikor elkezdtem aratni, és mire telepakoltam a 3 pótkocsit (2 ürítés pótonként) csak 1,5 h telt el, ugyanis még ugyanazon a napon reggel volt. És kis érdekesség hogy eltünt az idõjárás jelzõ kis figura és csak az esõ elõtt egy két órával jelenik meg .

6milan6
Nektek segíteni sem érdemes, mert arra lusták vagytok, hogy legalább azt megnézzétek válaszolt-e valaki a kérdésetekre.

Ha azt akarjátok hogy a játékban mindig nappal legyen tegyétek a következõt: Megnyitod a data/missions/mission00.lua file-t notepad-del (jegyzettömb), megkeresed ezt a sort:
self.environment = Environment:new ("data/sky/sky_day_night.i3d",true,8,true,true);
és átírod erre:
("data/sky/sky_day_night.i3d",false,8,true,true);
és lõn csoda, mindig nappal van a játékban.

Daneszka
ajj de menõõõ! X) ám nem szó szerit értettem a szopást....

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

kösz sarki csak most nem értem hogy mi a dörgés😄
segítenél kicsit részletesebben?
Nem szoktam szopni meg nem is fogok 😄..... inkább megkurok 1 jó csajt addig még töltöm 😄😄 megyek is bnõmhöz 😄 xDD :$ 😛P

hello fejezd már be légyszives.
inkább köszönted volna meg hogy belinkeltem ahelyett hogy balhézol.....

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

tapper,te egy tapló vagy.Majd megnézném te mit csinálnál ilyen helyzetbe te majom.te bekussolj.Nem tehetsz róla hogy ekkora köcsög vagy...Anyád,apád rontott el.
Daneszka
Csk ne bízd el magad,nem oylan egyszerû az ahogy te elgondolod...Elméletben egyszerû,gyakorlatban szopol egy nagyot😄

lippet
Case 5150

DL

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Ez az gyerekek egy buzi japcsi elkezdte seedelni a játékot ez által jön 220/kbytal yee 😄 buzi ferde szemûek erre jöl jönnek hogy seedeljenek 😄 estére ugy tünik játszok, és mivel scripter vok ez által lopok a játékba majd egy pár gépet 😄 Rábát meg ilyeneket amit láttam sokat kérnek megcsinálom nektek 😊

sziasztok
Füvet hogy kell vetni met nem megy és a mód amit már elég sokan kérdesztek az kész van? és honnan lehet letölteni?????

6milan6
LS2008

Már párszor belinkeltem...

Hello! Nekem most grassmod nélkül van a game. Bent van a dupla potos mod az mûxik más pottal azzal nincs bajom. Elõször én is 0|19 nek számoltam, be is irtam de akkor hibát észlelt és nem indult a game. Aztán elkeztem találomra probálgatni és 0|16 nál lehetett csatlakoztatni de ugy hogy félre ment és az elsõ pót felénél akadt fel valahogy....

A számok a hsz sorszámok. Csak a keresőbe kell beirnod. LS2008-12338/GrassAdoon-13960/grassMod-13021/grassMod.patch-13341/KombájnAP-13636/Leírás-10616\"

Seedelné valaki a játékot??? 😄 mert nem akar jönni még csak 27 % még sem jön le estére a faszomat nem birok traktorozni nem birok lovét keresni csoró maradok 😞 XD

kfarm
kfarm
kfarm

tessék bercyke.ezt tedd bele a játékodba és lesz egy csomo géped

AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Martinez01
ISTENEM SEGÍTSD MEG ÕKET A HÜLYÉKET!😄 XD

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

HONNAN LEHET RÁBÁT LETÖLTENI?

MI AZ a GRASS MOD????
Ja kimaradt a grass modba am meg ki kell számolni hányadik bejegyzés "0|19"-ha jól számoltam