57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • stefy16
    itt az én catom nálam 100% h jó volt
  • caseih9400
    nálam jó volt.
  • Hassan B
    Akkor viszont lehet alapból nem jó a script, bevallom, én még nem próbáltam.
  • Hesston
    enyire ki utálájátok TIBÓÓÓÓÓ-t még ujra reggel és fojtatja a hülyeségeit !!!-.-
  • Hesston
    nekem is mindigugy maradt :@ tárcsáztam porzot a földés ugy marat -.-
  • TIBÓÓÓ
    nos kérdést tettem fell az imént és azt is törölted,tehát nem értem meg.. hogy minek ennyire bavágódtam a szivedbexd te meg anta ne avatkozz a nagyok dolgába kösszz..
  • Hassan B
    Nem kérem, hogy menj el. Sőt, maradj nyugodtan, azért van az SG.
    Én viszont azért vagyok hogy töröljem az olyan dolgaidat, amik arra érdemesek.
  • TIBÓÓÓ
    köszi köszi házigazda megnyugtatlak nem fogok innen elmenni mivel én is szeretem a gépeket meg megvan a játék tehát nem most lessz az hogy én innen elmegyek szal törödj bele és mostmár ne töröld az írásaimat.....kössz
  • anta26
    Na idefigyejj.Aházigazda csak annak a hozzászólását törli aki megérdemli.És annak nem törli aki érdtelmest ir. Bocs hogy én is ilyet irok de a házigazdát meg kell védeni jah és tibóó tibóót
  • Hassan B
    TIBÓÓÓ, amíg olyanokat írsz ami törlendő, bizony törölni fogom, ez nem változik, és ez nem csak rád vonatkozik.
  • Palotai Betyár
    Már félig sikerült megoldanom az axis(tengelyt) :) tul felhuztam és bele logott a laprugoba most viszaengedtem (gyári helyére) és jó forog csak van most egy másik bibi... hogy még mindig csuszik a pót forognak a kerekek de olyan mintha nem érnének a földhöz(vagyis szerintem nem is érnek a földhöz mert ha megálok pörög tovább a 2 kerék a pót on) nem lehet hogy azon a hieght(nem bizti h jol irtam) indexen kell állitnai?? kösz a help-et elöre is!
  • valaki9191
    figy akkor ne a modellben vagy ahonan letöltöted abba keres hibát.
    hanem a te általd berakott cucban
  • thomme
    nem jó az a CAt sem a elyiket linkeltél !!!
  • Hassan B
    Szinte biztos, hogy létrehoztál, töröltél vagy áthelyeztél group-okat és így elcsúsztak az indexek, ezért nem forog.
  • Palotai Betyár
    Szomoru vagyok. nem tud senki segiteni???
  • Hassan B
    Magyarul nem jó minden. Ne legyél már ekkora .
  • robi11
    ok köszi
  • azazapa
    de beteszem és megy meg minden jó csak nem tárcsáz a föld ugyan úgy marad
  • valaki9191
    túlsok minden van benne és ezért akad.
    kicsi a géped teljesítménye
  • Bandy77
    http://www.ls2008.extra.hu/index.html Helló! Innen töltöttem le de én is alakitottam rajta egy kicsit.
  • thomme
    Sziasztok!
    Nem haragudjatok hogy ezt kérdem de mi a Lemken Gigantnál a jelszó???
    mert a zip fájlban van a leírás!
  • Hari1212
    Hali nem tod felrakni datára v valahova a cat ott amit onan leszedel mert eginél nekem valami szart ir ki:S elöre is thx!!
  • allock #15698
    grassmodhoz van vkinek koordináta térképe?
    a régi nemjó ahogy elnéztemt tegnap :D
  • caseih9400
    najóóóvan :D
  • 6milan6

• allock #15692
    akkor linkelj letöltést meg képet
  • kenyboy
    Jah és az miért van ha elindulok vele akkor össze vissza pattog??? eléggé zavar mert nagyon jó a dupla kerékkel:D valaki segíítsen!!!!
  • kenyboy
    Köszi a New Hollandot!!!!
  • 16gaborm
    http://www.landwirtschafts-simulator-2008.de/
  • lippet
    köszi!
  • 16gaborm
    Aki újdonságokat keress annak irány a német fórumok,ott fent van minden én most nézek 1et éppen regsztráltam és itt van vágó asztal szálító több variációban,kukorica adapter,Fortschrit+stb
  • Palotai Betyár
  • allock #15679

Massey Fergusson 6490
  • Palotai Betyár
    Hello! Vki tudna nekem segiteni abban h giants editorban a hw80 - ast sikerült lekicsinyitenem meg adtam neki piros festést és most tök jol paszol az mtz-hez (majd rakok fel képeket) vagyis megprobálok... de viszont olyan problémám van hogy beraktam a játékba odamegyek felakasztom a zsámolyt és rá a pót-ot de a pót-on nem forognak a kerekek csak csuszik a zsámoly után!!! giantsba csak a méreteket állitotam... meg a kerékmagaságot... választ elöre is kösz!
  • valaki9191
    más nincs, vagyis én nemtudok másról
  • stefy16
    nem használok grassmodot csak az addons.(grassmod esődleges verziója) abban is van visszaállítás de nekem más megoldás kéne ha van . De azért köszi
  • valaki9191
    a grasmodot használsz akkor bol széről a második írásra rákell kapcsolni és akkor megint benne lesz a kroeger pót, de igaz minden visszakerül a helyére
  • stefy16
    nagyon jó köszi.(sűrűben unatkozhatnálXD)
  • stefy16
    T7040
  • stefy16
    nem tudja vki h miért van az h ha elmentet játékot betöltök a kroeger agroliner pótok nem jelennek meg?olyan mintha nem lenne a careervehiclesben padig benne van.HELP,HELP