57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hesston
    (ha kész lesz valaha xD )
  • Bogesz89
    jó lessz az oldalad Hassan B
  • Hesston
    hátez tök király lessz :D grat!!!!!!!!!!4 (csak nincs hozzá mod:S de majd lessz:) )
  • Bogesz89
    felesleges!! sztem jó igy és lehet ezzel majd bálát is hordani esetleg!! amugy tudjátok mi kéne egy bolt ahova tudsz berakni cuccokat és utána megvenni!! nem lehet ilyet megoldani?
  • Traky94
  • JD4650
    a kitudja kevesebb betű mint a kituggya... :D
  • Hassan B
    Azt csak poénból írtam hogy jött. :)
    Még nem tudod letölteni, mert messze nincs készen, de majd ha kész feltöltöm. Még valami nyerges vontatót is tervezek csinálni hozzá.
  • JD4650
    de attól a magyar helyesírás szabályait még illene tudni... be irsz, pontal, mindenel, idö... ez az igazi szánalom, és a sok geci jel a "-.-" pl, ehhez nem kell idő mire begépeled?
  • Bogesz89
    honna lehet ezt a pótot leszedni? vagy belinkelnéd nekem!!!! ÉS honna jött meg az uj traktor
  • 6milan6
    Lehet hogy gyorsabb, de ez nem msn, hogy bezárod az ablakot és eltűnik minden szöveg. Itt ha úgy vesszük, az egész világ előtt nyilvánulsz meg úgy, hogy annak nyoma marad. Szerintem pár év múlva nem szívesen fogod viszont látni ezeket a hsz-eket.
  • Hassan B
    Megjött az új gép..: :D
  • Hesston
    hehe a kék Fortshit Trágya szóró teccik :D csak a kerekek :S:S
  • Hesston
    de te nem gondolkoztál el azon h amire be irsz egy szöveget pontal meg midenel az egy csomó idö de az kevesebb idő ha csak be csépeled pontok nélkül szentem egyszerübb de senki nem szolt elötte hogy ne irja igy. ugyhogy sry!!!
  • Lack
    Még néhány dolog felkerült a FAQ-ba ma is.
  • 6milan6
    Ez a szomorú, hogy be sem látod. Pedig teljesen igaza van.
  • Hesston
    lol-.-"pff"-.-"
  • Hesston
    hát nem nagyon hasonlit a fülkét döncsed be 1 picit uggy jobb lesz szentem
  • Hassan B
    Hesston, majd ha tudsz normális mondatokat írni egy mondatvégi írásjellel akkor nem törlöm.
  • Martinez01
    am skin:)
  • TIBÓÓÓ
    nos lehet nem mondok újat..de a lemken solitarrel tudok füvet is vetni.elsőnek meglepődtem,de kinőtt a fűű...
  • nandorb
    na mutassa kepet,de hiszem en hogy neked is csak skin van
  • Martinez01
    csátok nekme magvan a kukorica mod de eggy gondom van nem birok aratni a kukorica vágoasztalal mert berakom csak nem rakja be a játékba azért buza vágova aratok
  • FmdwE524
    Készülő Forschritt Weimar T188-as.
  • kitt2000
    Köszönöm hogy a kedvenc gépem is szerepel.
    Egy kis skin segitség ha gondolód

Ha úgy gondolod akkor több cserélhetö munka eszközel is bövitheted egy kis segitség ehez.
  • ximix #16137
    Üdv
    Kipróbáltam hogyan lehet a gépek színét változtatni illetve átfesteni

A leírás egy másik fórumról LINK
  • dj norboo
    nem akarok nagyon beleszólni..de a valódi 8530 as jd nek a mellső hajtásháza kicsikével nagyobb!!!
  • Trakis
    ez király gép lesz!!!!
  • caseih9400
    ezt most minek kellett berakni ? én is láttam már reggel de most az összes láma minden nap meg fogja kérdezni hogy a Challengert honnan lehet letölteni....máskor gondolkodj mielőtt beraknál egy ilyen képet :DD
  • lippet
    Ho-ho-hó! Alakul a gép! MÉG NINCS KÉSZ!
  • Hassan B
    A bála mód és a bálázó valószínűleg 1 és ugyan az, de az már nem számít...
  • tomi9000
    Lack má tud!!!!!
  • Lack
    John Deere 8530 kerékcsere után.

• Bogesz89
    Oké akkor nem várom annyira a bálázót!!! És véletlenül nem tudja vki a bála mód mikor jön ki?
  • Bogesz89
    az mit takar az a scrit mit kell csinálni
  • Daneszka
    Én Hesston-t kezdtem el csinálni,de addig jutottam hogy felszedte a rendet.... mivel a hamsterre raktam rá:) Majd ha kijön a bálamod,akkor lesz használható script hozzá
  • Hassan B
    Aki elkezdte csinálni a bálázót az sem azért hagyta abba mert lusta volt, hanem mert gondolom nem tudta megcsinálni a scriptet. Én meg még annyira se értek hozzá.
  • Bogesz89
    akkor nem tudnál irni hozzá scriptet? és feldobni ide a rendes bálázót? nagyon tuti lenne
  • Hassan B
    Bálázóhoz csak a script kell, ahhoz meg nem kell program, fogod a jegyzettömböt aztán megírod.
  • Kaszkadőr Mike
    Hali! Nagyon jók az új gépek, legalább is jól néznek ki! De nem tudom ennek mi értelme hogy minden új cucc kódos? Mindegy attól a képet még hátérnek belehet tenni
  • Bogesz89
    azt mondod? akkor legyen tszt!!! DE az az igazság hogy ha tudnám milyen progival kell ilyen dolgokat csinálni megpróbálkoznék egy bálázóval hogy a füvet be lehessen bálázni