57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Daneszka
    Talán mivel a "gyári" AP-val nem is lehet ezt megcsinálni! Bush barátunk piszkált bele az AP-ba,azért ment neki kiszállás után is:)
  • Bandy77
    Sziasztok!Egy kicsit összébb vettem a vágóasztalt szerintem ez már réálisabban néz ki!Szerintetek?Csak van egy kis hiba vele, mikor fölkapcsolom az asztalt mintha egy láthatatlan falnak mennék nem tudom hogy ez mitöl lehet?De egyébként utána jól működik.Ha tud valaki valamit erröl a hibáról irjon!Mindenkinek jó játékot!Üdv!
  • Zoli108
    Ez az Bandy!Szép munka
  • gaborka2006
    Sziasztok tegnap nagyon szépen megkértem mindenkit hogy segítsen!!!Miért van az ha kiszállok a kombájnból akkor auto piloton nem megy tovább??!!!!
  • Bandy77
  • Bandy77
  • 6milan6
    Teljesen értelmetlen dologot akarsz csinálni. Gondolom a grasmodot azért nem használod, mert gyende hozzá a konfigod. Viszont ha átrakod a "trágyatöltős" scriptet egy alap mapra, plussz beteszed a Kawecot, közel ugyan ott leszel, mintha alapból feltennéd a grasmodot és kitörölnél belőle pár felesleges dolgot.
  • TIBÓÓÓ
    pfuu..haa....Köszi a választ Hassan B,de akkor inkább nem használom a KAWEKOT,mert örülök hogy a GRASS ADDONS-sal elfogadja a gépeket amiket bettetem..
    köszz még 1szer a választ..de azért próbálkozok,hátha csak összejön..ha meg nem akkor kicmacska..xd
  • Hassan B
    Én ugyan még nem próbáltam átrakni, de van egy olyan tippem, hogy a grasmod kódolt scripts.ZIP-jében van a megoldás.
  • TIBÓÓÓ
    tiszteletem minden kedves LS-ező játékosnak!
    bettetem a játékba a KAWEKO TRIDEM HÍGTRÁGYASZÓRÓ gépet,és mélyen csalódtam benne hogy csak a grassmódban lehet használni.Vagyis csak abba tudom megtölteni.Ki tudja azt amivel a grassmód nélkül is hogyan lehet megtölteni..mit kel és hol átírni hogy teli legyen mindig????
    boccs a zavarásért.a választ előre is,és utána is köszönöm..
    sziasztok
  • thomme
    A CAT LEXION-ról van szó
  • thomme
    Sziasztok
    az miért van hogy nem lehet semmit csinálni a vágóasztallal és nem lehet AP-zni pedig berekatam az AP-t is!am sikerült beraknom erről az oldalról szedtem
    Oldal:Inenn szedtem le
  • rambo12
    ha ma még lesz időm megcsinállom
  • passat14
    szecskázóval,amugy köszi
  • rambo12
    szeszcskázó vagy szecskázó nélkül?
  • rambo12
    JAh ha teszteled közben akkor persze
  • passat14
    linkeld,cat-ra nem tod megcsinálni?
  • robi11
    már csak 1 bálázó kéne:D
  • Bogesz89
    majd akkor kell ha nem szecskázza hanem rendbe dobja
  • rambo12
    Mondom ha kell valakinek ez a fajta szalma kidobós változat beteszem valahova
  • Bogesz89
    olvass vissza és megtudod
  • caseih9400
    mer az skin te nyomorék és ez már 1000x le lett írva .-.-
  • robi11
    akk anak a bandi gyereknek mé van?
  • Hassan B
    Talán mert nincsen kukoricamód?
  • ximix #16327
    Üdv
    Jó sikerült a rakodód, használatra pár példa: ganét, farönköket, követ, silót,
    Esetleg a németeknek felajánlod írjanak hozzá szkriptet ők a nagy szkriptmájszterek .
  • robi11
    hassan b én megnéztem a kukorica mod ot de serhol sem találtam
  • Hassan B
    Bizony Hesston, kitörlöm még csupa nagybetűvel, hibásan és hatszáz kérdőjellel írod.
  • Zoli108
    Hát az biztos! próbálj meg kicsinyíteni rajta és oszdd meg nekünk :) Jó munkát!
  • Bandy77
    Helló!Igen!Valoban igazatok van!De a szélessége nagyon brutál,az eredetinek!Nem!?Ugy hogy megprobálok még faragni rajta egy kicsit! Sziasztok!Üdv Mindenkinek!
  • Hari1212
    Valaki pls segitsen h pl. beakarom rakni valameik Lemkét akkor a pályára berakja visszont csak annyit enged ha felvegyem meg ledobja :S:S:S pls help
  • rambo12
  • rambo12
    Nah elkészült ha valaki igényt tart rá szóljon a forumba azt felteszem valahova
  • thomme
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni hogy a CAT LEXION 590R autopilot nélkül is használható vagy csak azzal ! Azért kérdem mert én nem tettem be az autopilotot és lehet hogy ez a gond?
    A Válaszokat előre is köszönöm!
  • Hassan B
    Most saját magadra akarsz rácáfolni? Az eredeti képen egyértelműen kisebb az egész, csak több fej van. Amúgy nem lesz rossz.
  • rambo12

Szerintem elég jól sikerült a szecskázó csak még alakítanom kel rajta 1 pár dolgot
  • atesz25
    Szevasztok.Amit a lack írt, a jd8530 új kerékkel, már fent van valahol vagy még nincs.nem kérem hogy megmondjátok hol csak hogy található már valahol?köszi
  • rambo12
    Valaki megtudná mondani a Claas Dominator 108 Sl Maxi -nál ha ráteszem a c540-es vágóasztalt akkor csak 1-esben lehet vele aratni
    Hogy kell megcsinálni azt például hogy 2-esben menjen?
  • caseih9400
    csak úgy halkan megsúgom h ami a bannerban van az mind magyar!
  • caseih9400
    van még mit csinálni rajta :D pl a 3pont forduljon a seggével eggyüt.
  • rambo12
    Lassan a magyar modellező team-nak is előkéne hozakodni egy kombájnnal vagy valamivel