Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoD23
persze hogy érdekel

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

sajnos a kerék miatt ilyen nagy méretû a fájl
Egyedül annyi a bajom vele, hogy nagyon nagy a fájl. Megpróbálok kezdeni vele valamit.

ha érdekel valakit,van még néhány modell készítve
Nagyon durva ez a RÁBA. Király! Ki tette át i3d-be? Jó lenne megcsinálni azt is, amelyiknek elõre van csúsztatva a fülkéje. Korábban volt betéve kép arról is. A típusát nem tudom.

olyan gondom lenne,hogy letöltöttem a játékot torrentel daemonnal minden tökéletessen ment feltelepitettem és nem indul el me másoltam a magyarositást és ugy sem.Amugy vissza olvastam áprilisig és elég sok mindent letöltöttem mégis szükségem lenne egy kis segitségre!! gondolom,hogy ez a játék is van olyan jo mint a többi! további betakaritást!!

PEGASO ez a legjobb spanyol gyártmányu kamion de az a baj hogy sehol nincs ilyen ahol lelehet tölteni a pttm-be!ja DAF,SCANIA ezek elismert haszongépjármüvek..!

CoD23
meg azt nem értem hogy ha nincs textura attól kéne mûködnie a gépnek nem?? mit kell még ezen a fájlon változtatni hogy mûködjön??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
mivel lehet texturát csinálni??

DJKonya
Giants Editorral a 3id filet
amit le lehet tölteni mert belinkelték

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

wazul
mármint mit nyitottál meg??

wazul
ezt közben hogy tudtad megnyitni Konya??

DJKonya
jelenleg íg néz ki a Career Vehicles.xml fileom😄

CoD23
én próbáltam xml-t írni megnéztem 3 nagyobb traktor xml jét ugyan az így áttírtam 1 két dolgot rajta de amikor elindítanám a játékot kilép a töltésnél nem tom mi lehet ezt csinálja a tartálykocsinál is, ha valaki tud segíteni az segítsen pls!!

wazul
okéköszi

DJKonya
meg kell írni az XML file-t meg skin kell rá

wazul
DjKonya amitbelinkeltél rábát avval mit kell csinálni??

Sziasztok! Valaki megtudja mondani hogy mivel lehet füvet vetni???
Vki olyan segítségét várom aki érti a giants editort meg az irogatást is mert odáig eljutok hogy nagyobb az asztal de elünik rollla a skin meg csak az eredetí méreténél vág :S:S
Ez miért van léccives valaki aki tud 1 normális vágóasztalt készíteni nagyot ! 😄 az msn-re egyen már fel és ott megbeszéljük.
msn: [email protected]

valaki tegye má a 13 fejes ekémek a linkjét
köszönöm
joci14
tedd fel sendspace-re vagy vhova máshova pls.

claaslexion
az annya ez nem lazannya! hanem egy kurvajó rába!
nagyon komoly!

DJKonya
<#szeret><#szeret>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
nem õ szerintem erre gondolt

DJKonya
hát még azt sehogy😞 még annak meg kell csinálni az xml fijlát kell rá skin
csak akkor

amúgy nagyon király lett a modell ez tény

claaslexion
neked van rábád?
melyik ami a MB -re alapul?

CoD23
tudna abban segíteni valaki hogy hogy rakjam be a játékba a raba steigert??

claaslexion
6milan6 eddig még indul bár a pót nincs a játékban
küld el a wehycle Types xml-t mert nem azt küldted hanem a carrer Wehicles-t!
köszi!

6milan6
c:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\FarmingSimulator2008\

Az Application Data rejtett mappa!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

kispalko
abba hogy miért nem számolja a kröger pótkocsi amit bele engetem gabonát ezt írja ki -214748364.

6milan6
Mit segítsek? Helyetted nem tudok olvasni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

a careervehicles.xml jó a vehicles.xml merre található :S:S:S:S

kispalko
Lécci segítsetek mert nekem nem számolja a gabonát a kröger ppótkocsi meg a zöld forgómozgásos se lécci segítsetek. Köszi

6milan6
Vagy a careervehicles.xml, vagy a vehicles.xml fájl nem jó. Valószínûleg nem ez: "</careerVehicles>" az utolsó sor.

Szerintem erre a témára kár több hsz-t pazarolni, mindíg ugyanoda jukadunk ki. Ingyenes a cucc, törvényt nem sértettünk szóval semmi rosszat nem tettünk. Ha a németek nem csinálnak több modot, akkor majd csinál más nem döl össze a világ.😄

valaki tegye má be nekem a 13 fejes ekének a linkjét
nagyon köszönöm
PLS segíts egy kicsit 😞 beraktam a pótot de minden más eltûnt ilyen még soha nem történt velem Gondolom már sokszor elmagyaráztátok de lécc még 1x utoljára THX

nekem is ezt irta kb 5 mp után,de hamarabb ráklikkeltem és letölötte
bevizzoli125
Helo!
Szeretnék segítséget kérni. Amikor berakom a kfarmot és elindítom a játékot akkor annyira akadozik hogy egy perc kell mire körbe tudok nézni. Mit tegyek? Miért van?

TDUnick: bevizzoliHUN

NH G240
Beszántottak mindenkit??<#buck><#nyes><#eplus2>

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Milán a saját seggüket nembirnák kitöröltetni ne hogy 1 extrás oldalt...

És az acidosok megvették a liszenszet hogy lemodellezhetik a Kröger kocsiját?😄😄 Ha õk perelnek akkor mi is😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
Amit eltudnak érni, az maximum annyi, hogy töröltetik az extrásokkal az oldalt.

De szerinted ilye "kamu copy rightel" majd foglalkoznak ? ugyan már ....
arra hogy õ oylat rakasson rá nemlenne elég az hogy csak odairja....

De ha ennyire bassza a csõrüket hogy mink hamisítjuk az õ elképzelésüket akkor arra is van 1 megoldás.
Mi van most ? Búza aratási szezon leszarom kimék lefényképezem 5 oldalról 1 pótót és megcsináljuk közösen aztán kereshetik hogy mit hamisítottunk .... ha azt õk lelopják akkor tik is küldthetitek a levelet de felesleges ez így van rendjén....
nekünk is legyen az ami a németeknek és a németeknek is az ami nekünk ... kapcsolattartás...

joci14
kösz. csak nem tudom hova tegyem amit lekaszáltam csak én nem találom vagy nem tettél bele ? ja és több gépet fogsz még bele rakni ?

Ezután is ugyanúgy át fogom alakítani a modokat, ha nekem úgy jobban tetszik. A fritzek meg menjenek bíróságra. Mekkora lenne: Bíró úr én csak két kereket tettem az LS2008 egyik modelljéhez....<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Na de komolyra fordítva, szerintem sem kellene ekkora ügyet csinálniuk belõle, de hát õk tudják. Azzal fenyegetõznek, hogy nem csinálnak több modot. (majd csinálnak a lengyelek.) Nem vagyok íjedõs.

Te Laci.....
Most erre énm is tudnék példát mondani másik szemszögbõl is de felesleges az idõt pazarolni rá...
Ha küldenek még 1 levelet akkor szólsz az extrásoknak ha nekik is küld 1 levelet haggyák figyelmen kívül mert hazudnak meg ilyesmi seperc lenne elintézni de szerintem ez az ijesztgetésen kívül semmi más...

6milan6
Szerintem ebbõl kifolyólag szûnt már meg párszor a lengyel fórum...

6milan6
http://www.bauernhofsimulator-mods.coolix.com/

Bonyolult mûvelet használni a "válasz erre" gombot.

Például a Lengyelek ugyanúgy megpiszkálják a modokat. A szemétláda álszent németek is ugyanúgy belenyúltak a Krögerbe, a fórumukon láttam szélesebb kerékkel, meghosszabbított platóval, sõt át is festették. Úgyhogy álljunk már meg egy pillanatra....