Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még mielõt megkéded hogy kell az lap alján van keresõ és már volt belinkeve hogy honna lehet frissíteni
me nekem az kéne
pls külgyön valaki linket
köszönöm
pls tedd már fel valahova az 5 tengelyes potot mert kéne nekem
köszi
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
kfarmot használom stb
nem magamnak akarok jó ezzel Legenda hanem az ilyen értelmi fogyiknak akik betévednek ide
az meg a legnagyobb szégyen hogy nemtudnak egyesek egy játékot feltelíteni
Majdnem az összes fórumozó azzal a 72 mb-os játékkal játszik de ahagy érzed<#wow3>#wow3>.Amúgy meg a rar fájlokat ki kell csomagolni (kicsomagolni pl. a winrar programmal lehet).
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
pl.: alap játék(teljes), demo, kfarm, grassmod, traktorok, vontatmányok, kombájnok, mod-ok, stb hogy az ilyen balf*sz nem olvasni tudók is megtaláljanak mindent.
megjegyzés: én egyszer végigolvastam a forum-ot és van annyi agykapacitásom hogy nagyjából tudom hogy mi hol van de aki erre lusta akkor ezeknek jó lenne ez a hozzászólás
- EZ CSAK EGY ÉSZREVÉTEL A GYENGÉBB KÉPESSÉGÛ EMBEREKRE VALÓ TEKINTERE!!!
AKINEK NEM INGE NE VEGYE MAGÁRA
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
és van aki vissza olvass és nem kell minden 2 hsz-be leírni hogy mondja már meg vki, mert mi nem vagyunk olyanok hogy nem olvasunk vissza
abba beirod ezt!!: ls2008
OKÉS???
Ez az utolsó:http://data.hu/get/306401/Landwirtschafts-Simulator_2008.rar <#mf1>#mf1>
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
sok sikert a további modellek gyártásához
rendszeresen figyelem a forumot és szedem a jó dolgokat
csak így tovább