Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoD23
Kössz Milán mindent sikerült megcsinálni a homlokrakódónál rájöttem mit csináltam nemjól az ablakosat meg úgy csináltam ahogy mondtad Még1x thx!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

ZTM
bam+ én több dógot írtam mégis kevessebbet foglal az én dumám (ez hogy lehet??)

ZTM
allig várom lack rábáját büszke vok valamennyiõtökre hogy ennyire moddolósak vagytok mer ha az alap gameval kéne órákhosszat játszani...

császtok lenne egy problémám már vissza olvastam de erröl nincs szo benne!!!!vistám van és mikor töltene be kiir vmi game.exe hibát aki tud segiteni irjon pls!!!
ZTM
nos a nevem variációját kitaláltad abba hogy a cséplés indítása eggyetértek mer felénk 1 NH CSX 7060 van és az mikor bekapcsolja az asztalt még alighanem alapjáraton ketyeg de mikor már acséplést is akorr felpörög de nagyon

Daneszka
Laci kéne már ide:S lehetne törölni legalább 300-400 HSZ-t....hogy egy picit helyre jöjjön a topik,kis idõre...

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6
Akkor felvilágosítalak te szerencsétlen, hogy falun lakok és napi 8-12 órát dolgozok. Szóval lehet számolgatni ki mennyi idõt tölt gép elõtt. Az, hogy hülye vagy dolgokhoz, nem jogosít fel arra, hogy oszd itt az észt. Azt meg ne firtassuk, hogy mihez értek, mert kicsit el vagy tévedve.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nembiztos hogy veled van bajuk, hanem ami már itt megy 1-2 hónapja.
meg olyan mindegy ha nemtudják a gépeket bettnei a játékba

meggabor09
én becsülöm akik dolgoznak a játék érdekében de szerintem nem egybõl le kéne hurrogni hogy nem ide való meg minden
tudomásul vettem és kész

szerintem az ilyeneket kelle megbüntetni mert ez a fórum nem erre való hogy más sal igy beszélnek utánna meg várják a segitséget

meggabor09
lack én nem terelni akartam a témát de ha nem tetszik akkor bocs abbahagyom
csak azt akartam hogy ha valaki csinál ezekbõl a gépekbõl a játékba valót akkor tudok szerezni képeket meg hangot ha kell
nem kéne egybõl elhajtani a náthásba
szerintem meg lehet ezt normálisan is beszélni de ha vannak olyanok akikkel nem lehet beszélni akkor annak nem itt a helye és velem meg lehet mindent beszélni szépen is
köszönöm a megértést én csak támogatást akartam

lassan háborút fognak indítani a bénák a jók ellen😄😄😄, mert nemtudnak betteni egy gépet a játékba

szerintem ne csodálkozatok hogy ha ezek uttán bárki bármit beis fog nektek link-ni, majd megnézük hogy ti mit fogtok csinálni ha pl egy lengyel avgy német oldalról kellesz leszedni a dolgokat.
Lack, Milán meg dolgoznak, vagyis én nem ismerem õket csak 2 topikot szoktam olvasni, és abból ezt vettem le.
ugyan úgy meglehet tanulni szerkeszteni gépet és meglátjuk hogy mi lesz belõle. mivel ezeket nem olyan könnyû csinálni mint ha paintba gyorsan összedobol egyet és kész

Daneszka
Lack,Milánrol és bárki másrol leszállni mert arcodba taposok szarrágó,Érti? Ha nem teccik vmi,leléphetsz innen kis takony...és te csak ne dumáljál,mert ha mi nem lennénk,hidd el szart se tudnál az LS-röl...

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Figyelj csak kisfiam, Te ne nagyon pofázz itt senkirõl anélkül, hogy ismernél is valakit. Okos legyél hülye sok van! Ha nem tetszik, el lehet takarodni. Idióta kis hülyegyerek. Ja és anyád a faszkalap meg te.

sziasztok
A Kröger pót végleges verziója még nincs kész vagy tud valaki valamit róla?

6milan6
A homlokrakodó script sorát a vehicletypes-ban a steerable gépekhez másoltad? Nekem akkor nem volt jó, mikor az implemets-hez tettem véletlenül.

Szélvédõ probléma attól lehet, hogy nem a játék mappájában nyitottad meg az adott modellt giants editorral és elmentetted. Elvileg átkell írni az i3d-ben a skin elérési útvonalát, de már nem vagyok benn biztos.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

DJKonya
eszed annyi amennyi láccik....

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

ZTM alias MTZ üdv.
Szerintem is de még nagyon sok mindennel ki tudnám egészíteni amit itt irtál...
Most csak 5öt mondok +-ba hozzá mert sok van és nemakarom ezzel szennyezni a topikot csak a kérdésedre válaszolva.
Szerintem ami 3 kéne a 2009-be :
1. A traktorokat lehetne venni is vagy vmi értelmet adni a játéknak ? 😮
2.pl mikor a kombájnál elindítod a rendszert (most ezt szakszóval mondom nemhiszem hogy sokan megértenék) tehát mikor elindítod a cséplést és a stb..t
akkor lehetne hangosabb a kombájn olyan felbugás ami ugy marad és ha leállítod a folyamatot akkor halkabb és ugy közlekedik. Na meg hogy mink állítsuk a magasságot.... ha túl mély a föld egynetlenség miatt feldurja a földet akkor meg kell állni mer ott elhagyja vagy akármi amivel izgalmasabb lenne....
Ez csak a 2. és már is sokat irtam 😄
3. gps vagy radaros kombájn is nagyon j lenne...
Na ennyi elég ios lez.
By
Lack, milán meg a többi ilyen kis nagyszájú faszkalapnak meg azt üzenem hogy mi a faszt kell mindenbe beleszólni ? tõled kérdezni ? Azt is kritizáljátok ami nem is hozzátok szól...
Mert tik tudtok giants editorba skint csinálni meg 1-2 dolgot mert egész nap a gép elõtt kockultok azér nemkéne ilyen nagy pofával lenni.
Mert lehet hoy ott van 1 - 2 ember aki néha ideül ehhez a redvás géphez és nyomni akar 1 kis LS-t de az izgatja amit tik itt öszebaromkodtok hogy lesz ez meg az.
Bazmeg akkor essék a dologról szó mikor már kész és nincs mirõl beszélni.
Mindenki milánt meg lackot istenesíti mert egész nap ráérnek a panelházba a gép elõtt kockulni, és így tud 1-2 cuccot megcsinálni.
de lemerném fogadni hogy 1 ha 1 parasztal összemérnéd a tudásod ebbbe a játékba elbujhatnál a ****** .....
akinek ez kell az csinálja bazmeg kockuljatok ....
ezzel basztok fel bazmeg hogy van néhány ilyen nagyképû faszkalap aki kritizálja még másnak az írásást is...
lama nob kok gecik ...
kockuljatok tovább ha már csak ehhez értetek...

CoD23
jah még 1 dolog sikerült megcsinálnom ezt a homlokrakodós mizériát , de most az van hogy nem tok beszállni a gépekbe amelyiken rakodó van a másik pedig hogy néhány gépnek az ablaka sima fehér, ezeket a problémákat hogy tudom orvosolni??
elõre is thx!!

jah és szerintem nyugodtan törölhetitek az ilyen segítségkérõs hozzászólásokat miután valaki megpróbált segíteni, vagy az ilyen dolgokat is bele kéne írni a FAQ-ban!!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
de figy van házigazde tudna rendet tartani nem , vagy ha az nincs akkor mondjátok a modiknak hogy legyen más pl: Lack, Milán azt kalap, ez az én zuvenír véleményem <#worship>

6milan6
Békén hagynátok már? Örüljetek neki, hogy a Rábának is nekiállt, erre mást nem lehet olvasni, mint hogy ezt meg azt csináljon.

Tényleg szörnyû ami itt megy.

BMW320i
Hihetetlen mi lett ebbõl a topikból.

DJKonya
<fuelCapacity>660</fuelCapacity> az az üzemanyag tartály befogadóképessége de mind1😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

rambo12
Lack csinálsz Claas Europa kombájnt???
Lécci csinálj sokan szeretik ezt a típust

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

ZTM
hy all sztem a ls2009-nek így kéne kinéznie:jobb grafika (látóhatár)nem nagyobb gépigény,sûrûbb magasabb búza, magasabb és sûrûbb tarló,a kombájnok szalmáznak ami látszik is a földön,bálázó,kukorica,napraforgó,multiplayer,silózó,marhák,a keréknyom a földbe marad,porzik a földút,ha esik az esõ rodhat nagy sár lesz és a traktor koszolódik,+kapar a nehéz sújjal a traki stb.de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is sztem így lenne a game az igazi legyõzhetetlen ász és ti mit változtatnátok még pls írjatok érdekel

elvileg ugy kell hogy a K700.xml megnyitod jegyzet tömben és ebbõl"</motor>
<fuelCapacity>660</fuelCapacity> át írod a "660"-at nagyobb számra
de ne sokkal növeld meg
de nem bizti

EZT A SORT
<motor minRpm="400" maxRpm="1300 1600 2500" brakeForce="190" forwardGearRatio="202.78" backwardGearRatio="204.18" differentialRatio="0.08" rpmFadeOutRange="2560"> <torque rpm="500" torque="100"/> <torque rpm="600" torque="107"/> <torque rpm="700" torque="200"/> <torque rpm="800" torque="144"/> <torque rpm="900" torque="184"/> <torque rpm="1000" torqu
AMIKOR MEGPADLÓZOD A GÁZT 2KERÉKRE UGRIK.

DJKonya
lehet hogy a grafikai beállítások

ZTM
kösz majd +nézem

Hello
Tudja valaki melyik fájlban kell átírni, hogy a búzát elöbb töltse be? (h milyen távolságról lehessen látni, mert elég idegesítõ hogy hátranézek és sárga amit már learattam)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

DJKonya
annyit tudok hogy ezen kell kalkulálni
<motor minRpm="700" maxRpm="800 1000 1700" brakeForce="10" forwardGearRatio="3.5" backwardGearRatio="3.5" differentialRatio="6.0" rpmFadeOutRange="4">
<torque rpm="700" torque="1.8"/>
<torque rpm="1000" torque="1.9"/>
<torque rpm="1200" torque="2.1"/>
<torque rpm="1500" torque="2.1"/>
<torque rpm="1600" torque="1.0"/>

ZTM
hy all vki nem tudja hogy hol kell a gépek sebességét és erejét csökkenteni pls segítsen aki tud

Ha ide írsz legalább rendesen írj ha tudsz egyáltalán

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

DJKonya
te már megint itt vagy? azt hittem azér nem írsz mer magyartanárhoz jársz de ezekszerint nem

Claas Europa kénne csiánli
ac3d-n kívül milyen progival lehet még készíteni cuccokat (traktor,stb...)

claaslexion
hali!
tudja valaki hogy kell aratási sebességet növelni?
+ a K700-ast kicsit fürgébbé és erõsebbé tenni?

wazul
köszi a válszt Lack

CoD23
tudna valaki segíteni???

DJKonya
ejjha alig várjuk😊😊

CoD23
juppi!!

játszanék én a játékkal de nem tom hogy hogy kell meg csinálni és minek csináltok ajátéknak odalt ha nem lehet kérdezni és te valaki te olyan nagy sztárvagy hogy bárkit elküld hecc
Alakul! Ma valamikor közzé akarom tenni.

bocsika 😄 offolom az ilyen témát 😄

Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))

játszanék én a játékkal ha megtudnám csinálni. de minek csináltok oldalt a játéknak ha nem lehet kérdezni sem
wazul
Lack mi a helyzet a rábával??

CoD23
Segíts pls Lack!!

Nem kéne offolni, van külön mezõgazdasági topik is lehet menni innen.
Szól ez meggabor09 -nek és MarLine-nak.