Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és miért oan sokáig tartana beirni egy kiba**ott linket
oan nagy kérés ez???

Daneszka
Leszeded,és megtudod....

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

sziasztok
Igen nagy gondban vagyok nem tudok ráakasztani a bálahordópótra pedig bent van a dupla mód is vagy ezt csak bálarakodóval lehet húzni
mert elvileg kellene irni egy B betüt a második pót fölakasztásáshoz de nekem csak Q betüt ír köszi a választ

yamaha26
Mondjuk még most se késõ! Csak kellene valaki aki jól tud németül! Mert én nem nagyon

yamaha26
Mostmár lehet hozzászólni is!
Amúgy elõbb beszélni kellett volna velük a copryght-os ügyben nem egybõl hülyeségeket csinálni! És akkor most nem tartanánk itt.

Valaki tud perfekt németül??

milyen az uj map??
faxa vagy nem kell letölteni me kurva szar???
ZTM
nem vok gyökér bassza+ de mondam hogy írjál vissza ezt nembírtad leírni akko kûdd vissza léccives a data.hu linkemet oszt elkûdöm joenak

CoD23
melyik fórumról beszéltek??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

de bazmeg olvasom. De nem azt mondtam hogy nekem küld hanem azt hogy Joenak... te nagyon gyökér.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ZTM
hát bazd+ nem olvasod a privát üzeneteidet???<#nezze>

Ez nem ide való kérdés. Van ennek a témának megfelelõ topik az sg-n.

hali
ati radeon 9600 serial-om van
nem tudjátok honnan tok hozzá illesztõ progit leszedni??
PLS help!!!<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

helló mivel nem nagyon értek ehhez a német oldalhoz ezért segitséget szeretnék kérni!!! ha már leszedted akkor légy szives küld el nekem a : [email protected] köszönöm szépen!

16gaborm
Nekem nem akarm menni az Alabama map😞

mondjuk nem a sima játékra raktam rá

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Zoli108
Komolyan?LOL <#nevetes1><#vigyor2>

http://germantrucksimulator.hu

jó lesz a script a tárcsához😊

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

6milan6
A readme-ben az is bent van, hogy direkt letöltõlinket nem lehet használni a mod-hoz, csak a megadott fórumról lehet letölteni. Ez szinte minden modnál megtalálható, de véleményem szerint az emberek 80%-a végig sem olvassa a readme-t, ha meg is teszi nagy valószínûséggel nem ért belõle sokat. Így nézve igaza is van a németeknek meg nem is.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Readme-ben benne van. Amúgy a pass:1

BMW320i
Lenne egy kérdésem.Múltkor este belinkeltem egy 2 tengelyes vágóasztal szállító trélert.Berakta valaki?Nálam baszik megjelenni , vagyis nem találom sehol.Esetleg , ha tud adni valaki egy normálisat (2 tengelyest) nagyon megköszönném.

Már letitkositották az ALABAMA Map-ot???mert nálam jelszót kér a kicsomagoláshoz !!!!

BMW320i
Nálam mûkszik az oldal.

BMW320i
Letudják ezek fordítani ne aggódj.

A K700-as dekorációdat a németek a rendszámhoz hasonló üzenetnek vélik. 😊

Akkor is ingyenes játék, de igazad van a lengyelek példáját kellett volna követni hagyni õket, meg esetleg feltüntetni hogy honnan származik az adott mod, talán ennyi elég is lett volna a modkészítõknek.

Lol. Lengyelek még nem fedezték fel a rábákat, meg az ih ekét?? Velük kell akkor összedolgozni, õket nem zavarják a modok alakítgatása.

16gaborm
És Jó a németek féle mód!

Lécci számoljatok be róla ha valaki felteszi!!

KÖSZÖNÖM ELÕRE IS!

6milan6
Szerintem te jobban rájuk vagy szorulva, mint õk rád. Itt is és fõleg az õ fórumukon nem tudom miért kell szidni õket. Attól neked és fõleg nekünk csak rosszabb lesz. Rájuk kellett volna hagyni ezt a szerzõi jogos dolgot, de így már tuti addíg nem nyugszanak meg, amíg ki nem találnak valamit a külföldiek "ellen".

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

nem baj a rendszám jól sikerült 😄😄D😄😄😄
Valaki nem tudná megcsinálni a k-farm kordináta térképet?Majd felteni a oldalra.

szánalmasak a németek -.- pffff xD
Zoli108
K700-as dekoráció 😄

spawnmadrid
Értem és köszönöm. Már próbáltam középre állni de úgy láccik nem vagyok elég precíz. Tovább próbálkozom és egyszer csak sikerül. <#crazya>

Be lehet lépni a német fórumba, csak hozzászólni nem lehet, kivéve 1 topikot ahol azon agyalnak, hogyan tiltsák ki a magyarokat és lengyeleket. Szó esett már mindenrõl, jelszavakról, i3d titkosításról, modok fizetõssé tételérõl, e-mail -ek ellenõrzésérõl, RAR-jelszóról 😊. Nem tudják eldönteni mi legyen. Biztos, hogy a Kröger rendszám miatt kapták fel a vizet. Nagyon komolyan veszik magukat.....

Zoli108
Én rátudok menni!

yamaha26
Bezárták a németek a fórumot<#szomoru1>
El lehetett volna ezt intézni normálisan. Szerintem csak az a bajuk, hogy amikor belinkeltünk ide egy új modot, akkor nem írtuk oda, hogy az honnan van.

Zoli108
fffdhhfddfh!!Szerintedmiért van a fórun tetején az a piros betûs szöveg??????????????

Helló akkor nem tud nekem segíteni senki?😞
DJKonya
köszi Lack a megoldást😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

16gaborm
Hy

Én is végeztem a "Farm a fák között"elnevezésû mappal!

K-Farmos gépekkel,újrakordinátázva!

D.u folyamán letölthetõ lesz!

sziasztok

Ha bent van ez új map akkor a már bentlévõ gépek megmaradnak vagy újra be kell rakni

Kész van a németek Alabama stílusú map-ja!! link
URL=http://landwirtschaftssimulator-mods.de/alabama-style-hof-t2211.html]a vele foglalkozó oldal linkje

16gaborm
Az mitõl lehet hogy kordinátázom a gépeket és pl félig elvan tünve a földbe?

NH G240
Még nincs!!!!

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

van olyan ih eke amit a földön tudok húzni?
rába van már középen csuklósba?
Zoli108
A gépeket úgy tudjátok a legjobban elhelyezni,ha pl egy traktort raktok ide-oda és az alapján rajzoltok egy papírra egy "térképet",hogy hol van pl x=170 meg ilyenek,én így raktam rendet.

Lelehet borítani mindkét silónál amiben fû van, csak pontosan középre kell a póttal tolatni. Másképp nemtudtam megcsinálni, mert a leöntési pontot nem lehet nagyítani.

16gaborm
Szerintem a mai nap megcsinálom ezt a K-Farm+New Map koncepciót!!!

Szivesen várok emberkéket akik tudnak kordinártákat irni TÖKÉLETESEN!

spawnmadrid
Szevasztok! Ne haragudjatok hogy mégegyszer megkérdezem de senki sem válaszolt nekem eddig. A K-farmon hol lehet leüríteni a levágott füvet? Mert a kijelölt helyen nem íeja ki nekem a Q-t és nem találtam másik helyet. Lécci! THX!!!

16gaborm
MAP-ot mivel lehet szerkezteni?????