Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Martinez01
nem jó game.exe hibával kilép. 😞 nem baj majd még próbálkozom!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Jó figyelni, ahogy a modelled fejlõdik. Egyre jobb lesz.

Martinez01
aha !mindjárt kezdem tesztelni!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ezt te csináltad?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Martinez01

Benzin Tartályos Pót!😄
Hamarosan kész most fogom tesztelni !!majd még jelentkezek!!

Martinez01
csinálok is!!

ez nagyon jó hogy csináltál ilyent mert én is próbálgatom ezt a progit de nem nagyon megy

joci14

ja, kukorica adapter van, de idõ nincs amíg össz áll. Szinte az egész búza részt átkéne írni, kikéne tapasztalni. Nem olyan könnyû az😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hát akkor a kukoricás ötletemnek kakukk de mivan ha csak a buzát(aza ami kint van a földön ép álló növényt) nek az alakját cserélnénk le a kukoricéra (vagyis 1-2 földön ??? ez igy sem jó ??? nemtom 1-2 oldalal ezelött aszem láttam 108 as dominátoron kukorica adaptert :S KÁR H NEM LEHET :s:S:S:S:S😞😞😞😞
rambo12
Valaki tud segíteni???az segítsen kérlek (olvass vissza és megtudod a problémám)

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

joci14
csinálj akkor...

Martinez01
Németek annyira gyerekesek áhh!elmehetnek a németek a sunyiba!! majd mi csinálunk olyan modokat hogy húha!!😄XD

rambo12
LÉCC válaszolj!!!!!!!!!!

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
MI ért ????

ez szar ügy. Haldoklik a géped, vagy csak vírusos😄

rambo12
a 3.1-et nem is találtam

rambo12
én a v4-et töltöttem le

rambo12
közelebbrõl:

3.2 nem jó 3.1 et szed le

rambo12
leszedtem Giants Editor de hibát ír ki

rambo12
leszedtem a Giants Editor de hibát ír ki

lehet berani bálát és össze lehet rakni mintha télleg bálázvan lenne
ez bent van az oldalon csak most szedtem le be is raktam csak nem akaszt össze a pót

joci14
joe majd ha kész lesz az mtz-m akkor lécc konvertáld át i3d-be.

rambo12
Hol lehet bálázni vagy bálázót leszedni??
Vagy akko minek a bálahordó?

rambo12
Lack kössz a segítséget

a bálaszállitó pót mindenkinél külön van vagy csak nálam ja és még valami a bálarakó mivel emeli föl a bálát ha nincs rajta a villa köszi a választ de télleg valaki segitsen

a skin és a mód közt van külömbség
és mivel sok minden kellene hozzá pl scripts ( ami nem úgy mûködik h 2 perc alat összedobod és kösz) és ezért nemcsináltak eddig a magyarok külön farm szimulátort

1. Én giants editort használok, de ezzel nem lehet nulláról modellt készíteni. "Csak" beállításokat elvégezni (lámpák, kerekek stb stb....).
2. AC3D-vel és Autodesk Maya- programmal lehet ténylegesen nulláról kialakítani 3D-s alakzatokat (ami igen kemény meló)
Teljest letölteni ingyen? Beírod a google -be hogy Giants Editor és azonnal ott lesz a találatok közt az oldal ahonnan legálisan ingyen letölthetõ (a hivatalos oldal)
A Maya és az AC3D már fizetõs.

jah amugy énsem eröltetem de szentem jó ötlet 😄
hát jah csak v kinek meg kéne csinálni én nem tok az a baj de ha tundák csinálni mapot már szentem be linkeltem volna 😄
rambo12
claas xerion 3300 én egyet értek az ötlettel de nem eröltetem

Ha nem akko nem

rambo12
A prigit helyett progi

rambo12
Lack vagy aki gépeket szerkeszt milyen prigit hasznátok????
AC3D vagy Giants Editor
és melyiket könnyebb használni??
És hollehet a teljest letölteni ingyen???

én nem tudom feltenni az uj mapot:S
valaki HELP
köszönöm
megvan a 4650 majd feltöltöm
am ha én tudnák modot csinálni már kész lenne mert a játékban ezeket hiányolom mindig csak a búza búza lehetne már más is ezért irtam az elözö üzit 😉😉
nah halle van 1 ötletem ugye ti tuttok skineket épiteni csinálni ?? nah az az ötlet h ha tutok skineket csinálni mért nem csináltok a game-ba 1 kukorica modot (tugyátok h lehesen kukoricát meg pl.minden félét vetni/aratni pl.repce árpa kukorica+stb...)nah ha valaki egyet értene az ötletemmel az irjon ide pls 😄 SZENTEM JÓ ÖTLET 😄😄😄
Írtam Joe-nak is, ha lesznek még modellek (kombájn, traktor, stb....) berakom a játékba ha gondoljátok.

Azt nem Joe csinálta a másik rábát. De neki is vannak fasza modellei😊. Joe a 4650-es meg van még? A modelleimet áttudom közben konvertálni/konvertáltatni mayával.

Hello. Olyat kérdeznék, hogy a modellek amiket i3d-be konvertálsz milyen programmal készültek és mi a kiterjesztésük? A Rába nagyon jó lett. Múltkor mintha láttam volna Rába Steiger 180-asról is képet, ide linkelve.

helló jd megprobálom átrakni az összes modellemet,küld el a modelleidet és megnézem.
hello bocs hogy csak most válaszolok csak hétvégén jutok gép eél maya 8.0-val konvertálok
yamaha26
Hát az is meglehet. De valamit biztosan csinálnak, hogy a külföldiek ne tudjanak hozzáférni az új modok-hoz.

volt már ilyen az oldallal. Lehet csak átmeneti zavar vagy karbantarás. De majd jó lesz megint.

Zoli108
Yamaha azt akarod mondani,hogy minden magyart kibannoltak?Na ez viszont akkor köcsögség a köbön!

http://germantrucksimulator.hu

yamaha26
Hát majd meglátjuk, hogy feloldják-e!Egyenlõre még az oldal se jön be nekem.
Van 1 olyan érzésem, hogy mi húzzuk a rövidebbet<#szomoru1>

olyan sokáig tart beírni a kerõbe azt a kibaszott címet??????????
olyan nagy kérés hogy használd aaz eszed?????

Nem tudok németül. De ha tudnák sem mennék a fórumukra bocsánatért esedezni. Megsértettem a copyright "szabályaikat", meg a fene nagy önérzetüket. Tudom, hogy õk látnak el modellekkel, csak így utólag az acidosok is könnyen mondják, hogy mi megengedtük volna, ha megkérdezed. Hát persze akkor mi a francnak van a copyright. Ez az egész egy nagy hülyeség. Nem foglalkozok velük többet. A DL Stop -ot meg majd feloldják.

kispalko
A tárcsával hogy áltok mert nagyon jól néz ki. Szép munka!!!!