Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoD23
vagy inkább pm-ben

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

még lehetne egy kicsit nagyobb sztem. Legalábbis a 7030 és 0 8030 között nincs ekkora méretbeli különbség

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Mániás egy pár hsz ezelõtt a nagy vetõgépet hogy sikerült megcsinálnod mert nekem sikerüt megnagyobbittani de a vetési széleség az eredeti maratt légyszi segits
szerintem ha linlkesz be vmit akkor azt úgy kellene csinálni
gép modellezõje: lengyel (vagy a neve)
model javítója: német (-"-)
modellen alakított: magyar (Lack)

és ezek uttána németül is odatenni, hogy értsék õkis hogy mi akar lenni és így nemköthetnek bele hogy nemtünteded fel a készítõt
ez csak egy ötlet

Spoilerbe... 😄

Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))

Nemsoká, azon gondolkodom, hogyan linkeljem ezután a cuccokat, úgy, hogy ne legyen felûnõ a link a fórumban.

Zoli108
Fasza lesz Lack!Mikor tölthetjük?<#taps>

http://germantrucksimulator.hu

jaja
Német felebarátaim javítottak a lengyel John Deere 7810 modelljén. Én meg tettem bele üveget + a kerékfestésen javítottam.

Szerintetek jók a méretarányok?

én meg ilyen piszkos lettem ma😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

krisztianp16
Hello léci valaki leírná hogy kell gépeket be rakni a játékba mert probálkoztam de nem skierült.

Idioták kiméljenek!!! :)

halod ha szaggat igy jártál :S szentem vegyél ramot vagy a VGA karid nem birja ajátékot -.-
nah halod mi a baj az esti bálázásal ??? én most jöttem haza fel pakolom a gépet madzagal meg fel tankolok (megfürdök) és meek tovább 😄😄 nah császtok
rambo12
Az miért van hogy a játékból kiszedtem mindent a játékból még a carreVeichles.xml vagy valami ilyesmi a neve :: és mégis szaggat és akadozik a játék csak a 2 fendt traktor van benn 1 claas lexion 600-as egy claas vágoasztal meg a többi alap tartozék meg s
a scania teherautó és utánfutó
Tud valaki segíteni?????
Az segítsen kérlek!!!<#szomoru1><#szomoru1>

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

ZTM
sorry 20:45 de tõlem 8:45-kor is befejezhetitek😊

ZTM
elhiszem hogy dógoztok de má 8:45 környékén be lehetne fejezni a bálázást,az aratást nem😊

6milan6
Akkor ki tart vissza?😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

sziasztok
úgy tünik az én kérdésemre senki nem válaszol pedig nem hiszem hogy olyan nagy feladat lenne

6milan6
A megnyitott topikod témája talán jobb?

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

daaaaaaaaneeszkaaaaaaaaaaaa! Merre jársz amikor szükség lenne rád:@😄

jézusom, még ilyen retardált játékot -> retardoknak 😄 -.-

Nem tudom, még ki sem próbáltam a hengert. Most estig nem is leszek gépközelben.

Martinez01
mittom én😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ZTM
ne vedd kritikának csak segítek hogy lehetne még jobb mert felém 1csomó típusú MTZ van tehát +próbálok segíteni jó?:nem vok szakértõ asszem az a légtartály a kipufogó oldalán?:azt sztem tedd nagyobbra nem sokkal!!,akko ha a kipufogó tetején az a csõ inkább legyen ferdén és sztem vékonyabb,a motorháztetõre olyan nyílást(mondjuk ha külön skin lesz rajta nemköll mer a skinen van),+olyan szellõzõ bigyót a motorháztetõre a fülkéhez közel.más ami hiányzik az nincs de sztem ezekre te is gondoltál de jól esett leírni😊)

lack a hengerre nem tudod ráírni a tárcsát?
patyesz18
Vki linkelje már be lécci a kamionhoz való gépszálító trélert! PLS!!!

Now the time has come!
SORRY, I must say!

I am sorry, you send this message, but it is no longer really different!

Ronny and I have denied us!
Many may already think it is about Hungary!

IT CAN NOT JUST BE THAT THIS IS FRECHEN HUNGARY TO RAUSNEHMEN MODS KLAUEN TO OFFER DL, AND THEN TO DREIST YET SO PROVOZIEREN WHAT TO TOWARDS BELEIDIGUNGEN GEGANGEN IS!

For this reason, the downloads of all new mods, modschmiede on the first set until there is a solution the I3d reasonable to encrypt files!

If home on the private Mods only passed on by the moddern, to selected people!

I know that there are now some heart breaking, and clearly, it's really great pity drum!
Especially when you see what it all, and what is now new again!

But it is no longer!

This scheme is as I said initially temporarily!

I ask you now our head is not abzureißen, and wait!
it will definitely go again!
But until then, the first END WITH MODS!

MFG
© ACID_BURN84
&
RonnyG

ezt írta...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

CoD23
a hengernek mi értelme??

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

annyit segítek hogy ne legyen benne 2d-s elem, mert az nem látszik csak bizonyos szögbõl. Szóval ami csak egy lap, azt cseréld olyanra aminek van kiterjedése.

Olvastad az utolsó hozzászólásukat? Nem kívánnak holmi külföldiekkel vitatkozni/foglalkozni (valami ilyesmi). Szóval "Dieser Thread ist geschlossen." Téma lezárva. Egyetértek.

Martinez01
henger
letöltés

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
figyua németek be akarják csukni az oldalt😄 annyit ki tudtam sirabizálni hogy provokáltuk õket és ezért meg hülye magyarok(komolyan) XDXD ezek nagyon gyerekesek😄

joci14

Zoli108

Zoli108
Elkezdtünk csinálni egy John Deere 9610-est Lexion alapra eddig így néz ki:

ZTM
de:másold be amit kell és kész is

Dávid 12
Csõsztök Nemtudja vki egyszerûbben elmagyarázni,hogy,hogy kell 1 kibaszott módot belerakni?

sziasztok

A bálahordó potkocsi mért 2 i3d van nem lehet egybe megcsinálni

zsoltee8
hello mindenkinek azt szeretném kérdezni nem tudna valaki vállalkozó szellemû ember csinálni egy fiatagri 180-90-es traktort? ha lehetséges

ZTM
halad bazze, najon jó lesz ha kész lesz teljesen!!

Martinez01
nem szippantó!de nem jó!!

és mi lessz a szipantó neve ??(márka) Joskin ?? 😄D vagy ez nem szippantó?
yamaha26
Na ez se tud kaszálni
http://www.youtube.com/watch?v=TZDWBX5UcFs&feature=related

jah kár h nem lehet 😞😞
yamaha26
Ez azthiszi, hogy a Hungaroringen van! Nagyon küldi a Fendt Trisix-el.
Ez a tárcsával már szinte szánt!!
http://www.youtube.com/watch?v=v-CjQThLTyY&feature=related

DJKonya
huzz el innen ha csak a szád nagy vagy csinálj te.......

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Az nem úgy megy ám, hogy hopp egy Samson, amúgy csinálj jobbat ha tudsz. Nagyokos.

CoD23
meg lehet mutatni hogy te milyen tartálykocsit csinálsz<#mf1> várd ki a végét a skin sokat dob rajta<#nevetes1><#kocsog><#lama>

ennél szarabb tartálykocsit nem lejhet csinálni?ha már csinálsz tartálykocsit legalább samson-t csináltál volna..áhh.ennyi

Martinez01
naon PRO vagy😄