Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
gép modellezõje: lengyel (vagy a neve)
model javítója: német (-"-)
modellen alakított: magyar (Lack)
és ezek uttána németül is odatenni, hogy értsék õkis hogy mi akar lenni és így nemköthetnek bele hogy nemtünteded fel a készítõt
ez csak egy ötlet
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
Szerintetek jók a méretarányok?
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Idioták kiméljenek!!! :)
a scania teherautó és utánfutó
Tud valaki segíteni?????
Az segítsen kérlek!!!<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
úgy tünik az én kérdésemre senki nem válaszol pedig nem hiszem hogy olyan nagy feladat lenne
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
SORRY, I must say!
I am sorry, you send this message, but it is no longer really different!
Ronny and I have denied us!
Many may already think it is about Hungary!
IT CAN NOT JUST BE THAT THIS IS FRECHEN HUNGARY TO RAUSNEHMEN MODS KLAUEN TO OFFER DL, AND THEN TO DREIST YET SO PROVOZIEREN WHAT TO TOWARDS BELEIDIGUNGEN GEGANGEN IS!
For this reason, the downloads of all new mods, modschmiede on the first set until there is a solution the I3d reasonable to encrypt files!
If home on the private Mods only passed on by the moddern, to selected people!
I know that there are now some heart breaking, and clearly, it's really great pity drum!
Especially when you see what it all, and what is now new again!
But it is no longer!
This scheme is as I said initially temporarily!
I ask you now our head is not abzureißen, and wait!
it will definitely go again!
But until then, the first END WITH MODS!
MFG
© ACID_BURN84
&
RonnyG
ezt írta...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

http://germantrucksimulator.hu
A bálahordó potkocsi mért 2 i3d van nem lehet egybe megcsinálni
Ez a tárcsával már szinte szánt!!
http://www.youtube.com/watch?v=v-CjQThLTyY&feature=related
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"