Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
beraktam mindent jó helyre a helyet is olyat adtam meg hogy véletlenül se legyen ott más és belépek a játékba és sehol semmi
láthatatlan vagy mi van mert nincs hajókürt
LÁMA
XD
ha erre gondoltál akkor tesék
fejtetõn van
valaki tud rá orvoslást?
ja és nincs mégegy gép azon a helyen
mert kb 5 helyen próbáltam
akkor rosszul tudtam mert eddíg ennek hittem a fejtetõre állítást
akkor mivel lehet fejtetõre fordítani?
Vicc volt
nem fejtetõn áll hanem jobbra-balra kéne fordítani
légyszi segítsen valaki
Hiába nyomom nem történik semmmi
mi a gond??
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
- nem mind1 hogy a grassland vagy a sima mod van feltelepítve
-a pozició sokban függ, mert amit párosítanak hozzá az csak az alap maphoz van, más mapon lehetséges hogy pl egy háztetõn lesz az eszköz.
- vagy nem mindent úgy csináltál ahogy a leírásbanvan
- a Careervehicles-ben vmit rosszul másoltál
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
NUMPAD 1 NUMPAD3 vissza NUMPAD 2
Patyesz az 1,2,3 gombal tod lehajtani a 0 pedig változtatni tudod hog ymit vess. (fû, gabona)
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
de az oldalsó jelzõket le lehet hajtani?
Raidmax Sagittarius: Intel Core2 Quad 2.40 GHz, ATI Radeon HD 3800 Series 512 MB, 2 GB RAM.
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ezeket: -"Lemken_Solitair_12.i3d"
-"Lemken_Solitair_12.xml"
-"Lemken_Solitair.png"
-"Solitair_Wheels.png"
-"Solitair_Rubber.wav"
-"Airseeder.wav"
-"AirseederIn.wav"
-"AirseederOut.wav"
-"AirseederPneumatic.wav"
bemásolod ide:
".../Landwirtschafts-Simulator2008/data/vehicles/tools"
ezt: -"Wheel_Seeder.lua"
pedig ide:
".../Landwirtschafts-Simulator2008/data/new_scripts/vehicles"
A "careervehicles.xml"-be bemásolod egy új sorba ezt:
<vehicle filename="data/vehicles/tools/Lemken_Solitair_12.xml" xPosition="145" yOffset="0.5" zPosition="240" yRotation="270"/>
A "</careerVehicles>" elé!
A "vehicletypes.xml"-be pedig ezt:
<type name="Wheel_Seeder" className="Wheel_Seeder" filename="data/new_scripts/vehicles/Wheel_Seeder.lua" />
A "<trailers>" és a "</trailers>
" közé, egy új sorba.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Elõre is kössz (döntés + átkonvertálás)