57265
Mezőgazdasági gépszimulátor
-
#19524 Nagy különbség, hogy nem akasztja fel, vagy csak nem írja ki, hogy felkapcsolható. Szerintem nálad az utóbbi van, kapcsold vissza az automatikus segítséget a beállításokban. Ha mégse ez a helyzet akkor valamit nagyon összekutyultál... -
#19523 Jó estét!
Az a problémám, hogy berakok egy ih tárcsát vagy egy összecsukhato kombinátort és nem akasztja fel a gépekre mi lehet ez ?
( mindent leiras szerint masoltam be) -
#19522 careerVehicles.xml fájlról készíts egy biztonsági másolatot, utána a nyitó és a záró tag(<careerVehicles>...</careerVehicles>) közül törölj mindent. Ha így jó, akkor új koordinátákkal rakd be a járműveket. Ha így nem jó akkor lehet alapból nem jó vmi a mappal. -
borda77 #19521 Segítsetek legyetek szívesek!
Bármi ami a vwhicletypesbe beteszek pl. ih eke, vagy ih tárcsa vagy amazon tárcsa tök midnegy működik a szétnyitás, fel le emelés, DE a földet nem barnítja!!! Mitől lehet ez??? -
Nandoo27 #19519 Hy Lenne egy kérésem! Valaki tudna segiteni abban hogy a Tolkermap V2-t ha beteszem akkor betöltés közben "game.exe hibát észlelt ezért leáll"! Ez mitől lehetséges?
Mert ha visszarakom a másik map-ot akkor működik... de ha ezt berakom és elszeretném inditani akkor kilép.
A segitséget előre is köszi! -
#19518 SIKER!!!! :) -
#19517 hali.itt a pót a xerionhoz: http://uploaded.to/?id=kzx7he + a cím http://landwirtschaftssimulator-mods.de/dl-auflieger-fuer-xerion-saddle-t5160.html.
Az ifát nehéz átszínezni, mert látom van mindenféle színben? -
#19515 Rájöttem hogy lehet megcsinálni azt hogy a platos ifa billencsen(vagyis legyen olyan platos ifa ami billent/csak anyi h 3 tengelyes lesz-lenne) csak kell vki aki kivitelezi.... -
#19513 Ha valaki tudna segíteni abba hogy a Kuhn Combiliner NC 4000 vetőgépet a
FlatLands II. mapon hol lehet feltölteni azt megköszönném. -
JD4650 #19512 a hw oldalra billent -
#19511 Na tök király pót . Nem lehetne megoldani a billentésnél hogy a magok merre szálljanak ? Mert oldalra megy pedig hátra kéne: lol
-
#19508 ezt betudná nekem linkelni vaaki? mert ami van ott letöltőlink a server ofline azt nem tudom letölteni:S -
#19507 ZOLI. A Gaz66-ot nézd átt mégegyszer mert én találtam egy elég láthato prob, hogy a jobb hátso kerék hátráb van mint a bal majdnem egy fél keréknyivel....... -
#19506 Van a HW-hez is amit passat14 csinált? -
balasszz #19505 Betettem a Gaz66-ot de nem ment be szegicsetek légyszi!!!! -
Nickel77 #19504 hy Tesék ittvan midkét sript mappám.
http://uploaded.to/?id=yj0w9e -
#19503 -
#19502 az a megoldás hogy át kell nevzni a trailer_rul.lua fált pl így trailer_rul1.lua ? -
JD4650 #19501 még nincs kész, azt írta a készítője hogy nincs elég ideje rá, ezért halad lassan! -
Nickel77 #19500 AMATÖRÖK!!!!!!! -
#19499 Jó a hw! Főleg hogy láthatatlan .xD -
#19498 Sziasztok!
Nem tudtok valamit a Claas Lexion 450-ről?Azt láttam hogy kész de miért ne osszák meg?Ha már megcsinálta akkor miért ne osztja meg? -
#19497 De látom más helyeken sem sikerül berakni mindent egalább 6 embernek nem a jó LOL nickel 77 -
#19495 De én mostt ujraktam a játékotés kivettemn az ifát meg mindent ami hozzá tartozot és még úgysincsen benn. -
#19494 Ha igy vannak a dolgok akkor van gaz66 meg dolly... -
<vehiclesTypes>
<steerables>
<type name="tractor_rul" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
<type name="combine_rul" className="combine_rul" filename="data/new_scripts/vehicles/combine_rul.lua"/>
<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
</steerables>
<trailers>
<type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
<type name="HaweULW" className="HaweULW" filename="data/new_scripts/vehicles/HaweULW.lua"/>
<type name="forageWagon" className="ForageWagon" filename="data/scripts/vehicles/ForageWagon.lua"/>
</trailers>
Ha a trailer után van rul (trailer_rul) és a traktor után nincs akkor gaz66 nincs meg dolly se csak pot.... ha???????????????? -
#19493 neked is a rul van baj azért nem jelenik meg................. -
#19492 Zoli nekem igazán segithetnél mert már felgyuktom a gépet!!! ááá... . Miért van az hogyha berakom az ifát meg hozzá a kék potot akkor a gaz-t meg a hw nem tom berakni. vagyis tudom de..... ha benn az ifa akkor van potja meg a gaz hw-jának a hátulja... ha sikerül a gaz akkor meg nincs semmi más traktor meg csak a dolly... tehát a probl. ezzel a (_rul) dologal van..... megkösz, ha tudnál segiteni.... -
#19491 Nickel77!
Nincs benn a játékban a passat14-nek készítettt hw-d pedig mindent ugy csinálok ahogy az le van írva.
Mi lehet a gond?
Kszi előre is a választ! -
#19490 Num1,2,3. -
#19489 Helló! Valaki megtudná mondani hogy a lemkmen vetőgépnél melyik betűvel lehet kitenni a nyomjelzőt? -
#19488 Sztem fasza ez a GAZ-66.!!! -
Nickel77 #19487 Hy NEM!!! -
#19486 Tolker Map V 2.0 -
#19484 azt szeretném megkérdezni hogy a Gaz 66 tud billenetni?? -
bohus16 #19482 Kicsit el vagy tévedve......ez nem az újraépített fendt!!! -
Dénes15 #19481 http://www.ls2008.extra.hu/skinek.htm -
#19480 aratásra kész!
-
quados19 #19479 sziasztok
Kérnék egy kis segítséget mégpedig abban hogy letöltök térképeket és mindenhol fű van pedig a mod ultival rakom be és ott beton van és nem pedig fű és ezt hogy lehet eltávolítani vagy valaki tudna ajánlani valamilyen mappát köszi a választ -
Trakis #19478 azon lehet állítani hogy a kombájn ne tegyele annyira a vágó asztalt??? -
bohus16 #19477 Jólvan ez igaz hogy hülyeség kérni a nem kész gépeket a játékba......de azt a fekete fendtet már belinkelhetnéd igazán