57265
Mezőgazdasági gépszimulátor

Mielőtt kérdeznél, olvass F.A.Q-t!

Meguntam a topik vezetését. Aki jelentkezne a posztra, írjon nekem privátban! Minden üzenetet elolvasok, de fenntartom a jogot a válasz nélküli elutasításra! FONTOS, hogy itt is felvessétek, hogy akarjátok a posztot.
  • Hassan B
    Nagy különbség, hogy nem akasztja fel, vagy csak nem írja ki, hogy felkapcsolható. Szerintem nálad az utóbbi van, kapcsold vissza az automatikus segítséget a beállításokban. Ha mégse ez a helyzet akkor valamit nagyon összekutyultál...
  • tibicsoki4
    Jó estét!
    Az a problémám, hogy berakok egy ih tárcsát vagy egy összecsukhato kombinátort és nem akasztja fel a gépekre mi lehet ez ?
    ( mindent leiras szerint masoltam be)
  • Hassan B
    careerVehicles.xml fájlról készíts egy biztonsági másolatot, utána a nyitó és a záró tag(<careerVehicles>...</careerVehicles>) közül törölj mindent. Ha így jó, akkor új koordinátákkal rakd be a járműveket. Ha így nem jó akkor lehet alapból nem jó vmi a mappal.
  • borda77
    Segítsetek legyetek szívesek!

Bármi ami a vwhicletypesbe beteszek pl. ih eke, vagy ih tárcsa vagy amazon tárcsa tök midnegy működik a szétnyitás, fel le emelés, DE a földet nem barnítja!!! Mitől lehet ez???
  • Nandoo27
    Hy Lenne egy kérésem! Valaki tudna segiteni abban hogy a Tolkermap V2-t ha beteszem akkor betöltés közben "game.exe hibát észlelt ezért leáll"! Ez mitől lehetséges?
    Mert ha visszarakom a másik map-ot akkor működik... de ha ezt berakom és elszeretném inditani akkor kilép.
    A segitséget előre is köszi!
  • Palotai Betyár
    SIKER!!!! :)
  • atesz25
    hali.itt a pót a xerionhoz: http://uploaded.to/?id=kzx7he + a cím http://landwirtschaftssimulator-mods.de/dl-auflieger-fuer-xerion-saddle-t5160.html.
    Az ifát nehéz átszínezni, mert látom van mindenféle színben?
  • Palotai Betyár
    Rájöttem hogy lehet megcsinálni azt hogy a platos ifa billencsen(vagyis legyen olyan platos ifa ami billent/csak anyi h 3 tengelyes lesz-lenne) csak kell vki aki kivitelezi....
  • meggabor09
    Ha valaki tudna segíteni abba hogy a Kuhn Combiliner NC 4000 vetőgépet a
    FlatLands II. mapon hol lehet feltölteni azt megköszönném.
  • JD4650
    a hw oldalra billent
  • rambo12
    Na tök király pót . Nem lehetne megoldani a billentésnél hogy a magok merre szálljanak ? Mert oldalra megy pedig hátra kéne: lol
  • DJKonya
    ezt betudná nekem linkelni vaaki? mert ami van ott letöltőlink a server ofline azt nem tudom letölteni:S
  • Palotai Betyár
    ZOLI. A Gaz66-ot nézd átt mégegyszer mert én találtam egy elég láthato prob, hogy a jobb hátso kerék hátráb van mint a bal majdnem egy fél keréknyivel.......
  • kispalko
    Van a HW-hez is amit passat14 csinált?
  • balasszz
    Betettem a Gaz66-ot de nem ment be szegicsetek légyszi!!!!
  • Nickel77
    hy Tesék ittvan midkét sript mappám.

http://uploaded.to/?id=yj0w9e
  • Palotai Betyár
  • rambo12
    az a megoldás hogy át kell nevzni a trailer_rul.lua fált pl így trailer_rul1.lua ?
  • JD4650
    még nincs kész, azt írta a készítője hogy nincs elég ideje rá, ezért halad lassan!
  • Nickel77
    AMATÖRÖK!!!!!!!
  • rambo12
    Jó a hw! Főleg hogy láthatatlan .xD
  • thomme
    Sziasztok!
    Nem tudtok valamit a Claas Lexion 450-ről?Azt láttam hogy kész de miért ne osszák meg?Ha már megcsinálta akkor miért ne osztja meg?
  • rambo12
    De látom más helyeken sem sikerül berakni mindent egalább 6 embernek nem a jó LOL nickel 77
  • rambo12
    De én mostt ujraktam a játékotés kivettemn az ifát meg mindent ami hozzá tartozot és még úgysincsen benn.
  • Palotai Betyár
    Ha igy vannak a dolgok akkor van gaz66 meg dolly... -
    <vehiclesTypes>
    <steerables>
    <type name="tractor_rul" className="Vehicle" filename="data/scripts/vehicles/vehicle.lua"/>
    <type name="combine_rul" className="combine_rul" filename="data/new_scripts/vehicles/combine_rul.lua"/>

<type name="combine" className="Combine" filename="data/scripts/vehicles/Combine.lua"/>
    </steerables>
    <trailers>
    <type name="trailer" className="Trailer" filename="data/scripts/vehicles/trailer.lua"/>
    <type name="HaweULW" className="HaweULW" filename="data/new_scripts/vehicles/HaweULW.lua"/>
    <type name="forageWagon" className="ForageWagon" filename="data/scripts/vehicles/ForageWagon.lua"/>
    </trailers>
    Ha a trailer után van rul (trailer_rul) és a traktor után nincs akkor gaz66 nincs meg dolly se csak pot.... ha????????????????
  • Palotai Betyár
    neked is a rul van baj azért nem jelenik meg.................
  • Palotai Betyár
    Zoli nekem igazán segithetnél mert már felgyuktom a gépet!!! ááá... . Miért van az hogyha berakom az ifát meg hozzá a kék potot akkor a gaz-t meg a hw nem tom berakni. vagyis tudom de..... ha benn az ifa akkor van potja meg a gaz hw-jának a hátulja... ha sikerül a gaz akkor meg nincs semmi más traktor meg csak a dolly... tehát a probl. ezzel a (_rul) dologal van..... megkösz, ha tudnál segiteni....
  • rambo12
    Nickel77!
    Nincs benn a játékban a passat14-nek készítettt hw-d pedig mindent ugy csinálok ahogy az le van írva.
    Mi lehet a gond?
    Kszi előre is a választ!
  • Traky94
    Num1,2,3.
  • saslaca
    Helló! Valaki megtudná mondani hogy a lemkmen vetőgépnél melyik betűvel lehet kitenni a nyomjelzőt?
  • tomi9000
    Sztem fasza ez a GAZ-66.!!!
  • Nickel77
    Hy NEM!!!
  • Palotai Betyár
    Tolker Map V 2.0
  • wazul
    azt szeretném megkérdezni hogy a Gaz 66 tud billenetni??
  • bohus16
    Kicsit el vagy tévedve......ez nem az újraépített fendt!!!
  • Dénes15
    http://www.ls2008.extra.hu/skinek.htm
  • DJKonya
    aratásra kész!
  • quados19
    sziasztok
    Kérnék egy kis segítséget mégpedig abban hogy letöltök térképeket és mindenhol fű van pedig a mod ultival rakom be és ott beton van és nem pedig fű és ezt hogy lehet eltávolítani vagy valaki tudna ajánlani valamilyen mappát köszi a választ
  • Trakis
    azon lehet állítani hogy a kombájn ne tegyele annyira a vágó asztalt???
  • bohus16
    Jólvan ez igaz hogy hülyeség kérni a nem kész gépeket a játékba......de azt a fekete fendtet már belinkelhetnéd igazán