Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Hogy ezt a lexion-t te csináltad , csak azért kérdem mert én is próbálkoztam vala csak a claas lexionnak a tetejére rá volt húzva egy fehér sáv ami pont egy petûnél volt a cat lexionnál azt a teteje undorítóvólt !!
amúgy grat!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Jó lett kösz
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Az egész neten körbe néztem, vagyis azon a honlapokon ahol vannak módok és sehol nem találtam a Grassland modot és tudom, hogy itt fent van, de én láma nem találtam meg léci valaki segítsen.
Mega talán elkészül a hétvégén, ha lesz hozzá kedvem.
hát az úgy kezdödött hogy belecsusztam a megpakolt pótokkal a vízbeazt elindultam kiszedni a trakeszt meg a pótokat azt utána elindultam a traktor mentõ traktorért essem jött össze utána mentem a traktor mentõ traktort mentõ
kombájnért hát itt abba is hagytam XD XD
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Idioták kiméljenek!!! :)
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
(Bal alsó sarok 2. gomb)
Ha nem 1 ház tervezõben állnál neki kombájnt meg traktort készíteni biztos jobb lenne 😊 😊 😊
Pl.: 3DSMAX ?? a mayát nemajánlom mert az filmeseknek való....
AC3D ?? ebbe tudnál jobbat csinálni ezekkel próbáld meg katt google és keress rá szedd le és kezd el abba nagyobb lesz a siker.
Én is próbálkozok csak én egyszerûbbel kezdem 😄
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
ok
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Idioták kiméljenek!!! :)
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB