Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csináltam már new_sc...>oda nem jó
van egy tömörített>nem jó
csináltam egy simát és akkor sem jó
köszi a választ
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
Idioták kiméljenek!!! :)
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Remélem megcsinálják és akkor egész fassza lesz a GAME<#buck>#buck><#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Ezt a pótkocsit felrakná valaki?
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Figyu köcsög ez a kibaszott forum azért van hogy segitsünk a másiknak ugy hogy az ijen buzik basszák meg mint TE mert másikoknak is kell a segitség."
Erröl csak annyit,hogy amit te is kérdeztél NORBIXY,az már le lett irva a topikba legalább 10x,ha nem 15x....szóval te csak neugassál,mert ha ennyire láma vagy hogy nembirsz visszaolvasni mondjuk 3-4 oldalt (kb ott irtam vkinek ugyen erre a kérdésre a választ)....Ja és még annyit,hogy én vagyok a buzi meg a köcsög? Nézz már tükörbe nyomorék.
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Link
ASUS P5Q-PRO Q9550 SAPPHIREHD4850 DUAL SLOT 4GB CSX CEC FAN KIT COOLERMASTER CM690
csak egy ötlet, mert az még hiányzik 😊
#hhwnd
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
MASSEY FERGUSON 5465 DYNA-4 (EZ A FASZA GÉP) Ja és :mgnorba32.gportal.hu---nézzétek meg !!!
Idioták kiméljenek!!! :)
NORBIXY: Olvass már vissza bazmeg-.- kb 4x leirtam 1 oldalon hogy miért nem jelenik meg."Azért nem jelenik meg mentett játékban,mert még béta verzió!!!"
joci az MTZ-d hogy halad tegyél fel új képeket ha tudsz, hagy legeltessem a szemem😊))köszi...
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))