Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Levan érthetõen írva, hogy az adott mod readme-jébõl a careervehicles.xml-be.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Elõre is kössz!
Grat az összes magyar moddernek!
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
http://s1.directupload.net/file/d/1513/l9i88692_jpg.htm
http://s5.directupload.net/file/d/1513/8tqq8dms_jpg.htm
videó:Claas Cougar
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
De nekem a Grassland mond orvosolta a hibát és számolja az ürítést akár hány pót van össze kapcsolva, de lehet, hogy ez csak nálam van.
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
ja amúgy meglehet rendelni a játék hivatalos honlapján!!!!
A hw-t nem én csináltam csak átalakítottam hogy nézzen ki valahogy.
(sajnos a hw belsõ része csíkos)
Lack ha érdekel elküldöm neked privátba aztán feldobhatod a F.A.Q.-ba.
(-rönk pakolásra: a fa rönk már van benne csak készitenni kénne hozzá rönk fogó kannalat amivel feltudnánk emelni.
(-Trágya pakolás:hátha lesz hozzá ilyen mód is csak késziteni kell hozzá egy csipegtetö kanalat amivel rakodni lehet.
Én legalábis ilyenekre gondoltam!!!
De ti is gondolkozhatol rajta csak pár ötletett osztotam meg ami szerintem jó lenne a játéknak.
azt szeretném megkéérdzni hogy az autopilot csak azzal a vágóassztallal mûködik ami mellékelve van a csomaghoz?