Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert beraktam úgy ahogy azt leírtátok de nem mûködik
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Mielõtt kérdeznél olvass F.A.Q.-t .
Minden "Hogy kell berakni...." "Linkeld be légyszi..." "Honnan töltsem le a teljes játékot..." valamint a többször ismételt kérdések törlésre kerülnek. Visszaolvasni nem szégyen!
A válasz erre gombot használd, különben a hozzászólásod törlõdik! TILOS A WAREZ!!
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
Idioták kiméljenek!!! :)
IFA W50
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Ha meg fent van és nem jó, akkor nem tudom.
Ja egyébként ami az ls2008.extra.hu-ról letölthetõ new holland cr980as betakarítógép isvalamiért hajókürtözik. Ha nincs betéve a játékba, akkor simán megy, ezzel az említett hibával. Mi lehet a megoldás?
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430