Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó model grat hozzá
A fájlokat bemásolod a trailersbe. A scripts mappából a fájlt a data/scripts/vehicles-be. A particleSystems mappából pedid az azonos nevûbe a vehiclesben. Utána a vehicletypes-ba a <trailers> és a </trailers> közé egy új sorba bemásolod a script hivatkozását. A cereervehiclesbe meg írsz neki egy pozíciót és kész.
Vagy valami hasonló...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Szép munka!!!!
<#eljen>#eljen><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Case STX 4EVER Gépem: CPU: RAM: Videó kártya:
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
link-et nem adok
Lakhely: Polgár Pár kép a galériámban.. Massey Ferguson Claas Dominator 106 :)))
pont most tették bele az új grasmod-ba a trágyaszórót ami már mûködik
Legalább odaírta, hogy magyar....
A német oldalon találtam,nemsokára kész ha minden igaz <#wink>#wink>
http://germantrucksimulator.hu
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
nem lépett bele hanem egy hajókürt szólalt meg van ötletetek hogy ez miért van?
a választ elõre is köszi
mibe csináltad ?
mármint milyen programban ?
Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.
Egoista: az az ember, akit sokkal jobban érdekel saját maga, mint Én...
AP legyen a keresõ szo 😄
Új nick :D Jéé de laza :D
kösz