Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is az a bajom h nincsen programozo progim meg nem tok intregálni de progit szerzek valahonan és ujra olvasom a számitástechnika könyvet lehet leirja (bár kevés esély)<#nezze><#wink>
Hesston
😄😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Mindenki kedvé ért egész este a pótkocsin fogok dolgozni ja és ha egy jó modelezóõt szeretnék megkérni hogy a pótkocsinak a kerék részét a forg zsámolyt csinálja meg én megcsinálom a platót stb csak azt meg a srciptet csinálja meg az este fogok felrak ni pótkocsirol képeket hogy hogy ál remélhetõleg fél óra mulva fent elsz az elsõ kép
VALAKI9191 kösz a tanyácsot már szántok is az ih ekével 😄<#love12><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor3><#beka2>
Hesston
de az mond el pls h csináltam evvel 1 silo tárolot el mentetem akor hogy kel be rakni a játékba ?????????????? pls help

VALAKI9191 NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM AZ ÖTLETET AZ ISTEN ÁLDJON MEG!!!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#integet2>
Hesston
ok

de nem azon alakitok jd arra még egy szint és rá egy ilyen 3 szög alaku megdölt valami befele tod nem tom elmagyarázni
Hesston azért ilyen nagy szájjal nemkéne nekikezdeni.
Meg nemfogja neked seni elmagyarázni hogy hogykell hasznáni...

Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.

Lack beteszi::

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hesston
ésha csinálok 1 épületet hogy rakjam be a játékba ??????????

nekem mind1
én vissza tudom alakítani😄
de ne így csináld, hanem hogy alul van a nagyobb oldal, felül a kicsi

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ezt aa ptot csinálom csak kicsit alakitgatok rajta ha meg lesz a pótnak a felsõ része majd mutatok képet
nincs script nem lehet megérteni? A bálázóval bálázni kell, és azt most nem lehet!

claaslexion
remélem az eredeti modell készitõinek nincs kifogása ellene!

6milan6
Nem konkrétan rád gondoltam, csak általánosságban beszéltem, de ha magadra veszed, akkor biztos megfordult benned a gondolat.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

claaslexion
én csak egy kis átalakitásra kérnélek meg!
csinálj a 108-as ból 106-ost! menni fog?

jd meg van a pótrol kép de nem gond aha a felsõ platon alakitok kicsit hogy befele döljön mint asilózós pótkocsiknál
Hesston
hát rem nem rám gondolt mert a modelezöket istenként tisztelem!!!!

Milán nem írt nevet, vagy is nemtudod hogy kire gondolt, csak gondolod.

gtatom: ha nem mûködik letöltöd megint, lehet megsérült a fáj
ez szól master farmer -nak is. ha ezek után nem mûködik akkor nem használod

google sketchup kezelés nem bonyolult JD képet tudsz adni?
valaki mondjon már ötletett
Hesston
és te mivel moddelezel ???? kéne a progi neve ha lehet pls meg a kezelése pls
(meg csinálnám a mi nálunk lévö tsz-t 😄

mbp 6,5. Forgózsámolyos pótkocsi

nah?
Hesston
hallod 6milan6 én bunkoztalak le ?????? mert oda irtam amikor irtam h a moderátorokat nem bunkozom hanem istenként tisztelem!!!!
szal ha fel huztad magadat h bunkonak hivtalak nagyot tévedsz (szerintem)

na jd mondj valami mást csak ne ilyen épületeket😄
aha
graslandod van?

na jah jó de valami más csak ne traktor legyen mert az még bonyorult de bármit mondtok egpróbálom
JD4650:Figyi a tárcsás dologgal gondolom rám célozál és hidd el hogy kb 50 szer elolvastam a read mit és megcsináltam de nem tudtam akkor se kinyitni.Ez után tényleg baromi nehéz lenne nem le fikázná hanem ha esetleg tudod a hiba okát akor segitenél !!<#shakehead><#schmoll2>
bármit, ami mezõgazdasággal kapcsolatos. Akár termény tároló is lehet, meg szárító😊

ötlet kéne nem tom mit modellezek ötleteket pls
hiába indítom el nem kezd el kaszálni. Mi lehet a probléma? Hiába olvasok vissza errõl nem találok semmit.
Lengedtem és el akartam indítani a fûkaszát de nem történt semmi.
nem is az olvasás lenne a megoldás, hanem hogy próbálgathatnák megoldani a hibát, nem egybõl a másikhoz fordulni aztán ha nem jön rá válasz akkor egybõl eljátszani hogy itt mindenki lesz*r meg nem segít. Ez nem így mûködik. érdekes módon vannak olyan emberek akiknek mindin sikerül, ha nem elsõre, akkor megpróbálja megint, elolvassa a readme-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem egybõl plíz help, nem jó a tárcsa meg hasonlók....

én úgy gondolom, hogy teljesen igazad van, hogy mindent abbahagyol.
mert szokot lenni, hogy véletlen van egy kis idõm és a gép elõt ülök(3óra kb) és ha Lack nincs itt, tudom mit írogatnak itt az emberek. és nyugottan törõdj a bunkó hozzászólásal és te s legyel ugyan olyan. az meg hogy kérdezgetnek csak annyit tesz hogy kell neki a mod de csak annyira míg beleteszi és megyen vele vagy 2órát, aki nem kérdez az tudja hogy készlesz és nem kell megkédezni

a kezdõknek meg lámáknak meg csak annyit, hogy nem vissza kell olvasni hanem rögtön az elejérõl kellene elolvasni az egészet és akkor lépésbe tudol haladni és nem kavarodtok belle annyira, hogy segítséget kelljen kérni.

Elinditodtad vagy csak leengedted mert nekem is ez volt a hiba.El kell inditani!

Segitséget szeretnék kérni keresem már régotta a john deere 1550 kombányt de nem találom.Esetleg tudnátok adni hozzá linket?(oldal is jó)
A modokhoz hoszászolva csak anyit hogy a jó modhoz idö kell hogy rendesen mûködjön a játékba ha nem igy lenne akkor csomó hiba lenne benne amit úgyis szeretnétek hogy a készitö kijavitsa.Tûrelem minden fórumra irónak!

Hali, leszedtem az egyik német oldalról egy addons-t amiben van potkocsi fükasza és 1 hamszter. Az a baj hogy nem birok kaszálni mi lehet a probléma?
Az oldalrol a letöltések ingyenesen elérhetöek lesznek... nem lessz letöltési dij 😊) ez már teljesen biztos
Ma még nemolvastam fórumot most olvastam el kb 2 hozzászólsát és nemlátom értelmét a töbi elolvasására... ugylátom ma csak veszekedés volt...
ÉN azt nem értem hogy amejik hsz-re válaszol valaki akkor azt mér törlitek ?
Mint pl. te is Lack válaszoltál vmejik hsz-re de törölted így én azt se tom hogy mit irt az a gyerek hogy el kellett vele beszélgetni...
1 kérdésem lenne vagy inkább kérés.
A 3DSMAX után kipróbáltam az AC3D-t de van 1 olyan problémám hogy csak a megvásárolt verzióba enged hogy mentsek.
Gondolom tik nem vettétek meg ezért szeretnék 1 linket kérni mert én amikrõl eddig szedtem ez mind ilyen volt mint amit említettem.

Csak annyit mondj hogy Köszi ... és én is megköszönöm.

tudod mit kéne csinálni hogy ember legyen a gépben
chrysler300c
Ne törõdj velük! És énszerintem te nagyon ügyes vagy! Csak megkéne nekem is tanulni moddolni!!!!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

zsoltee8
ebben teljesen igazad van milan.igaz én még új vagyok de visszaolvasok és utána keresek a dolgoknak .csak kár hogy a sok ember ezt nem érti meg hogy ne kérdezzen feleslegesen

6milan6
Elolvastam a mai hsz-eket és úgy döntöttem egy idõre befejezem! Nincs szükségem arra, hogy naponta azt olvassam miért vagyok bunkó, mert nem osztom meg ezt+azt. Mindkét szóban forgó mod lényegében félkész, amibõl az következne, hogy naponta 100-an kérdeznék meg, miért nem billent az IFA, miért tûnik el a HW mentés után.
Azok meg jobban tennék, ha hallgatnának, akik pár hete még az alap dolgokat kérdezgették.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hesston
ja

chrysler300c
Úgy jó lenne az oldal ha nem lenne fizetõs?

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

Fel tettem a linket a FAQ-ba LS-Modschmiede a link neve.

rambo12
eléggé elfajultak itt a beszélgetések

Nem lehet letiltani azokat akik a topikot káromolják??

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás