Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyitható hátsó ablak, cserélhetõ gumik, villogó, autómata vonófej...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Hesston-nak és MTZ1025-nek ahogy a hozzászólásokat olvasom azt vonom le, hogy mûködik. Szerintem töröld az mtz könyvtárat meg azokat a sorokat amelyeket beraktál az XML fájlokba és kezd újra. Ennek jónak kell lennie!
(Lack az elõzõt légyszives töröld.)
Acid mods
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Frontlader.lua scriptet meg felhasználva átparamétereztem a belarus XML fájl-ját.
1. belarusa.zip kicsomagolása ide: ...\data\vehicles\steerable könyvtárba.
Így kapsz egy "mtz" könyvtárat és egy "Frontlader.lua" nevû fájlt.
2. A "Frontlader.lua" fájlt helyezd át ide: ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba
- ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj!
3. Nyisd meg a "careerVehicles.xml" fájlt a ...\data könyvtárból valamilyen szövegszerkesztõvel(Nodepad++)
Ír be a következõ sort:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/belarus.xml" xPosition="139" yOffset="0.5" zPosition="249" yRotation="0"/>
xPosition;zPosition;yRotation módosításával tudod elhelyezni oda ahová akarod tenni.
Ez után mentsésl!!
4. Nyisd meg a "vehicleTypes.xml" fájlt a ...\data könyvtárból valamilyen szövegszerkesztõvel(Nodepad++)
Írd be a következõ sort a <steerables> </steerables> közé (ha lehet ez legyen az utolsó sor a kettõ között) :
<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>
Ez után mentsésl!!
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>
a <steerables> </steerables> közé az utolsó sorba
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/belarus.xml" xPosition="139" yOffset="0.5" zPosition="249" yRotation="0"/>
ezt kell berakni "careerVehicles.xml"-be a koordinátákat lehet változtatni, hogy jó helyre rakd.
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A frontlader.lua-ra épül!
Telepítés:
1. A balarus_auto.zip fájlt rakd a ...\data\vehicles\steerable könyvtárba.
2.Ha van Frontloder.lua fájlod ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba akkor nincs más dolgod.
3. Ha nincs akkor másold be a ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba
a Frontlader.lua fájlt.
Müködés: NUM-4 nyitja a baloldalit
NUM-7 csukja a baloldalit
NUM-8 nyitja a jobboldalit
NUM-5 csukja a jobboldalit
Használd egészséggel!!
Belarus! Töltsd le!
Ezt a végtelenségig lehetne ragozni,h ki mit csinál a fórumon! :S Eredménye meg sztem nem nagyon lesz!
halad a német forum os jcb de már jo lenne abba hagyni egymás baszogatását
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Csináltam Repaintot a Lexion 600-ra, Mega 218-ra és a Dominator 108-ra.
Sajnos még nem tudtam tesztelni õket, mert még nincs meg a játék, de a jövõ héten valószinû, hogy meglesz.
Ha megkapom az átfestési-kiadási engedélyt Lack-tól, akkor megosztom veletek, ha lenne rá igény...<#smile>#smile>
Üdv: 3034
Én is így éreznék Milán helyében.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
malyd ha látni fogja hogy már a sok faszkalap nem baszkódik akkor malyd fojtatja
Ha egyszer mi is várjuk nemcsak a bunkók akik olvasás nélk. felteszik a hülye kérdésüket akkor ennek a leállásnak nincs értelme!
Sztem az lenne a legegyszerûbb ha valaki megkérdezi annak törölni kéne a hozzászólását kivéve akkor ha már átolvasta a fórumot és pont nem találta meg vagy nem figyelt!
De a te döntésed max akkor mégtöbben fognak kérdezõsködni hogy miért nem folytatod!
ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Hülye vagy ? IGEN
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
hova lett nekem mindenki msnröl???:S tök jo h senki nicns fent hihi
a Fortschritt E512-es kombájn naggyábol 45-50%-os készültségi állapotban van, ami a modelt illeti... vkinek átküldeném rola a képet és felteszitek ide??
Új nick :D Jéé de laza :D