Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lambo nagyon jó lesz. sok dolgot lehet róla "kölcsön" venni😛
nyitható hátsó ablak, cserélhetõ gumik, villogó, autómata vonófej...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

sztem csak a 'beszállós' ajtót lehessen ki nyitni, és akkor lehet a máskkal nyitni a hátsó ablakot.

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

hát! Nem tom mi lehet a baj😞 ha úgy csináltad ahogy leírtam akkor mennie kell!!
Hesston-nak és MTZ1025-nek ahogy a hozzászólásokat olvasom azt vonom le, hogy mûködik. Szerintem töröld az mtz könyvtárat meg azokat a sorokat amelyeket beraktál az XML fájlokba és kezd újra. Ennek jónak kell lennie!
akkor nyobd hosszan a Numpadon a 4-e,7-es,5-ös,8-as gombot,
igen garss mondon a traki megjelenik
ezen most dolgozom,meg a két oldalsó ablakon is😊))
MTZ1025
azt nem lehetne megoldani hogy a hácssó ablak is kinyíljon

a játékban megjelenik a belarus?
grass mod-od van? mert lehet hogy csak annál mûkszik
wazul
jó ahogy villog

NH G240
A két videó a lap alján. Azok kerültek volna az elõzõ hsz-be de inkább linkelem.
(Lack az elõzõt légyszives töröld.)
Acid mods

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

a belarust sajna nem én csak módosítottam rajta.
Frontlader.lua scriptet meg felhasználva átparamétereztem a belarus XML fájl-ját.
ja és a játékba se felejtsd a "Jármûvek visszaállítása" gombot!
Telepítés:

1. belarusa.zip kicsomagolása ide: ...\data\vehicles\steerable könyvtárba.
Így kapsz egy "mtz" könyvtárat és egy "Frontlader.lua" nevû fájlt.
2. A "Frontlader.lua" fájlt helyezd át ide: ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba
- ha nincs ilyen könyvtár akkor csinálj!
3. Nyisd meg a "careerVehicles.xml" fájlt a ...\data könyvtárból valamilyen szövegszerkesztõvel(Nodepad++)
Ír be a következõ sort:

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/belarus.xml" xPosition="139" yOffset="0.5" zPosition="249" yRotation="0"/>
xPosition;zPosition;yRotation módosításával tudod elhelyezni oda ahová akarod tenni.
Ez után mentsésl!!
4. Nyisd meg a "vehicleTypes.xml" fájlt a ...\data könyvtárból valamilyen szövegszerkesztõvel(Nodepad++)
Írd be a következõ sort a <steerables> </steerables> közé (ha lehet ez legyen az utolsó sor a kettõ között) :

<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>

Ez után mentsésl!!
tttala nekem nem muködk vaklamiér pedig mnident ugy csináltam
Hesston
igen király a belarus te csináltad ??? marhára teccik grat!!!!

Új nick :D Jéé de laza :D

pickány

Xerion Black német forum
Xerion black
NÉMET FORUM

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

"vehicleTypes.xml"-be kell berakni ezt a sort:
<type name="frontlader" className="Frontlader" filename="data/new_scripts/vehicles/Frontlader.lua"/>

a <steerables> </steerables> közé az utolsó sorba
hali!
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/mtz/belarus.xml" xPosition="139" yOffset="0.5" zPosition="249" yRotation="0"/>

ezt kell berakni "careerVehicles.xml"-be a koordinátákat lehet változtatni, hogy jó helyre rakd.
rambo12
Léccives huzzál már el innen míg nem voltál itt úgy ahogy elvoltunk ugyhogy húzd meg magad és csak értelmes kérdéseket tegyél fel

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

hali! A baloldali ajtó egy kicsit lóg (amúgy egy agyon használt MTZ-nél amúgy is lóg,mert állandóan ott mászkálunk 😊 ) majd javítom.
ha rámész a "fórum" linkre akkor a baloldalon ott lesz!
MTZ1025
köszönnyük szépen ttlala

hali! csináltam egy Belarust amelynek az ajtói gombnyomásra nyílnak!
A frontlader.lua-ra épül!
Telepítés:
1. A balarus_auto.zip fájlt rakd a ...\data\vehicles\steerable könyvtárba.
2.Ha van Frontloder.lua fájlod ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba akkor nincs más dolgod.
3. Ha nincs akkor másold be a ...\data\new_scripts\vehicles könyvtárba
a Frontlader.lua fájlt.
Müködés: NUM-4 nyitja a baloldalit
NUM-7 csukja a baloldalit
NUM-8 nyitja a jobboldalit
NUM-5 csukja a jobboldalit
Használd egészséggel!!
Belarus! Töltsd le!
spawnmadrid
Szevasztok. Lack, Milán és a többi modellezõ! Gratulálok az eddigi gépekhez! Amit ti csináltok az egyszerûen király. Tudom, pontosabban nem tudom, de selytem mekkora meló lehet egy modell elkészítése majd a játékba helyezése. Ezért is értek veletek egyet a linkeléssel kapcsolatban, de szeretnék kérni valamit. Tudom hogy sok az értetlen balfasz, sok a "Miért nem jó ez, miért nem jó az". De miért nem tudtok egyszerûen átsiklani ezeken a hsz-eken? Nagyon bosszantó a sok Láma, ezt nagyon jól tudom. És engem is kibaszottul idegesítenek, De ha belegondoltok, azzal hogy nem teszitek be többé a cuccokat, azokat is büntetitek akik normálisak és türelmesek veletek szemben. Tudom azt nagyon jól, hogyha felteszitek a gépeket akkor jön majd a sok kérdés hogy: "Miért nem billent az ifa?" "Miért tünik el a hw pót?", meg az ehhez hasonlók. De az értelmesek nem fognak kérdezni, mert pontosan tudják hogy ezekre a kérdésekre mi a válasz. A többiek, akik balfaszok és ezeket a kérdéseket azokután is felteszik, azokat meg le kell szarni, nem kell foglalkozni az õ hsz-eikkel. Szívetek joga eldönteni, hogy megosztjátok-e velünk a modelljeiteket, de komolyan kérlek titeket, hogy gondoljátok át lécci.

patyesz18
Nyugi van máá csak laaa---zzááááán! x)
Ezt a végtelenségig lehetne ragozni,h ki mit csinál a fórumon! :S Eredménye meg sztem nem nagyon lesz!

pickány

halad a német forum os jcb de már jo lenne abba hagyni egymás baszogatását

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

Akkor meg ne nagyképüsködj!!! Azt hiszed te vagy itt a (valaki) mert"nem olvasok el mindent" ez senkit nem érdekel... ha nem olvasol vissza akkor ne hangoztasd különben is nem nekünk olvasol hanem magadnak 😄 (egy jó páran tudunk türelmesen várni amig kész nem lessz ez nem egy könnyü feladat "lemodellezni valamit") de ha te erre nem vagy képes akkor = Gumiszoba... vagy játszál mással...

6milan6
20 hsz-el a kérdésed elõtt linkeltem be , amit már egyszer leírtam ezzel kapcsolatban. Szóval vagy felületesen olvasol, vagy gyenge a szövegértésed, vagy tényleg hazudsz. Válaszd ki, melyik a számodra kevésbé kellemetlen.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Lacktól nehezen, mert egyik se az övé😄

Sziasztok!

Csináltam Repaintot a Lexion 600-ra, Mega 218-ra és a Dominator 108-ra.
Sajnos még nem tudtam tesztelni õket, mert még nincs meg a játék, de a jövõ héten valószinû, hogy meglesz.
Ha megkapom az átfestési-kiadási engedélyt Lack-tól, akkor megosztom veletek, ha lenne rá igény...<#smile>

Üdv: 3034
ksz kaszát kéne csinálni 28-as mtz mellé
egyet értek
teljesen igazatok van

Szerinted nem törlöm a sok sz*rt? Másnapra mindig van kétszer annyi. Élen ezzel a krisz267 nevû hülyegyerekkel aki (követeli az ifát) nem ért semmilyen szóból sem és nem fogja vissza magát. Ki vagytok akadva az ifával meg a hw póttal, mintha ezek nélkül nem lehetne élni. Komolyan mondom szánalom. Nemhogy szép csendben kivártatok volna, lehet hogy már rég ezekkel játszanátok. Meló után délutánonként úgy jövök a topikba, hogy nem azt tippelgetem van-e törölnivaló, hanem hogy mennyi.

Én is így éreznék Milán helyében.

6milan6
Sok minden jó lenne....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Szerinted hol érdekel, hogy kinek mi a véleménye? A játékkal kapcsolatban felmerülõ probmlémák nagy részét egyedül megoldottam, szóval nem vagyok rászorulva senkire. Különben leírtam milyen okból nem került fel az ifa és a hw-sem. Ha lesz mûködõ, nem beta script, akkor lenne értelme. Így viszont csak a állandó kérdések száma növekedne, ami már így sem kevés.

Peugeot08
az #5079-es hsz-ben lévõ claas tucano-val mi újság????

MTZ1025
haggyátok ez az õ döntése és igaza is van
malyd ha látni fogja hogy már a sok faszkalap nem baszkódik akkor malyd fojtatja

chrysler300c
Már bocsáss meg de szerintem nem a topik színvonala miatt nem kéne csinálni!
Ha egyszer mi is várjuk nemcsak a bunkók akik olvasás nélk. felteszik a hülye kérdésüket akkor ennek a leállásnak nincs értelme!
Sztem az lenne a legegyszerûbb ha valaki megkérdezi annak törölni kéne a hozzászólását kivéve akkor ha már átolvasta a fórumot és pont nem találta meg vagy nem figyelt!
De a te döntésed max akkor mégtöbben fognak kérdezõsködni hogy miért nem folytatod!

ASUS K8N alplap AMD SEMPRON 2500+, 120 GB HDD, 1,5 GB RAM ASUS GeFORCE 7600GS 256MB AGP VGA

wazul
pedig jó lenne ha lenne ifa vagy wh 6milan6

6milan6
Nem véletlenül nem csinálom. Többek közt nem látom értelmét, a topik színvonalam miatt.

CoD23
kár hogy erre a döntésre jutottál!!<#szomoru1><#szomoru1><#rinya>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

6milan6
Akit érdekel a játék, folyamatosan olvassa a fórumot, hogy képben legyen. Nem csak feltesz egy kérdést és már a rá érkezõ váálaszokat sem olvassa el. Múltkor leírtam mi a helyzet az általam berakott IFA, HW, és még jópár modellel.

rambo12
Haggyátok már abba ezt a dedós viselkedést
Hülye vagy ? IGEN

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

csak azért. hogy lássa mindenki hogy milyen állapotban van a model és nehogy rákérdezzen valaki hogy mikor lessz kész 😛😄 bár nem tudom hogy mennyien várják 😄 de attol fel kellene ide rakni
nyugodjatok már eg... nem értem miért kell idegesnek lenni!! szépen meg lehet kérdezni mindent, és szépen lehet válaszolni... de azért ide csak a jétékkal kapcsolatos dolgokat, hibákat és bajotokat kell irni...
hova lett nekem mindenki msnröl???:S tök jo h senki nicns fent hihi

a Fortschritt E512-es kombájn naggyábol 45-50%-os készültségi állapotban van, ami a modelt illeti... vkinek átküldeném rola a képet és felteszitek ide??
rambo12
Hesston át tudod konvertálni nekem ezt :: ha elküldöm????

Hesston
nah bazze kész a potom 4 tengelyes és 1 rossz hir tönkre kurta az egészet kezdhetem elörröl mert ha átt konvertálom maya val ésa pontkocsinak vannak olyan részei amiket nem vastagitotam meg akor dobhatom a kukába szóval igy bontom le az alapokik és hibákat javitok ::@ :S:S de jó lesz 😄

Új nick :D Jéé de laza :D