Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NH G240
Miért ne lehetne? A Hanomag Robust is sketchup-pal készült, és ha jól sejtem akkor a John Deere 7510 Premium és New Holland T7040-et is abban csinálták és valaki(k) már vígan játszanak vele(ük).

Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!

Egy kis segítség azoknak, akik szeretnék tudni a kódot a winrarhoz.
Ez a program a winrar kódok feltörésére van.
Advanced RAR Password Recovery
De csak saját felelõsségedre használd.
6milan6
Olvasd el a readme-t és annak szellemében lámázz.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hesston
amugy mekora lámák a németek fel rakják a claas xerion 3800 betát és nem lehet ki csomagolni mert kéri a kodot :@ :@ aki esetleg tugya :S annak jó de legyen nekünk is jó akor már pls 😄

Új nick :D Jéé de laza :D

Hesston
simbora nem lessz jó a tárcsád !!4!! nem lehet át konvertálni :S

Akinek össze-vissza vannak a gépek a mappon,nekik az a megoldás létezik,hogy a mentésböl kivett vehicles.xml filét is mellékelem,mert a képek már az elrendezés után készültek.
Elnézést kérek mindenkitöl a sok off-ért.

a sebességére gondol

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

láttod itt kezdõdik a baj 1 órát azon gondolkoztál hogy mit jelent hogy"milyen a neted"

NH G240
'Házi' készítésû tárcsa.

KB. egy hét munkám van benne DE még nincs kész.
Aki tud sketchup-ot konvertálni az írjon privibe. Megköszönném.

Sziasztok.Akkik tegnap érdeklödtek a mappom iránt,azzoknak üzenem,hogy dobjanak egy privit,mert felnyomtam a data.hu-ra.

Hassan B
Úgy, hogy hány cm a modemed... -.-

][ ВАЗ ][

Hesston
most néztem jó hozzá de ez a kukorica izé ez nem hatot emg ez valami ratyi skin nálam tök pici a kukorica és zöld én ugy képpzeltem el h magas lesz és lehet búzát meg kukoricát vetni nem ugy h mindenhol kukorica van :S ez szentem igy nem v mi jó

Miért nem jó a gabona adapter?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hesston
srácok nem tom de gyorsan kéne gyártani 1 8 soros vagy nem tom hány soros kukorica adaptert mert nincs kukorica adapter de akinek van pls osszameg velünkis

Telepisd fel a graasland módot és olvasd a fórumot.
6milan6
Ülj elõre! -.-

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csá
olyan gondom van hogy nem tudom szétnyitni a munkagépeket
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mit csináljak??????????????
Le lehet tölteni,mert Én is úgy szedtem le.

ximix
Üdv
A F.A.Q-ban van egy sor
Honnan tudok kiegészítõket letölteni a játékhoz?
Innen a weboldalunkról például, vagy néhány link a teljesség igénye nélkül:
itt van egy link ami az Acid-Mods-ra mutat
ximix
Üdv
Bonyolódik a kérdés tied a PC mert ha pl:tesóé, apué akkor lehet hátrakötik a sarkad, amúgy nem tudom milyen fájl kezelõt használsz, vagy az alap intézõt de be kell kapcsolni a "Látszik a rejtet/system fájl"-t.A hasonló kérdésekkel fordulj a Google- hoz látod beírtam és a 7 link már pont errõl szól.....
Traky94
Nálam a nagy betû nem számít kiabálásnak. Am a keresõ nem dobta ki...

Peugeot08
ezt a mais mod-ot hogy kell betenni a játékba addig eljutottam hogy mit hova másoljak de a sok szöveget hova kell beírnom?

Peugeot08
hogy kell a claas disco kaszát szétnyitni?

hogy érted hogy mijen a netem??<#confused><#confused>

Kovács Tamás

rambo12
Hanomag robust Letöltés
Az osztrák forumról

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

rambo12
Nem csak azzal vannak a gondok hanem ma is fell lett rakva a kukorica skin azt mindnyá egymás után írták hogy honnan lehet letölteni mikor 5 hsz-szel allat már be van linkelve most is mminimum 10-szer (szerintem sokkal többször)Megkérdezték és értelmetlen hülyeségeket írnak össze vissza nem hogy elolvasná a régebbi hsz-et odáig eljut hogy "Van kukorica skin"""Jaj De jó"" aztán már írja is a lécci linkeld már be szöveget ész nélkül

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

fogadjunk hogy szinte az egész 2d-s elemekbõl épül fel? Meg ne ilyen darabokkal dolgozz, mert így 20 mega alat nem lesz meg a modelled...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>hhhhhh

Kovács Tamás

0.3.0-ásat rakjál fel,megsugom használd a keresõt ott 100% hogy találsz,és ne irj nagybetûvel mert az kiabálást jelent

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Traky94
FELTELEPÍTEM A GIANTS EDITORT, ÉS EGYSZERRE KIÍRJA, H HIBÁT ÉSZLELT, EZÉRT LEÁLLT. ILYENKOR MIT KELL CSINÁLNI?

de nekem nincs aplication data

saját modell,ha akarjatok irjátok le vélemnyéteket

minek kiabálsz a fórumon?
használd az alap mapott ottis van gép
ha az nemjó akkor a F.A.Q-ban van link és onna tudod letölteni

10 perc gondolkodás hogy mit kellene tenned ha vmit le akarsz tölteni
10 perc hogy amit kigondoltál arra rákeres
10 perc mire megtalálod
10 perc mire letöltöd(kb90mb), de ez attõl függ hogy milyen a neted
10 perc feltelpíted
és már tudol is játszani és ez kb 50 perc volt

de nem te most megvárod hogy válaszoljanak és úgyse fognak mivel törölve lesz a hsz ha olvasod a fenti piros rész
használd a keresõt LS2008 és kifogja lökni honna tudod letölteni

Traky94
VALAKI LEGYEN SZÍVES LINKELJEN BE EGY OLYAN MAP-OT, AMIBEN MÁR BENNE VANNAK A GÉPEK IS. KÖSZI<#conf>

ingyen kb.3 óra alatt hol tudom letölteni??????<#conf><#conf><#conf><#conf>

Kovács Tamás

Traky94
Csinál már valaki egy JCB Loadall-t?

ximix
Üdv
A TractorAP mappa tartalmaz
-egy jd mappát (amit a Landwirtschafts-Simulator 2008\data\vehicles\steerable\mappába kell bemásolni, ha már létezik a jd mappa akkor csak a tatalmát , kell írni neki egy pozíciót lásd a 11967
-egy TractorAp.lua-t amit a data\new_scripts\vehicles mappába kell bemásolni ha nincs faragj egyet és az elérési útját meg kell adnod a vehicleTypes.xml file-be a steerables sorok közé
<type name="TractorAp" className="TractorAp" filename="data/new_scripts/vehicles/TractorAp.lua"/>
-és egy olvass el txt üzenetet
-12109
melyik deutz-é kell?
ez a segitség ki érti ez az segitsen
data\vehicles\steerable\ -a jd kõnyvtárat ide másold be(ha a többi jd cucc is itt van csak a file-ket),vagy minden file-be írd át az utvonalat különben hajókürt!!!
a tractorap.lua file-t másold a new_scripts\vehicles mappába.Használd az y,x -billentyûket.
vehicleTypes file-be
<steerables>
<
<
<
<type name="TractorAp" className="TractorAp" filename="data/new_scripts/vehicles/TractorAp.lua"/>
</steerables>
Jó hajókürtöt, vagy szórakozást. 😊
van 6 ember aki már írt ide és azoknak mûködött, akkor szerinted az AP-val van baj vagy ahogy berakod? talán nemjól szedte le és még1-szer lekel töltened
és ezeke uttán csodálkoztok hogy semmit nem osztanak meg

én nem mondalak köcsögnek inkább tisztellek mert megtudtad tanulni ezt a nehéz idõtöltést amit mások mint pl. én nem biztos hogy magamaévá teszem
segitséget szeretnék kapni a tractor ap val kapcsolatban beraktam és a hajó kürt jelenik meg!!!!!!!!!!! segitsetek pls
NH G240
Azért mert naponta milliószor elkérik a HW-t meg az IFA-t. Nekem is elegem lenne már, és egy kicsit zavar is a sok értelmetlen, kéregetõ hsz, ezért meg tudom Milánt érteni annak ellenére, hogy tõlem nem kéregetnek és nem vagyok modellezõ.

6milan6
Szerinted miért nem írok vissza? Gondolom most magadban egybõl rávágtad, hogy "Mert köcsög vagyok!" Pedig ennél ésszerûbb magyarázat is van, de ha ilyen alapvetõ, egyértelmû dolgokkal nem tudtok mit kezdeni, akkor hiába is magyarázom.

grasmod 90%-on áll

zsoltee8
a kukorica mód még 80%-on áll ez egy skin amit le lehet tölteni

ilyen fliegl trailer-re valaki nem tudna tárgyaszórót csinálni?

oké köszi nagyon szépen köszönöm sajnálom hogy zavartaslak bocs