Landwirtschafts Simulator 2008-2009
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
Letöltés a német fórumon!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
][ ВАЗ ][
Új nick :D Jéé de laza :D
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Kovács Tamás
Már párszor kifejtették, hogy a xerion 3800 mappában lévõ xerion zip fájlal nem kel csinálni semmit csak ahogy van át kell másolni a leírásban is szereplõ /data/vehicles/steerable/mappába .......
A jelszavas védelem nem a játékosok ellen van benne hanem a moderek miatt .
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Ha az olvasással is problémáid vannak, ismerek jó gyógypedagógusokat...
És ITT lehet befejezni, innentõl számomra nem létezel. 😊
][ ВАЗ ][
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
][ ВАЗ ][
Sajnálattal olvasom a hsz-ed ,épp a körszántást gyakorolom KATT a fehér sárvédõt én a védjegyednek tekintem.
A kukorica tuning hsz.-kat figyelembe véve én megint variálok a kapott dds képeket átneveztem weath-rõl meadow-ra és a map01.i3d-n csak a meadow és
cuttedmeadow sorokba írtam át ennyit (width="1.5" height="3" heightVariance="0.2)( width="1.5" height="0.5" heightVariance="0.04")
width=szélesség, height=magasság, heightVariance=magasság váltakozása
Az eredmény KATT elég magas de csak kaszálni lehet és a rét helyén nõ. KATT
Kombájnozás megoldható-e szerintetek ?
PicoZip ez felbirja torni csak amikor en neki alltam 110evet mutatott
Gondoltam nézek videókat:
Ezek szerint a németek tényleg figyelik az oldalt:
Bocsi, hogy zavartam, elnézést kérek mindenkitõl akit átvágtam a multival(De akkora baromságokat írtam azért, hogy vegyétek észre hogy csak marhaság az egész, csak felkaptam a vizet, hogy ennyire értékelitek a munkámat).
A lengyelek és a németek ezek szerint többre értékelik !!Én csak örúltem neki, hogy sikerült megoldanom és gondoltam megosztom veletek, szerintem nem kértem érte semmit.És senkit nem köpködtem le szerintem.
Kölön köszönet Lack - nak, Gibic -nek ,Hesston -nak, na és persze Mtz - nek.
Egyépként nem vagytok elég figyelmesek, mert a Cat Lexi tartályát nem figyeltétek szerintem nézzétek meg jól ezen a videón,+ az utolsón ahol ürít.
Be akartam linkelni a lua- t de már nem fogom .
(Igen ilyen az igazi magyarország is, mint ez a topik)
Ja JD4650 majdnem megkaptam amit ígértél, már ne küld el mert akkor belinkelem.
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitõl, sok sikert jó játékot.Viszlát ennyi voltam, egy szer ember ezen a topikon többet nem cseszem szét a topikot!
Kellene vmi komolyabb progi ami nem csak 5 karakter hosszúságik ellenõriz
Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA
Amúgy meg csak nektek írtam én leszarom magas ívben.
de azért nem baj hogy berakod néha
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
][ ВАЗ ][
Kovács Tamás