Landwirtschafts Simulator 2008-2009

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
Attól még, hogy nálad eltûnt, máshol nem fog. Am, ha minden jól megy a kombájnodat is én konvertáltam, és ott sem tûnt el.

][ ВАЗ ][

rambo12
mert nálam is eltünt a kék rész konvertálás után

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

Hassan B
Már miért ne látszana? Azért mert 2D-s?

][ ВАЗ ][

rambo12
ennek a tárcsának konvertálás után csak eaz egyik része fog látszan ahol kék színû az nem fog látzsani ugyhogy kár bajlódnod vele

A kedvem felvídítom Sörrel,Whiskey-vel! Holnap reggel újra kezdem Blady Mary -val!- Bikini: Sok itt a dudás

de azzal sztem kevesebbet lehet aratni mint ha rendesen mennél

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

Kisvigyori
Hesston
de mi az a mod utility ?

Új nick :D Jéé de laza :D

köszönöm szépen a segítséget!!!!!!!!
atesz25
Hello. itt a link a mod telepítõhöz:http://www.ls2008-mods.de.tt/ bal oldalon a mod utility-ben van.

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

nekem az a prigi kellene amivel az ilyen (*.lsmi) kiterjesztésû cuccot tudnám betenni a játékba!!!
Hesston
ez a trakesz meg van már nekem 😄

lippet
NH T7040
Letöltés a német fórumon!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Hassan B
Maximum a mod utility-t tudod letölteni, azt meg innen.

][ ВАЗ ][

Hesston
nah ja ugy csinálom de érdekes a xerion helyén nincs semmi :S:S meg ujj mapot raktam be és elég sok gépem nincs benne pls ih tárcsa ih eke kröger pot hw80/180 annaburger trágya szoro meg még pár dolgot :S pedig minden meg van a carrer vehicles be :S

hello! tudna valaki segíteni abban hogy honnan tudom letölteni a "mod untility" nevû progit?
6milan6
Inkább töltsd le: LS2008

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

hát azért gyors<#miaz><#miaz><#miaz>

Kovács Tamás

ximix
Kedves Hesston.
Már párszor kifejtették, hogy a xerion 3800 mappában lévõ xerion zip fájlal nem kel csinálni semmit csak ahogy van át kell másolni a leírásban is szereplõ /data/vehicles/steerable/mappába .......
A jelszavas védelem nem a játékosok ellen van benne hanem a moderek miatt .
Hesston
am a xerionhoz nem tugyátok már a kod ot ?

Hesston
nem tom probálok xml-t irni a potkocsimhoz 1 már meg lévõ potkocsi xml-jéböl rem siker lesz nem csalódás 😄

jó hogy eddig nem ennél a gépnél voltam és nem tudtam feltölteni, de ha nem kell, akkor ez van. Tudlak sajnálni

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hassan B
"ha lenne kedvem" De nincsen!
Ha az olvasással is problémáid vannak, ismerek jó gyógypedagógusokat...

És ITT lehet befejezni, innentõl számomra nem létezel. 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

nandorb
ok kezdjel hozza ne csak a szad jartasd

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hesston
bazze :S aki tud konvertáli 1 mapotpls irjon nekem privátot pls

6milan6
Valószínûleg aki "tesztelte" és véleményezte a munkásságát.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
A tandem elnevezés a kerékelrendezésre vonatkozik, nem a pótkocsi kialakítására. Szóval ha tandem, akkor nem lehet 4 tengelyes.

MTZ1025
bush a vallomásodban mék MTZ-re gondolsz?

Hesston
hát mert 4 tengelyes tandem nem??? mind1 ha jobban tod mitn én ako halyrá xD

Hassan B
Hogy lehetne már warez oldalakkal? Gondolkozz már mielõtt írsz valamit, ezt a készítõk csinálták...

ximix
Üdv
Sajnálattal olvasom a hsz-ed ,épp a körszántást gyakorolom KATT a fehér sárvédõt én a védjegyednek tekintem.
A kukorica tuning hsz.-kat figyelembe véve én megint variálok a kapott dds képeket átneveztem weath-rõl meadow-ra és a map01.i3d-n csak a meadow és
cuttedmeadow sorokba írtam át ennyit (width="1.5" height="3" heightVariance="0.2)( width="1.5" height="0.5" heightVariance="0.04")
width=szélesség, height=magasság, heightVariance=magasság váltakozása
Az eredmény KATT elég magas de csak kaszálni lehet és a rét helyén nõ. KATT
Kombájnozás megoldható-e szerintetek ?
nandorb
nemhinnem, de tudod a warez oldalaknal vannaka weboldal cimek azokkal lehetne probalgatni,esetleg van ra mas modszer is

Mondom nem jön össze Magyarország
6milan6
Nekem a config megvan, de nem látom értelmét. Mi van, ha 15-20 karakter a jelszó?

nandorb
nekem van ingyenesen letoltheto csak van vele gond ajanlatos hozza egy quad core
PicoZip ez felbirja torni csak amikor en neki alltam 110evet mutatott

Így irom mert ma semmi nem jön össze http://es.youtube.com/watch?v=yzJxNOlErHM
Utolsó bejegyzés:
Gondoltam nézek videókat:
Ezek szerint a németek tényleg figyelik az oldalt:

Bocsi, hogy zavartam, elnézést kérek mindenkitõl akit átvágtam a multival(De akkora baromságokat írtam azért, hogy vegyétek észre hogy csak marhaság az egész, csak felkaptam a vizet, hogy ennyire értékelitek a munkámat).
A lengyelek és a németek ezek szerint többre értékelik !!Én csak örúltem neki, hogy sikerült megoldanom és gondoltam megosztom veletek, szerintem nem kértem érte semmit.És senkit nem köpködtem le szerintem.
Kölön köszönet Lack - nak, Gibic -nek ,Hesston -nak, na és persze Mtz - nek.
Egyépként nem vagytok elég figyelmesek, mert a Cat Lexi tartályát nem figyeltétek szerintem nézzétek meg jól ezen a videón,+ az utolsón ahol ürít.
Be akartam linkelni a lua- t de már nem fogom .
(Igen ilyen az igazi magyarország is, mint ez a topik)
Ja JD4650 majdnem megkaptam amit ígértél, már ne küld el mert akkor belinkelem.
Mégegyszer elnézést kérek mindenkitõl, sok sikert jó játékot.Viszlát ennyi voltam, egy szer ember ezen a topikon többet nem cseszem szét a topikot!
Hy! Én márpróbáltam de ahogy elnéztem a progir csak 5 karakterig ellenõriz ez + hosszabb mint 5 karakter.
Kellene vmi komolyabb progi ami nem csak 5 karakter hosszúságik ellenõriz

Asrock AliveXFire-e Sata2 alaplap, AMD Athlon 64 X2 5000+, 250Gb HDD, 2GB DDRII RAM, Gigabyte GeForce 8600GT 512MB VGA

6milan6
Ja, ha 4 tengelyes, akkor miért tandem?

6milan6
Egy pótkocsit (függõleges vonórúd terhelésût) berakni, megfelelõen (elõ)készített modellbõl legrosszabb esetben fél óra.

Tudom, hogy napokig tart. De gép kérdése.
Amúgy meg csak nektek írtam én leszarom magas ívben.

még jó hogy fél napja rakták be az "infot" hogyhogy áll, csak igaz vissza kellett volna olvasni.
de azért nem baj hogy berakod néha

Hesston
halod tod mikor pofáztad nem rég én meg mikor csináltam amodellemet ?? 3 hete és senki nem szolt rola -.- de nem is érdekel mert nem tod script-elni szal döglöt ötlet a 25 tonnás 4 tengelyes tangem potkocsim

pickány
ha valaki kérdezné info a 2.0 grassmod rol 90 % on áll csak annak szol aki nem tudja hogy hol kell nézni

Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!

mióta pofázom már hogy ne használjatok 2d-s elemeket... De hogy ezt is minek...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Hassan B
Huhh... te aztán feltaláltad a spanyol viaszt.. mintha nem errõl beszélnénk kb egy hete, csak ha ennyire pro vagy, tudhatnád, hogy ezzel napokig is tarthat a feltörés...

mi az a cm????????

Kovács Tamás

6milan6
Ki mondta, hogy a kód van a readme-ben? Az van benn, hogy fogd a zip-et meg a mappát és másold a megadott helyre.

Hesston
tudom tudom mi is csináltunk sketchup al csak az volt a gond épited a modelt húzod az oldalait de ilyen lehelet vékonyra és ha igy csinálod meg akor tök szarul konvertálja át a maya ezért az összes oldalát meg kel vastagitani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ez a titka (nyugi énis a potkocsimat 3 napig meg állás nélkül csináltam és mikor konvertáltuk szar lett :S:S )

Hesston
hogy ha ilyen okos vagy akor azt is el árulhatnád h mi a kod mert a readme-fájl ba nálam k...vára ninscen kód -.-"

Abban nem segítek, hogy honnan lehet, leszedni találd fel magad.